"Нападнут је један од нас"!

Жељко Раљић, шеф бањалучког дописништва БН ТВ, Синиша Вукелић, предсједник Клуба новинара Бањалука и Марко Дивковић, предсједник Удружења/удруге БХ новинари (БХН), обратили су се данас након синоћњег физичког напада на новинара РТВ БН Владимира Ковачевића.

Република Српска 27.08.2018 | 11:48
"Нападнут је један од нас"!
Раљић је рекао да ће новинарска заједница остати јединствена без обзира на све што се буде дешавало.

"Покренућемо све механизме правне заштите, а радићемо и оно што је наш основни посао, бавити се овим случајем. Што се тиче полиције Републике Српске, која је изашла на лице мјеста и извршила увиђај, ми овим што је до сада учињено, нисмо задовољни. Ни ова истрага није темељита као ни многе друге до сада. Ово што се синоћ догодило је порука новинарима у Републици Српској и цијелој новинарској заједници, посебно новинарима БН телевизије", рекао је Раљић.

Он је нагласио да су и до сада били изложени пријетњама и притисцима.

"Новинари БН телевизије праћени, прислушкивани, фотографисани, снимани камером, пријећено им је на друштвеним мрежама, све смо то пријављивали, од тога није било ништа. Желим да позовемо и новинарску заједницу, али и све политичке субјекте који излазе на изборе да им кажем да ово није начин за рјешавање стања у друштву.

Раљић је поручио да предсједник Додик треба да престане да ствара атмосферу линча, да пријети новинарима и да их означава као непријатеље Републике Српске.

''Јутрос је предсједник Републике Српске Милорад Додик посјетио нашег колегу у Клиничком центру. Овом приликом желимо да се захвалимо, али и да кажемо да ћемо бити још захвалнији када престане да прозива новинаре, да им пријети, да их означава као непријатеље Републике Српске, да их таргетира на начин да су они одговорни за стање у друштву. Новинари нису и не могу бити одговорни за стање у друштву. 

Грађани ће 7. октобра казати своје, али прије тога ми желимо да кажемо своје, да новинари не смију бити нападани. Милорад Додик јесте дошао да посјети нашег колегу, али ћу подсјетити да је Милорад Додик дошао да посјети и породицу Драгичевић, али смо видјели какав је исход те посјете био на крају", навео је  шеф бањалучког дописништва БН ТВ.



Поручио је да нападачи на Ковачевића морају да буду откривени, а осим њих и они који су их на то навели. МУП-у је дат рок од 48 сати.

''Без обзира на различите идеје и промишљања, БН ТВ у овом тренутку не жели да преузме на себе одговорност за организовање било каквих протеста. Што се нас тиче, ми дајемо МУП-у РС рок од 48 сати да ради свој посао, а затим ћемо затражити разговоре и контакте да видимо шта ми можемо да понудимо њима и шта они могу да одговоре нама. Позивам вас на достојанство, мир и озбиљност.

Не желимо да сугеришемо и да кажемо да нешто не треба да се ради, свако треба да ради по својој савјести. Свака организација, новинарско удружење, медијска кућа или појединац може у овом тренутку да ради оно што сматра да је добро за све нас. Рачунам на то да према правим адресама треба упутити и права питања и изнијети ставове, а наш став је да нападачи на Владимира Ковачевића морају да буду откривени, а осим њих и они који су их на то навели или им дали налог да то изврше. Понављам да је ово врло озбиљан напад и нећемо допустити да МУП РС ништа не уради по том питању. Имамо ми начина да се изборимо с тим'', поручио је Раљић.

Синиша Вукелић, предсједник Клуба новинара Бањалука, очекује од полиције да брзо и хитно реаугије и пронађу починиоце.

"Мислим да је рок до краја седмице сасвим реалан да изађу са неким конкретним информацијама када нам морају рећи шта су радиили на овом случају. Ово је граница која је пређена и убудуће нећемо толерисати такво понашање. Атмосфера линча која је створена у РС показује да је ово резултат таквога нечега.

Ни сам Владимир Ковачевић не зна шта је позадина напада, али то очекујемо од полиције да истражи. Позивамо све медије у БиХ, да сутра објаве, банер, флајер или видео исјечак са натписом 'Стоп насиљу на новинарима'. Позивам колеге да се солидаришу, овакав амбијент је за сваку осуду и немогуће је радити у оваквим околностима", навео је Вукелић.



Марко Дивковић, предсједник Удружења БХ новинари, такође је позвао на солидарност.

"Нападнут је један од нас, у овој години ово је 41 напад на новинаре. Мени ово личи на организовани терор линије 3П - политика, правосуђе, полиција. Ово је одавно превршило сваку мјеру, ово је покушај убиства. Искуства из досадашњих случајева не дају повода за оптимизам, сви смо на метом на челу.

Позивам колеге из свих редакција, да сутра на одређен начин покажу, да затамне екран, да пошаљу поруку доста напада на новинаре. Бојим се да ово није крај, избори се захуктавају, многима ћемо засметати", навео је Дивковић.

Два непозната младића синоћ су у бањалучком насељу Обилићево брутално претукли новинара БН ТВ Владимира Ковачевића.

Ковачевић је у телефонском разговору са директором БН ТВ Владимиром Тришићем рекао да су га двојица мушкараца сачекала испред зграде у којој станује.

"Прошао сам поред њих не очекујући било шта да ће ми се десити. Одједном су насрнули на мене",рекао је Ковачевић.

"Развукли су шипке и почели да ме ударају. Покушао сам да се браним, док су они ударали по глави и тијелу тим шипкама. Позивао сам упомоћ, они су ударали и онда су побјегли у аутомобил и одвезли се у непознатом правцу", испричао је Ковачевић директору Тришићу, наводећи да му је глава разбијена на два мјеста и да има повреде по уху, лицу и тијелу.

"Уређивачки колегијум БН ТВ најоштрије осуђује овај напад и захтјева од МУП РС да што прије реагује и нађе починице овог гнусног напада на нашег новинара. Такође, уређивачки колегијум БН ТВ подсјећа да се већ дуже вријеме у одређеним политичким круговима прави хајка на новинаре наше куће", саопћено је из ове телевизије.

"Због тога упозоравамо МУП РС да што прије обезбиједи слободу рада и кретања како нашим тако и осталим новинарима. У противном ћемо бити приморани да сами предузмемо кораке на заштити наших људи", поручио је уређивачки колегијум РТВ БН.

Ковачевић је синоћ био на радном задатку у склопу кога је пратио скуп "Правда за Давида".



БН ТВ

Коментари / 88

Оставите коментар
Name

Мурија

27.08.2018 09:54

Свака цаст.а ти Микокраде укакио си мотку тотално.бјези у Бакинце И сакри се идиоте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кими

27.08.2018 10:25

Није то обичан напад на новинара, треба користити законски термин УБИСТВО у покушају, јер ако неког нападнете у мраку и ударате га металним шипкама у главу у намјери да га убијете и неко вас прекине, то се онда зове Убиство!!!

Name

титов удбаш

27.08.2018 10:32

Свака част новинарима који објективно критикују, а свак ко критикује овај режим у праву је. Чувајте се режимске мафије, њих је Тито хапсио пре учињеног дјела, док су га смјерали.

Name

??? ДА???

27.08.2018 10:44

Досао цовјек да види како је посао обављен. Плацају по уцинку. Несто цесто обилази...

Name

зана

27.08.2018 11:09

Ово је покусај убиства. Ударци металним шипкама по глави и не могу се другачије третирати.

Name

Коментар

27.08.2018 11:16

Битно је наци налогодавце напада, као и поцинитеље...секта поциње да пријети и пребија.

Name

РЕ МУРИЈА

27.08.2018 11:28

Оклизнуо се на банану сто посто!!!

Name

x

27.08.2018 12:24

РС као Јузна Африца или Сомалија ?!

Name

Деба

27.08.2018 14:46

Ста друго оцекивати од власти која је погубила конце, све нас ово цека, кад тад! Само будзетлије ово могу да не виде.

Name

Глас народа

27.08.2018 15:53

Да се разумијемо,ово је за сваку осуду!!!!! Насе новинарство је странацко није независно добија паре од странака иностраства да представља тудје интересе а најмање народ у име демократије.Немозе се нон стоп неко блатити и оптузивати у новинама без доказа.Нема независног новинарства.Угледајте се на запад погресна информација о некоме доноси милионске надокнаде остеценом.Да ли је вама јасно прозивати некога убицом без доказа ста то знаци!!! Господо новинари сами сте криви ста вам се десава јер радите по налогу и производите идиоте као су ти који су изврсили напад.У новинарству влада хаос потребно је под хитно завести законска понасање и у том слуцају 50 посто новинара небих имало ста радити.Размислите ко има користи од овог напада свакако власт не!!!!Проблем је сто сваки становник размисља само политици а не размисља о томе ста це сутра јести....Кад сте господо свезналице направили економску културну слику РС са препоруком изласка из кризе.Народ слудјујете ставовима својих претпостављених и својих странака јер плату треба зарадити.Морате схватити ста знаци дрзавна телевизија.Нп. у УСА само је један коресподент који извјестава из бијеле куце за стампу а погадјате ко га бира.....Народу се гадите ...

Name

ре глас народа

27.08.2018 18:00

Мозел тзв преседник називат неког издајником по резимским медијима. Да ли је изнио и један доказ за своје тврдње, да ли је поднио пријаву за издају ? Медаља има двије стране.

Name

Канада Ре, Глас народа

28.08.2018 03:21

Прво: лазес да само један коресподент извјестава из бијеле куце. Не да ниси информисан него лазес И намјерно си ово написао. Друго; одкуд сад у вези овог слуцаја да узимас за примјер САД када си , судеци по твојим коментарима обозавалац лика И дјела драгог ти боса И његове мафије, а познато је да он не воли САД из свима знаних разлога . Треце : немас права реци " морате схватити ста знаци дрзавна телевизија" кад ти први оцигледно не схватас тај појам. Засто? То боље од мене знају сви они у РС који размисљају својим мозгом И ција је свакодневница испуњена стотинама разлога због којих РТВРС с правом не сматрају дрзавном телевизијом.

Name

РЕ Глас ( СНСД-а) народа

28.08.2018 05:34

Најтузније је кад неко себи умисли да је Бог ( миле додик) , а јос гора ствар је кад неко мисли да је паметан а није (ТИ) и при том јос убиједјује друге у своје глупости. Па да људи тузе РТРС за лази и дезинформације и тразе милионске одстете Република Српска би банкротирала плацајуци. А највеци кривци за ово су твој Баја и такви као ти који подрзавају овај криминал. И зато задрзи своје глупости за себе , јер да имас имало мозга видио би за 12 година кога бранис.

Name

Глас народа ре канада

29.08.2018 23:48

Оцигледно не гледас цак ни канадску телевизију,ајмо реци колико новинара из Оттаwа извјестава хоцес ли име и презиме..Колико политицког извјеставања је затупљено на тв ни 5посто као код нас.Немозес видјети политицку емисију него само ста је на продају колико је погинуло претходне ноци у мафијаском обрацуну колико је било овердозе људи ста је на продају...све се мозе пратити редовно на цомпутеру.Просто рецено права контрола медија од стране дрзаве уз законску регулативу....Немозес замислити да неко некога оптузи за убиство без доказа а без последица...отворите свјетске канале успут се мозе јос понесто науцити а то је култура разговора....

Name

Анти-СНСД

27.08.2018 10:01

Цак и да надју ко је претукао новинара у року од 5 дана - поставице се логицно питање : Како онда нисте могли Давидовог убицу наци за пола године?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рикало

27.08.2018 10:53

Новинари се нападају и назалост убијају свуда по свијету! Ко је убио Цурувију? А ко Олгу Политиковскају? Једног је убио неко у Укранији за власти Леонида Куцме, и многи многи други свуд по свијету! Да це се наци нападаци на Цорбу,невјерујем

Name

ЗА

27.08.2018 20:27

СВЕ ОВО ДОДИКОВА ГАРДА РАДИ.

Name

?

27.08.2018 10:01

Подрска новимарима,слобода за, свеИ.Правда

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

27.08.2018 12:08

ПОДРСКА НОВИНАРИМА!!!

