СДС: Из Бањалуке идемо у побједу!

- Из Бањалуке крећемо у највећу мирнодобску битку од постанка Републике Српске коју ћемо добити и вратићемо Републику Српску народу”, поручио је данас скупштини СДС-а предсједник те странке и кандидат Савеза за побједу за предсједника РС Вукота Говедарица .

Република Српска 01.09.2018 | 13:57
СДС: Из Бањалуке идемо у побједу!
„Наш је усуд да дијелимо судбину свог народа и своје земље, и да као права национална, народна, државотворна, историјска политичка организација будемо с народом. Вријеме је за побједу и видим оствариве планове о обновљеној Српској са новим људима и за нова времена", рекао је Говедарица.

Он је изразио увјерење да ће СДС бити побједник предстојећих октобарских избора и да ће са партнерима СДС вратити Српску народу и а да ће управо то бити побједа.

Говедарица је нагласио да је данас Скупштина СДС-а донијела програм, а то је, како каже, програм за обнову Републике Српске.

“Републику Српску су отели из руку народа људи који су окупирали институције, људи који од народа хоће да направе послушнике, а ми хоћемо људе који су разумни, људе који су слободни, људе који хоће да раде и да буду одговорни према Српској”, казао је Говедарица.

Додиковом режиму истекло вријеме

-Вукота Говедарица мора побиједити Жељку Цвијановић и бити нови предсједник РС уз подршку народа и странака које чине Савез за побједу. Али немојте никако сметнути с ума да промјене неће бити могуће провести ако Додик не изгуби и ако Младен Иванић не буде поново српски члан Предсједништва БиХ, поручио је данас бивши предсједник СДС-а Младен Босић обраћајући се скупштини те странке у Бањалуци.

"Истекло је вријеме садашњој власти у Републици Српској и они то знају и зато су опасни", казао је Босић, наводећи да посао није нимало лак.

"Зато треба збити редове и учинити све да Република Српска крене у бољу будућност”, казао је Босић.

Подсјетио је и на пут Српске демократске странке од оснивања до данас, констатујући да је свако вријеме имало своје бреме.



“Ми морамо извући поуке, посебно из избора 2014.када смо побиједили за ниво БиХ, а вјерујем и за ниво предсједника РС, али нисмо били довољно јаки да се одупремо крађи и куповини гласова.  Овај пут се сви морају ангажовати прије свега на спречавању системске крађе избора за што треба апсолутно јединство и да сви дају пуни допринос побједи, а не као 2014. када смо изгубили у подручјима на којима смо били сигурни у снагу и побједу СДС-а”, рекао је Босић.

Према његовим ријечима, поука поука из 2014-е је да пребројавањем гласова избори нису завршени.

“Овај пут се не смије дозволити издаја међу онима који су изабрани у име странке а онда те мандате продали Додику”, упозорио је Босић .

Нагласио је да је СДС једина историјска странка зато што је директно везана за настанак Републике Српске као државотворна странка.

“Она је настала на идеалима и мора имати јасне идеале и идеје и данас. Деведестих су то били идеали да Срби западно од Дрине имају право да буду равноправни са другима и да имају право да опстану на својим вјековним огњиштима. За те идеје и стварање РС су многи дали и животе, а многи су и дан данас прогањани и утамничени због борбе за Републику Српску”, рекао је Босић у обраћању скупштини СДС-а.



Поручио је да се за идеале треба борити јер, како је казао, људи без идеала су спремни да ради личних интереса склопе пакт и са ђаволом, који касније дође по своје.

"Задатак СДС-а је да подигне РС у моралном и материјалном смислу, да створи правну државу коју је садашњи режим ставио под своју политичку контролу, да створи амбијент у којем ће сви бити једнаки пред законом и у којем дјеца политичара и тајкуна неће бити привилегована, да створи амбијент у којем ће нове генерације моћи да овдје живе од свог рада и развијају РС.

То су наши идеали око којих морамо да се окупимо и то нас политички раздваја од Додиковог СНСД-а и странака које су формиране само ради остваривања појединачних личних интереса”, казао је Босић, наводећи да је за то потребно максимално јединство и ангажовање свих.



