Дијете се утопило у канти воде

У селу Кузминцу у Копривничко-крижевачкој жупанији утопило се једногодишње дијете.

Регион 28.08.2018 | 09:48
Дијете се утопило у канти воде
"Јуче око 8.45 сати у Кузминцу у пластичној канти утопило се једногодишње дијете. Дијете је током игре у просторији породичне куће помакло поклопац канте, изгубило равнотежу, пало у канту главом у воду и утопило се", истичу у Полицијској управи копривничко-крижевачкој.

Увиђај су обавили полицијски службеници Полицијске постаје Копривница, који ће о догађају доставити извјештај надлежном државном тужилаштву.

Тијело је, према незваничним информацијама, пронашла мајка (19) која је била у кући у вријеме трагедије.

 (24сата)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Е

28.08.2018 08:18

Треба то мало боље истражити. Свашта се дешава, па и од самих мајки

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијете драго

28.08.2018 13:01

Претужно, преголема бол. Опасност вреба са свих страна када су дјеца малена, немоћна, а родитељи често нису тога свјесни просто јер не видимо невољу. Моје дијете се преврнуо у туш кабину када је покушавао да дохвати крпу, а било је пар година старије од овог настрадалог. Али сва срећа ништа се није лоше догодило. Камо среће да су видјели очима својим када се то догађало, да се спаси мало дијете, његов живот. Мала душица, молитва божја за недужно створење♥️♥️♥️

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ката

28.08.2018 16:59

Дијете се не смије испустати из вида ни секунде!Не разумијем ту неодговорност!Ста Ли је веселица радила док јој се дијете давило у канти!?

Name

Вјеруј Като

28.08.2018 18:01

Престрашно је, али јако је ружно ово што пишете. Свашта може да се деси у секунди, онај ко има дјецу разумије, а и не би тако говорио. Мислите да је све савршено, а заправо сте кост и кожа кад Вас загребу. Немојте се лажно представљати, глумити неког Хрвата, има ли потребе. Могли сте бити и Нада и Петра и свака нека Катарина, као да је битно. Трагедија се десила, нема више никад заборава, туга и јад је оном ко је крив за то!!!