Name

Зоран

27.08.2018 19:20

Подршка за новинаре који пишу објективно па и када критикују. А исто тако подршка и за оне који добро истуку оне који пишу лажи и користе занимање новинар да блате оне који им не одговарају из неког разлога и на тај начин изазивају бол код њихових најмилијих.

Name

Робин Худ

27.08.2018 10:04

Уважене колеге...можда и вама није све јасно, али довољно је чињеница изнесено од неких ваших колега који су свакодневно на "првој црти ратишта" са Рудоњом...ви својим ћутањем храните његов его, који је патолошки "жељан " хвалоспјева, улизивања и потребе да га неко нешто моли, ако не истрајете у раскринкавању овог и оваквих ликова нигдје нас неће бити....а оваквих је много заједно с њим,Рудоњом, Стевандићем,Григоријем, Цвијановићком, и свим другим улизицама које га прате и који му дижу его, а РС га не занима сем у личне сврхе....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгец

27.08.2018 10:06

Устај народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊАЛУЧАНИН

27.08.2018 10:06

Миле обилази жртве, треба неко да да потврду да је посао добро урађен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ БАЊАЛУЧАНИН

27.08.2018 10:48

Морали су да мало скрену причо о скандалозној забрани доласка Прилепина у Бањалуку али и да подигну предизборне тензије у недоостату конкретног програма.

Name

Ре:

27.08.2018 11:17

Добар коментар...врло истинит.

Name

ре. Бањалуцанин

27.08.2018 12:40

О каквој ти скандалозној одлуци прицас! Ниста ту нема скандалозно,какав је то књизевник који ратује по тудзој земљи. ОСА има сазнања да је књизевник опасан и тацка. Сјетимо се Лимова и он је био књизевник кад га је Карадзиц довео у рату па је пуцао по Сарајеву из митраљеза.

Name

сека

27.08.2018 10:06

Доста је било, ово је страшно. Кукавички и подло, из засједе ударати до смрти човјека. Кукавице, манијаци, криминалци који немају м... да човјека погледају у очи већ се крију под капама. Тотална анархија завладала. Криминалци воде државу а све се отело контроли. Јадан поштени народ, не смије говорит, не смије чут, не смије видјет. На шта ово више личи. Ма уједините се сви народи и тјерајте ову мафију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новинарска кампања

27.08.2018 10:08

Поред политичких субјеката добили смо и новинарску предизборну кампању у којој новинари пријете, постављају улитматуме и раде све да што више подигну температуру. У чијем интересу господо БеХа новинари? У интересу грађана?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДАН СИ

27.08.2018 11:54

Баш си ЂУБРЕ, гори си и од СНСД БОТОВА!!!

Name

молим те

27.08.2018 12:04

А треба да цуте док им је колега скоро убијен!?Бруко људска!

Name

РЕ ЈАДАН СИ

27.08.2018 12:20

Јадан си ти са том твојом усијаном главом. Ратнохушкачко саопштење је такво да слободно могу умјесто оловака у руке да узму калашњикове и да крену да убијају "убице & саучеснике". Пријетње & ултиматиму - типично новинарски.

Name

РЕ молим те

27.08.2018 12:24

Превише ова ујдурма личи на ону отмицу Стефана Цветковића од пре пар недеља. Тада су многи били несрећни што је Цветковић нађен жив и здрав и што не могу да органе Србије прогласе за кривце као и Вучића лично.

Name

киза

27.08.2018 14:06

За ово мајмунолико створење РЕ јадан ли си. Немој призивати нереде које је твој сеф вец спремио. Али не це му успети. Лепо це отици у Фоцу и то певајуци нико нам ниста не мозе, и то веома брзо, а ти сто се мене тице мозес да му будес и физицко обезбедјење иза ресетака.