“Да бисмо то остварили Вукота Говедарица мора побиједити Жељку Цвијановић и бити нови предсједник Републике Српске. И он ће то урадити уз подршку народа и странака које чине СзП. Али немојте никако сметнути са ума да промјене неће бити могуће провести ако Додик не изгуби и ако Младен Иванић не буде поново српски члан предсједништва. Зато сви из СДС-а морају дати све за ту побједу и тако ће и бити. Све остало би била издаја. Истекло је вријеме садашњој власти у РС и они то знају и зато су опасни. Зато збијмо редове, будимо јединствени и учинимо све да РС крене у бољу будућност.”, закључио је дана[ње обра'ање скуп[тини СДС-а Босић.



СкупСкупштина СДС-а је програмског и свечаног карактера на којој су  представљени програмски циљеви и кандидати странке за предстојеће изборе.

Предсједник СДС Вукота Говедарица је кандидат Савеза за побједу за предсједника Републике Српске а Младен Иванић за српског члана у Предсједништву БиХ.



И предсједник Партије демократског прогреса Беанислав Бореновић је казао да Савез за побједу и кандидати Иванић и Говедарица побјеђују на изборима. "Народ је уз нас и побједа је наша", казао је Бореновић, наводећи да свиће и РС јер ће скинути ненародну власт у Српској. 

Предсједник НДП-а Драган Чавић је рекао да је ово година када се дешавају промјене, промјене које ће бити стварне и које треба да зауставе економско пропадање Републике Српске.



БН ТВ

Коментари / 94

Оставите коментар
Name

СДС

01.09.2018 12:13

Тако је Владо, само удри... бицес премијер кад ми додјемо на власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

01.09.2018 12:35

Лично мислим да је крај СДС-а био оног тренутка када су кандидовали Стевандића за градоначелника Бањалуке умјесто да сви заједно подрже Чавића. Сада би дефинитивно градоначелничко мјесто највећег града у РС у рукама опозиције одлучило ове изборе у њихову корист.

Name

Ненад

01.09.2018 12:58

Нема власти без ДНС-а. Само са Јаким ДНС-ом може се обуздати СНСД

Name

ре Ненад

01.09.2018 13:25

ДНС = СНСД само што то ради у рукавицама.

Name

ДНС ПРИЈЕДОР

01.09.2018 14:15

ДНС Приједор ће подржати Вукоту за предсједника,и то великом већином.Приједорћани су захвални Вукоти за спас од продаје наше Љубије,а знам сигурно да ће то исто урадити и чланство у Зворнику.Доста је Додика више и сељакчког пљачкашког Тегелтијиног клана.

Name

Скептик

01.09.2018 14:20

Ре Илија, али немој сметнути са ума да им је тад ( а мозда и сад) Чавић кост у грлу. Прорадила је сујета јер , не заборави, Чавић је тада био свјежи одметник из СДСа.

Name

Тим

01.09.2018 14:48

Какав ДНС, највеци папци

Name

Илија

01.09.2018 15:03

Е та сујета и та кост у грлу их је коштала побједе. А и сада тешко да ће Бањалучка крајина гласати за Вукоту из Гацка. Ал живи били па видјели .

Name

Реално

01.09.2018 15:31

Волио бих да СзП побиједи ову црвену гамад. Али најбољег међу њима су гурнули у страну. Да је Босић на челу и да су њега подржали било би боље. Овако нека им је Бог на помоћи.

Name

срдјан СДС

01.09.2018 15:36

Немој да будемо сујетни и глупи,само уз помоћ ДНС-а Вукота може да побједи,Јер реалано у Крајини нема подршку Вукота,а ДНС је јак у Приједору,а сад уласком Радовића и у БЛ су сила. Треба да ДНС БЛ и Приједор подрже Вукоту. Поздрав за ДНС пријатеље из Градишке

Name

М.

