Вучић: Наш посао није нимало лак

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да су разговори с Приштином, иако тешки, важни, како би сваки Србин вечерас знао да може слободно да оде кући.

Србија 08.09.2018 | 21:19
Вучић: Наш посао није нимало лак
Вучић је за РТС рекао да не може да прича Србима из Клокота, Доње Будриге, Партеша како да живе са Албанцима.

"Треба ли да вређам Албанце, да вриштим на њих како бих добио поене у кафићима у Београду и да тим људима нанесем штету", упитао је Вучић.

На питање да прокоментарише писање приштинских медија да је два пута у једном дану понизио косовског предсједника Хашима Тачија, Вучих је рекао да никога није понизио, те да му то није била ни жеља, нити би то некада урадио.

Разговарам са Тачијем јер је представник Албанаца а то није лак посао, рекао је Вучић и додао да греши свако ко мисли да је њихов посао лак.

"Ако неко мисли да је наш посао лак, ја мислим да није и мало ко би желио да буде и у његовој или у мојој кожи. Ако неко мисли да је то једноставно не, много је тешко, и није нимало лепо, да ли се свађамо - да, јер имамо различите погледе. А да ли је боље да разговарамо - јесте, да раскрстимо једном заувек...да, боље је, јер ови људи знају да ће ноћас моћи да се врате кући, да пређу мост на Ибру, да пређу Приштину и дођу до Гњилана", рекао је Вучић.

Вучић је рекао да је срећан што је на Косову, са српским народом.

"Захвалан сам им на подсршци и љубави коју показују јер не живе лепо као и ми, Они знају са каквим се мукама суочавају, код њих није све ''умешено па обешено''", рекао је предсједник.

Вучић је додао да је надлежнима у Лешку обећао проширење интерната Пољопривредне школе, јер ће та дјеца која се школују имати посла гдје год да раде, Навео је и да је инсистирао и на дуалном образовању.

Вучић је подсјетио да га вечерас очекује састанак са представницма свих српских општима, односно са свим стварним представницима Срба а не они које измишљају агентуре, већ управо онима којие је народ изабрао.

Извор: Тањуг

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Дрр мрр

08.09.2018 20:50

Вама је најтезе ви толико кицмате да ја немам ријеци свака вам цаст бас сте вриједни немојте толико радити остат це те без ледја.Манипулатор Лазов Цовјек са 300 лица бљак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејола

08.09.2018 21:40

Ти не знас наћи Косово на мапи, а коментарисеш!

Name

дрр мрр

09.09.2018 02:18

Ето ти знас наци а коментарисес ако немас ста паметније реци мани се рацунара иди ради несто сто знас.

Name

Мишо

09.09.2018 06:51

Какав пајац и манипулатор. Колико драме и кукњаве те нећено , те хоћемо , позориште...... Заболи нас ...ац гдје ћеш ти узимати поене . Поведи и свог пулена из Бакинаца па заједно плачите...

ОДГОВОРИТЕ