Аустријом се оре Звездине пјесме

Навијачи Црвене звезде после 13 сати почели су "освајање" Салцбурга пред меч против истоименог тима у плеј-офу за Лигу шампиона.

Регион 29.08.2018 | 14:43
Аустријом се оре Звездине пјесме
Спорадично, на различитим пунктовима града чује се пјесма Делија, а гости у скупим ресторанима, преко пута мостова који спајају нови и стари дио града, слушају "Звезда оооо" у извођењу 30 навијача који на тај начин забављају туристе и себе.

Занимљиву сцену видео је извјештач Тањуга када је групу навијача из Републике Српске покупио градски аутобус ван станице, уз ријечи возача "Хајде земљаци, возим вас у центар".

Да је присутна еуфорија на сваком кораку говори и сцена када су радници са градилишта, поријеклом са простора бивше Југославије, поздравили навијаче Црвене звезде уз повике "Напред Звезда".

Упадљиво је одсуство полиције широм улице у граду, а извјештач Тањуга видио је само једну патролу испред градског музеја, гдје су Делије такође стациониране.

Веће окупљање навијача очекује се око 15 сати, када је заказан скуп на плацу Грисеграсе, а два и по сата навијачи ће у кортеу кренути пут Ред Бул арене.

Реванш утакмица плеј-офа за Лигу шампиона Салцбург - Црвена звезда игра се вечерас од 21 сат.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Звездааа

29.08.2018 18:49

Напред Звезда.

ОДГОВОРИТЕ