01.09.2018 19:17

Слушам ове коментаре неких од нас који живе у Крајини. Кажу Крајишници неће гласати за Вукоту, зато што је из Херцеговине. И сам чујем у Бањалуци коментаре, као Вукота ће одвући све у Херцеговину ако побиједи. У ону у којој сад живи тек 50.000 људи? Шта он тамо и коме може одвући. Зар није горе кад ови одвлаче на Кипар, у Русију и ко зна гдје, нека Маршалска острва и шта ти је знам? Дражи нам је Санкт Петербург од Гацка???

Name

ДНС

01.09.2018 21:28

ДНС неце никада подрзати Вукоту. СЗП нема релевантног кандидата. И када би дошли на влас не би могли ниста урадити јер нису на власти много година и изгубили би се у свему.

Name

ПОП Добој

02.09.2018 06:36

Идете идете да некажем где!!!

Name

бот

03.09.2018 10:26

Што то "бони" не довезосте људе из цијеле републике да напуните дворану и трибине ко Миле, а не да стављате параване да сакрију празне трибине...

Name

Нострадамус

01.09.2018 12:16

Зелим вам успјех на оба нивоа да конацно кренемо путем слободе. Ако сте нас 1991 водилу у рат сада је вријеме да у 2018 нас водите у слободу и мир.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

01.09.2018 13:50

Неистина, Алија је покренуо рат и довео до пропале бих, само стрпљиво градити државу српског народа, Републику Српску. На крају, неважно је који Србин је на челу Републике Српске, једино је важно да што више прошири надлежности и учврсти све њене институције, до независности ако Бог да.

Name

!!!

01.09.2018 14:59

ПОБЈЕДА

Name

ааа

01.09.2018 15:34

Побједа!

Name

само браво

01.09.2018 16:31

Свака ти цаст Вокота кад си се сјетио насег Николе Попласена , дусе једне људске који је први осјетио нападе ове криминалне власти али није хтио преко образа и постења . Велики поздрав за Николу.

Name

Бањалуцанка СДС

01.09.2018 17:03

Никола Попласен добио стандинг оватионс,Вукота имао добар говор.Босиц је јако интелигентан и постен цовјек,није сујетан нимало,мозда је Вукота за нијансу привлацнији за масе..обојица постени и нормални људи.Саровиц говорио о економији,врло занимљиво и назалост тацно.Гости..сви одлицни.Ријетко успјесан скуп.Осјети се несто добро у ваздуху.До побједе!!

Name

Мањаца

01.09.2018 12:16

како ријесити проблем папака коју продају мандате као Војин Митровиц Илија Стеванцевиц итд.зар ту није законски регулисана никаква санкција?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милија

01.09.2018 15:14

Законодавац није могао ни замислити да постоје особе тако ниског морала, политицке проститутке.

Name

РЕ

01.09.2018 17:31

ДА је моја странка ја би им уградио капсуле арсена у кутњаке које се активирају даљински. Док поцне прицати глупости одмах клик и готово. ХАХАХА немозе другације

Name

бот

03.09.2018 10:30

Има и оних као Шукало што се зајебао и прешао у опозицију, јер су га "навукли" како праве већину...па кад је видио шта је урадио онда му нису дали назад...шта ће мора сад ровити...

Name

Мањаца

01.09.2018 12:17

како ријесити проблем папака коју продају мандате као Војин Митровиц Илија Стеванцевиц итд.зар ту није законски регулисана никаква санкција?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

01.09.2018 15:36

Треба увести правило да мандат припада странци, а не појединцу. Тако би се спријецило папкарење или трговина мандатима.

Name

Ватра

01.09.2018 12:21

Побједа свануце

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЊЕ ЗЛО

01.09.2018 18:59

ДА СЕ ЗНА-НИСТА НЕ ОЦЕКУЈЕМ ОД ЊИХ И УОПШТЕ МИ СЕ НЕ СВИДЈАЈУ,АЛИ МОРА СЕ СТАТИ НА ПУТ БАХАТОСТИ И МАФИЈИ.ТО ЈЕ ЈЕДИНИ РАЗЛОГ СТО ЦЕ ОВИ ИАКО НЕЗАСЛУЖЕНО ДОБИТИ МОЈ ГЛАС

Name

борац

01.09.2018 12:32

Ако знамо гдје и ко стампа гласацке листице све је јасно ко це побиједити. Успут реце ми цовјек са бирацког мјеста од 64 гласа за СНСД уписује се 140 да се цовјеку зивот згади и то уз изговор да се листици висе не броје у гласацке одборе треба ставити ванпартиске раднике

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

01.09.2018 12:38

ИДЕМО НАРОДЕ ЗА ГОСПОДИНА ГОВЕДАРИЦУ И ГОСПОДИНА ИВАНИЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукиц Јаворко

01.09.2018 13:29

Ха ха ха господа ?????

