Одбио Филаделфију да би остао са Јокићем и друговима?

Генерални менаџер Денвер Нагетса, Артурас Карнишовас, одбио је понуду Филаделфија Севентисиксерса да би остао у тиму "Грумења", пише Филаделфија Инквајерер.

Кошарка 18.09.2018 | 19:30
Одбио Филаделфију да би остао са Јокићем и друговима?
Карнишовас је могао да се пресели у "град братске љубави" и постане део менаџмента једног од најперспективнијих тимова лиге са Џоелом Ембидом, Беном Симонсом у великом узлету, али и Маркелом Фулцом "на чекању".

Разговор са Сиксерсима је био заказан за ову недељу, али је Карнишовас на крају одбио да дође. Део разлога за то можда лежи и у чињеници да се Филаделфија са двојицом претходних генералних менаџера растала на неславан начин.

Сем Хинки је априла 2016. године отишао јер се осећао маргинализованим након довођења Брајана и Џерија Коланђела.

Ове године је са позиције ГМ морао да иде и Брајан Коланђело јер је откривено да је са лажних твитер налога вређао своје играче, откривао инсајдерске информације и величао свој рад у клубу.

Претходних година, Карнишовас је био један од људи који су фигурирали за управна места у Милвоки Баксима и Бруклин Нетсима.

Денверстифс, који прати Нагетсе још један разлог за останак налази у томе што је Карнишовас задовољан условима у Колораду и нарочито тимом који има са Николом Јокићем, Геријем Херисом, Вилом Бартоном, Џамалом Марејем, Полом Милсапом и осталима.

Денвер такође има поприлично млад састав, а прошле сезоне им је са чак 46 победа плеј-оф и даље измакао за једну утакмицу, последњу са Минесотом Тимбервулвс.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар