Црногорцу нуде статус свједока

Подгоричанину Марију Милошевићу понуђен је статус свједока сарадника у случају убиства лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића.

Регион 05.09.2018 | 09:28
Црногорцу нуде статус свједока
То преноси портал цдм.ме, позивајући се на писање листа Дан.

Њему су, наводно, понуђене олакшице уколико потпиште унапријед срочену изјаву којом би оптужио криминалну групу састављену од чланова из Србије и Црне Горе да је организовала и извршила убиство Ивановића.

Иако су косовске власти у више наврата саслушавале тим поводом Милошевића, он је негирао учешће у злочину и одбио да свједочи по њиховом налогу, наводи подгорички лист. 

Према сазнањима Дана, иста понуда ће бити предочена и двојици ухапшених чланова криминалне групе које црногорске власти потражују због убиства Радомира Ђуричковића. 

Приликом хапшења на Космету Милошевић је тврдио да га је полиција грешком лишила слободе. Он је тамошњим инспекторима показао документа на име Мирослава Костића, држављанина Косова. У том документу наведено је да је Костић, како се представљао Милошевић, рођен у сјеверној Митровици и стално настањен у Приштини. 

Полиција је на Косову у истој акцији ухапсила и Ђорђа Павићевића, који је 3. јула побјегао са лијечења из болнице у Доброти у коју је упућен по правоснажности пресуде за отмицу. 

Са Милошевићем и Павићевићем ухапшена је и плесачица из ноћних клубова у Приштини Лаурета Зиба. 

Пратећи Милошевића и испитујући његове везе, тамошњи инспектори дошли су до доказа који указују на чврсту сумњу да је Зиба помагала Милошевићу у скривању, преноси портал Цдм.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Комесар

05.09.2018 07:40

Лоповско мафијашка посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

05.09.2018 08:26

Логицно је да мафијаси одрадју посао за политицаре.Све је то кухиња Београда.

ОДГОВОРИТЕ