Name

Ре

02.09.2018 07:45

Мислис досло врјеме да дезертери Боде дрзаву хахахаха

Name

Побједа

01.09.2018 12:38

СзП це побједити. Морамо им дати сансу, ови су се вец доказали као неспособни. Напријед Вукота и Младене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

01.09.2018 12:44

Ми који нисмо у СзП значи на нас не рачунате, већ само народ и СзП. Срећно, али нешто нисам сигуран.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ А

01.09.2018 13:16

ВИ ИМАТЕ ДОДИКА СТА ЦЕ ВАМ ИСТА ВИСЕ. ЦИТАЈТЕ МАЛО КЊИГЕ СВЕТИХ ОТАЦА ПА ЦЕТЕ СХВАТИТИ КО ЈЕ И СТА ЈЕ МИЛОРАД ДОДИК. ОН ЈЕ ЈЕДАН ЛАЗНИ СПАСТТЕЉ (У ОВОМ СЛУЦАЈУ РС). ОН ЈЕ НАЈДЕМОНИЗОВАНИЈА ВРСТА ЉУДИ ЈЕР ЈЕ ЊЕГОВ НАЦИН СТО СЕ ТРУДИ (И УСПИЈЕВА КОД ВАС СТО НЕ РАЗМИСЉАТЕ СВОЈИМ МОЗГОМ) ДА УХВАТИ ВАСУ ДУСУ. ТО СУ НАЈОПАСНИЈИ ЉУДИ. ОН ЈЕ УХВАТИО И ЗАРОБИО ВАСЕ ДУСЕ, ВИ САМО ЊЕГА СЛУСАТЕ, И ТАКО КОРИСТИ СНАГУ ВАСЕГ БИЦА ДА БИ ОПСТАО. А ВИ КАД БИ ОВО РАЗУМЈЕЛИ НЕБИ ГА НИ ПОДРЗАВАЛИ, УЗАЛУД ЈА ВАМА ОВО ПИСЕМ. АЛИ ЕТО ..

Name

Ре А

01.09.2018 19:30

Добар комент.

Name

Славиша

01.09.2018 13:10

Свиће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кими

01.09.2018 18:32

Боме могло би им се смркнути са Гораном Ракићем из градског одбора, тај је већ СДС у забијао нож у леђа, нека питају Млађу Мандића!

Name

.

01.09.2018 13:21

Република Српска у првих шест мјесеци 2018. године има најнижи забиљежен број рођених у хисторији! Наиме, у овом периоду је рођено свега 4180 беба, док је умрло 7645 становника РС. Само због негативног природног прираштаја је изгубљено 3465 становника за пола године! Простим језиком говорећи, ми смо у 2018. години изгубили град величине Љубиња или Хан Пијеска због негативног природног прираштаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рр

01.09.2018 14:31

Јаких градова у пм !!! Све небитни градови..

Name

За рп

01.09.2018 14:46

За тебе сада нису вазни градови сутра неце бити вазна ни дрзава.

Name

А

01.09.2018 15:12

Зато бирача (гласача) има више него становника

Name

Боки

02.09.2018 08:53

Који ми? Јер ти очито ниси из Републике Српске. Срби не говоре хисторија.

Name

Изборна крађа

01.09.2018 13:27

Највише се краде код попуњавања тзв. талион образаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

01.09.2018 13:29

Народ је најебо ко год побиједи све сам лопов нема се ко гласат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

01.09.2018 13:40

НЕ СЕРИ.

Name

Ре

01.09.2018 14:24

Србин је луд.

Name

ре Србин

01.09.2018 18:54

Тачно,потписујем , ко год побиједи обичан човјек,градјанин,србин од тога неће имати ништа, а ја сам први медју обичним градјанима који од власти не очекује ништа,ма како се та власт звала......

Name

Ре ре

02.09.2018 07:46

Све лопови сјатили СЕ у сзп

Name

Ре ДНС Приједор

01.09.2018 14:40

Ваљда це гласаци подрзати Вукоту а не Днс. ДНС је увијек био уз Додика и Снсд не прицај глупости сви сте ви висе за саторе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

01.09.2018 15:44

Стотину Марка павица ме немозе натјерати да гласам за Зељку.

Name

Ненад

01.09.2018 18:59

Хајде по сто марака да је Павиц и ДНС уз Снсд и Додика. А гласаци су несто друго.

Name

ккк

02.09.2018 05:44

Мене милион Иваница или Говедарица не може натјерати да гласам за њих, само Предсједник Додик и гђа Цвијановић, они нас чине сигурним да ћемо опстати овдје и да нам је Бања Лука главни град а не Сарајево!

Name

Ре КИКИРИКИ ккк

17.09.2018 07:39

Само једна има НДХ и никад више је неће бити на овим просторима. Бисерка и Милокрад су прошлост.

Name

децко

01.09.2018 14:49

Позиција опозиција.... Исте теме исте ријеци иста дјела... све исто! Нема ту никаквог висе поправка и програма и слицних глупости који би нам помогли! Ипак нецу изаци на ове глупе изборе, нека их покраде способнији!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

01.09.2018 18:48

Децко та изрека сви су исти је снсд -ова изрека да народ не изадје на изборе а њихови гласаци сви излазе. Знаци ти си њихов гласац пусти ту прицу народ је прогледао, ако немас несто друго сути.

Name

Ре ин

01.09.2018 19:33

Ја управо тако.

Name

За ин

04.09.2018 08:44

Жив био немој ништа причати гласај за ког хоћеш али је у праву у сваком блоку подобни испред способних лопови испред поштених...

Name

Источно Сарајево!!

01.09.2018 14:52

Тако је...Вратимо Српску народу. Вукота за предсједника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.09.2018 08:14

Да врацају вец ал ком народу доводе азиланте и Јос лазу народ Мектиц главни у том послу а ИМА подрску Говедарице

Name

ЖИКА Ж

17.09.2018 07:41

Онај Вучић, отворио границе Сиријцима, Ирачанима, Авганистанцима, па их тура преко границе дневно по 1000 а додо их прима и шверцује за западну европу хахаха.

Name

борац

01.09.2018 15:14

Не вјерујем владајуца сути стампа гласацке листице а и папир нестао из ЦИК-а а зна се ко има паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

01.09.2018 15:26

Мој Вукота даси оцистио странку у регији бирац од хостаплера у Сековицима:Мркајиц и један дио одбора који он контролисе,заједно са снсд-ом владају и харце бузет и корито Дрињаце сто се ради!Даси их натјерао да изадју из власти а не да те водају по викендицама и дасе хвале како ти то све подрзавас!мој Вукота даси у Зворнику Васице мало притегао јер и они дијеле власт са снсд-ом и само себе гледају старе лопурде мандат посланика је од родјења њима загарантован!У власеници си морао Остоју доктора замолити да озбиљно удје у изборну трку јер он кад хоце он биједи снсд у Власеници!Милици су увијек слаби били ,Братунацси нацелника изгубио,од свих опстина у Бирцу у Осмацима је сдс власт и најбоље раде али то је једна мала опстина те немозе битно утицати на резутат!Мислио сам овај пут гласати за сдс али сам уоцио да се у регији Бирац нису оцистили од олоса и лопова тако да мој глас иде нај вјероватније днс или пдп за листу а Вукота це ипак добити мој глас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

01.09.2018 15:30

Код обичног народа постоји она изрека:"ПРВО СКОЧИ,ПА ОНДА РЕЦИ ХОП"засад су ово само жеље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

02.09.2018 05:37

Остаће, али само пусте жеље.

