Грабар-Китаровић хит и у Индији

Након што је до Нигерије стигла лажна вијест да је хрватска предсједница Колинда Грабар Китаровић лично возила аутобус са фудбалерима репрезентације, која је на Свјетском првенству у Русији ове године освојила вицешампионску титулу, она је сад хит и у Индији, опет захваљујући лажним вијестима које се друштвеним мрежама шире брзином муње.

Регион 29.08.2018 | 13:58
Грабар-Китаровић хит и у Индији
До Индије су, наиме, некако дошле фотографије које је Грабар-Китаровић 2015. објавила на свом Фацебоок профилу, а на којима она одјевена у милитари стилу кречи стан.

Фотографије су, преноси портал Индеx.хр, постале вирални хит међу Индијцима, а још су занимљивији коментари који их прате.

"Предсједница Хрватске сама кречи свој стан јер од своје плате не може да присушти раднике. Могла би да је покрала свој народ. Али наши владајући носе одјела од милион рупија и сатове од још неколико милиона те и даље мисле да раде поштен посао. Свака јој част! Дијелите ово", стоји уз фотографије Колинде на мердевинама.



Има ту и других верзија. "Предсједница Хрватске сама кречи свој стан јер не жели да краде новац свог народа. Кад праведни владају, народ се радује. WОW!" закључили су неки Индијци.

Иначе, хрватска предсједница је пажњу на себе скренула на Свјетском фудбалском првенству у Русији када је улазила у свлачионице полунагих фудбалера и грлила их, као и током доделе медаља када је љубила побједнички пехар и из ВИП ложе, мимо протокола, навијала у хрватском дресу.


(Индеx.хр) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милко

29.08.2018 17:30

каква дрзава, таква и предсједница. Циркусант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хрватица

30.08.2018 16:53

Браво Колинда

ОДГОВОРИТЕ
Name

УцитељБутен

31.08.2018 15:24

Само у Индији јос могу да вјерују да ова дебела сама креци стан.

ОДГОВОРИТЕ