Name

СВАКА ЧАСТ ЗА БН ТВ И ИСКРЕНОСТ

27.08.2018 10:10

СВАКА ВАМ ЧАСТ ПОЧЕВ ОД ДИРЕКТОРА И СВИХ ДРУГИХ У БН ТВ НА ИСКРЕНОСТИ И ЧЕСТИТОСТИ, САМО МОЈА ЈЕДНА КОСТАТАЦИЈА ИСТИНА НЕКАД ДОЂЕ ГЛАВЕ А ВЛАСТ НУЛА. ЧУВАЈТЕ СЕ ЉУДИ И БОГ ЋЕ ВАС ЧУВАТИ, ВИДИТЕ И САМИ КАКВО НАМ ЈЕ СТАЊЕ У ДРЖАВИ НИ ЗАКОНА НИ ПРАВДЕ. ЧИСТА СРАМОТА. УБИЈАЈУ И НАПАДАЈУ И НИКО НИШТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паметни

27.08.2018 10:14

Ма, ста да вам казем. Али знам ста це Бисерка реци: Мислим да је за то све Бакир и политицко Сарајево криво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.08.2018 13:01

Ма најбољи спин би био оптужити Мектица да је платио мигрантима да истаслаце новинара.

Name

Бранко

27.08.2018 10:14

Ста очекивати у друштву у којем председник и влада своју неспремност или боље реци криминал спинују етикетирањем појединаца, новинара? Патетичан је цин председника и сигурно је да му је сликање требало да покрије стварно стање. Ко се то залетио јуче после Коцицевог збора, ко то може да делује тако, а да полиција нема сазнања?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

27.08.2018 10:15

Има негде видео надзор а у задњи сат нек је прошло 100 возила а то је лако даље како иде сужавање броја осумњичених и то је решено ако хоће да рјеше. људи рјеше више случајева у милионском граду него наши инспектори,Боже Драги гдје живимо. Миле у ЦГ је учитељ наших владајућих

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективни

27.08.2018 10:15

АТВ подрзава вецерас це остро фа осуди они и РТС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

27.08.2018 11:42

Објективни ти си будала.

Name

Харе

27.08.2018 10:17

Новинари само да бојкотују власт РС-а и да ништа не пишу о њима нашо би се нападач до дневника вечерас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зз

27.08.2018 10:19

Брз опоравак желимо повриједјеном новинару. Правда и истина за Давида! Правда и истина за све градјане РС и БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕКО РЕЧЕ

27.08.2018 10:23

ТАКОЗВАНИ ртрс И атв, извјештавају само оно и на онакакав начин како то Власти одговара. Права, тачна и истинита информација не може да дође до обичног грађанина ове државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

27.08.2018 10:24

Интересантно је да Милорад мисли да је новинар необразован цовјек, па је покусао да се фотографисе са зртвом. Прво организовати хајку на новинаре , па онда доци и тразити фотографисање од зртве, то је слика људког неморала у најгорем облику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

буффало.билл.бл

27.08.2018 14:39

Миле помислио да је ово сафари, прво "средим", па се затим сликам са "трофејом". Дно дна. Свака част Владимиру што је одбио сликање за "ловачки албум", желим му брз опоравак.

Name

мима

27.08.2018 19:15

Добар коментар.Владимиру желим брз опоравак.

Name

херцеговац

27.08.2018 10:26

Нема од тог ништа. Новинари су као и ми подјељени на патријоте и издајнике, патријоти добијају хидроцентрале и паре а издајице металну шипку по глави и тако ће и бити док су ови власт. Сад ће патријотски новинари како је то урадила опозиција да напакости великом Ким Ил Бакинцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отпор

27.08.2018 10:27

СТОП СНСД ТЕРОРУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

софка

27.08.2018 10:27

Вечерас на трг сви да им поручимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

27.08.2018 10:29

Са својим нападима на слободне новинаре и са овом акцијом Милорад хоце истовремено да скрене фокус са других акутних десавања. Али тек сада це сконтати да је се ту прерацунао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОЈКО

27.08.2018 10:34

СВАКА ЦАСТ ТРБА ЊИМА ТАКО ЗАПРИЈЕТИТ А НЕ КО ДАВОР ОКУПЉАТ НАРОД УЗАЛУД НА ТРГ ТАКВИ ЊИМА ТРЕБАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ Р СРПСКЕ

27.08.2018 10:41

ДзУКЕЛА НАРЕДИЛА ДА СЕ УДАРАЈУ НОВИНАРИМА ПА ИСТОГ ОТИСАО ПОСЈЕТИТИ. КОЈЈА ЈЕ ТО ЛИПУЗА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какав борац

27.08.2018 11:30

Фукаро одјеби и сједи тамо иза тастатуре . Борци су на тргу Давида !!! У рату 90тих си изманипулисан и сад посљедице тог рата осјећамо и дан данас . Омогућио си им ово све и такви попут тебе . Од пијацара, сељака, криминалаца , шверцера ...који су обукли кравате и себе прогласили најсрбима и чуварима Срба не може нормалан достојанствен човјек да живи . Подписивањм са борац сам себе доводиш у везу са свему овоме сто се дешава . Скачеш сам себи у стомак.. Сјашите висе са коња званог прошлост и национализам !!!