Name

Зоран

01.09.2018 15:35

Ево ја пратим ове предизборне активности већ дуги низ година. Побјеђујемо то је сигурно па сљедећи исто тако а најсвезија су сјећања 2014 и локални 2016. Прво 2014 јако треснули главом у зид да им се вртило до 2016 и онако онесвијесцени луписе још јаче тако да су пали у дубоку кому и након дугог будјења као и свако ко се пробуди из коме прво бунца и говори неповезано тако и ови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

01.09.2018 15:47

Свако од нас мора уцествовати и дати свој допринос да се смијени црвени саурон из Бакинаца! Треба објаснити народу да морају изаци на изборе и гласати против највеце секте на Балкану која це зарад власти склопити савез са самим Луцифером! Борба це бити немилосрдна,рудоња неце презати ни од цега! Доле црвена секта(СНСД) зивјела слобода!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: Дервента

02.09.2018 05:31

Доле комунисти!

Name

Ре

02.09.2018 07:52

Морамо уцествовати у одбрани РС öд ових сто подрзају Мектица а сви знамо КО је тај цовјек и Ста све ради против рс

Name

модрицанин

01.09.2018 16:52

СвиЦе ! Вукота Говедарица Пресједник Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А Програм

01.09.2018 17:28

Морамо побиједити СНСД! ОК АЛИ ШТА НУДИТЕ КОНКРЕТНО? За побједу није довојлна само критика политичких противника!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

01.09.2018 19:04

Па имају ови Снсд план пола раселити пола покорити и ето гласај за тај план .Боље је гласати за неке који немају план да се барем следеце 4 године одмарамо. Планови ових сада нас унистисе.

Name

Ре ненад

02.09.2018 08:09

Ово сто одлазе радити иду само привремено и врацају СЕ својој груди а ово из сзп увелико насељавају некакве азиланте то је Проблем

Name

Дарко

01.09.2018 19:12

Јадан ти и сви остали из "опозиције" док год будете прицали против "позиције" и на том заснивали своју борбу за власт бице те иза њих а они испред Вас. Сто је наравно и логицно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

01.09.2018 19:15

Треба да будете угледни и перспективни и обецавајуци народу а то Вам недостаје и а изгледа и нисте ниста од тога. Јеси ти момак добар ал у погресној си странци.Кад цовек погледа само неке од Васих кадрова гдје је све зацинио министар правде довољно је да нико је гласа за вас

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

01.09.2018 19:26

Исти говор задња два избора па сваки све веци дебакл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врс

01.09.2018 19:36

Мозес заборавити побједу многи су покусавали али не иде им то од руке као Мили насем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија!!! Прави ДОБОЈЛИЈА

01.09.2018 20:34

Ево овако, како це СДС побједити у Добоју, кад је та странка сто се тице Добоја претворена у странку Обрена Петровица?? Кад се изборио за то да његова пасторка, Нина Пресиц буде предсједник младих те странке на нивоу РС, а мајка јој муслиманка. Тренутак само, ради се о СРПСКОЈ ДЕМОКРАТСКОЈ СТРАНЦИ?! Њен супруг се изјаснио као хрват, и сад се поставља питање, КАКО ОЦЕКУЈЕТЕ ПОБЈЕДУ У ДОБОЈУ??? Како да привуцете гласаце нове, кад сте старе отјерали од себе таквим понасањем??? Ко ли це нормалан гласати за вас сто се тице Добоја?? Па тај исти Обрен Петровиц, који је високи функционер те странке ради на униставању исте. Он је оптузио своју странку да је цинила злоцине у рату на територији добојске опстине. Па да ли це и послије ове цињенице, која је изгледа заборављена, неко нормалан дати глас том издајнику?? Морате мало средити односе унутар странке да би Мила Додика русили, у супротном сви сте ви потенцијални ПАПЦИ његови, поцевси наравно од дотицног господина из Добоја, Обрена Петровица. Или да се као лидери ставе неки други људи, попут Бореновица, Сукала или напредњака Дјордјица, а СДС, мозе у пензију као и комплетна власт са оваквим издајницима на целу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

01.09.2018 21:06

Богами боље би вам било да идете у БЛ по побједу а не да идете из БЛ. Ђе ћете из БЛ па нећете ваљда у Сарајево?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл 051

01.09.2018 21:27

Гусле моје од јавора сува....Сретно гуслар ,екипа ти је бас вјерна.Одосе ти Семберски и добојски носиоци листа и дио Пдп до краја октобра са СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо

01.09.2018 21:29

Лицно мислим да це Милаковици преласком из социјалиста у СДС донијети много гласова јер они раде слозно. Социјалисти њиховим одласком у БЛ неце добити ниједног посланика. Днс је висе изгубио са Тадицем него сто је добио, а Бојица боли уво за Днс. Зељка је понављам изгубила изборе тако да је ни Додик ни сав будзет РС неце исцупати. Ако омладина изађе на изборе ова власт је пала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

руза

01.09.2018 23:07

СА ВУКОТОМ ДО ПОБЈЕДЕ СДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оги

02.09.2018 06:35

Аахахах у Бањалуци неце ни цензус проци

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДавидБЛ

02.09.2018 07:55

како се мисли побиједити Додик када опозиција не мозе напунити ни пола Борика, када видим празне трибуне одмах ми је све јасно... Ми неопредељени гласаци у РС морамо наци "трецу" опцију.. али кога, неко ко није био до сада у власти и ко је без афера и ко је довољно искусан и патриота?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДавидБЛ

02.09.2018 07:55

Како се мисли побиједити Додик када опозиција не мозе напунити ни пола Борика, када видим празне трибуне одмах ми је све јасно... Ми неопредељени гласаци у РС морамо наци "трецу" опцију.. али кога, неко ко није био до сада у власти и ко је без афера и ко је довољно искусан и патриота?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трут

02.09.2018 08:02

Само србовање, не дај боже обећати и потписати нешто конкретно! Потомци пресуђених ратних злочинаца у првим редовима ће вам сигурно помоћи да добијете 100 хиљада Бошњачких гласова, ено их већ попуњавају листиће. Иванић ће ући у предсједништво јер тако Бошњаци желе, чисто из зајебанције. На нивоу РС бирају Цвију, опет из чисте зајебанције јер им се може. Да се можете наставити клати и наравно успут у талу красти од глупих србенди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идете ви

02.09.2018 08:47

Тамо гдје и Стевандиц и Тадиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пфцт

02.09.2018 10:41

После избора СДС-а неце ни бити има да вад Додо поједе ко паце глисту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сима

02.09.2018 21:37

Хахаха,каква васа побједа лузери!

ОДГОВОРИТЕ
Name

без бриге

03.09.2018 01:50

Вукота не добијају се избори љагајуци дудука и он за тебе казе да си лопов издајник једини постен паметан млад политицар који заслузује пазњу је СТАНИВУКОВИЦ мозда није тацно написано презиме али сви знате о коме је рјец он лицним примјером показује како треба један озбиљан политицар да ради за свој Народ и своју Драгу Р.С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорски берберин

03.09.2018 09:53

Чудни коментари..??!! Па не гласа ДНС. Гласа народ, гласа појединац. И он се опредјељује. И нису сви на јаслама ентитета или општине. А народ Приједора, Козаре и Поткозарја заслужује боље, љепше, богатије, поштеније, квалитетније, и посебно брже, боље од овога што им та павић споме папкарска странка може дати. А не може ништа. Ништа за народ. Нека погледају жељезницу, путеве, аутопутеве, аеродроме, све саме финансијске провалије, једна до друге, једна на другу се наставља, и просторно и временски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре М. од КСС

03.09.2018 11:20

Поштовани ,до сада непрочитах бољи коментар,напријед српски сине Вукота

Name

Малешевац

03.09.2018 14:59

Каква побједа са 8 % подршке колико СДС има у Бањалуци.Уозбиљите се !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

03.09.2018 16:13

Вукота до побједе вријеме је да народ отвори очи,сви само виде повишице од 30 км шта можеш купити за тај новац али они купују.Пензионери имају деменције заборавили су када је у вријеме СДС-а било субвенција за струју сваки мјесец и свако мало једнократна помоћ заборавили су и увјек им је нешто давано а ови сада их купују за један батак од цркотине.Зато напријед владајућа странка је секта.

ОДГОВОРИТЕ