Name

За Какав борац

27.08.2018 18:55

У праву си потпуно,ја сам борац али бивши и жао ми је сваког секунда проведеног на фронту,да би ова гамад владала и радили шта им је воља,сљам најгоре врсте.Лично сам се већ давно одрекао борачког статуса,ове накарадне републике,жао ми је што смо и ми једним дијелом допринијели да муфљузи и гадови газе по народу који смо ми чували од тамо неког непријатеља,а не сацувасмо га од домаћих непријатеља,који су гори и подмуклији!

Name

ББ

27.08.2018 10:43

Црни Милораде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

27.08.2018 13:14

Нема пропале бих више, то вас било па лајете, само Република Српска.

Name

киза

27.08.2018 14:09

Горане промасио си тему. Да је БиХ пропала јесте, али са милокрадом це пре тога пропасти Република Српска, а ти лепо са милокрадом на Коцицев збор и певај ста год хоцес док се Петар Коциц окреце у гробу. Доста вас је висе комунистицко-нато-балијско- усраска багро.

Name

Професионалац

27.08.2018 10:45

Када највиши представник власти изјави да хоџа арлауче, брзо потом се пуца на џамију. Онда изјави да су новинари непријатељи, прзо потом пребију новинаре. Ово је довољан доказ да има основане сумје "Државног тероризма". Држава терорише или у најмању руку одобрава тероризам, против других и другачији, против истине. Овдеј треба упутити колективну тужбу и тјерати све до Стразбура, када се прођу наше "квази институције", по процедури. Спрега државе и криминала је до те мјер, да се више не може разликовати ко је ко, у ствари једно су. Држава је отета грађанима и криминалци раде све да остану на власти. Држава Србија се дубоко мијеша у изборе овдје. Молим представнике СзП, који читају да се обрате "службеном нотицом" министарсту спољних послова Србије, да то више не раде. Траже се број личене карте, бројеви телефона и сигурних 30. гласова за посао у Србији. Да добро је написано, добијају посао у Србији. Људи зову и врбују за власт. Да ли то зна влада србије, вјерујем знају, али треба провјерити. Немојте продавати свој глас, то је против законито, није морално и упропастићете будућност својих потомака. Поздрав добрим људима. Идеммоооо.... До ОСЛОБОЂЊА. Доље Диктатура......

ОДГОВОРИТЕ
Name

@

27.08.2018 15:33

Диктатура (лат. дицтатура) је облик владавине којој је главно својство да једна особа (диктатор) или скупина људи (нпр. комунистичка партија, војска или обитељ) може владати неограниченом моћу. Неистомишљеници се у диктатурама углавном проглашавају државним непријатељима. Диктатори често изграђују и култ личности. Извор - wикипедиа... Подсјеца ли вас ово на несто?

Name

поп

27.08.2018 11:03

Нај веца греска СПЦ је стосу дозволили масовно Крстење људима који су 50 год. прицали народу како нема бога,русили цркве,затварали и прогонили попове,бранили славу да славис,итд.који су се представљали као југословени ,атеисти.Ти су сада на власти,измакли гузицу од рата,сверцовали док се биједа борила,и сад нас убијају,банда црвена титоисти.долази вам К Р А Ј....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре поп

27.08.2018 11:36

Није се то попе десавало у комунизму. То су попе ваши кулаци и угледни домацини.

Name

Ре

27.08.2018 13:08

О каквој ти СПЦ причаш, па људи кладионице освеставају.

Name

ре поп

27.08.2018 15:35

Да су богдом црвени, ови су врагови у љдском облику

Name

Весна

27.08.2018 11:07

Градјани РС шта смо друго могли очекивати? Пресједник РС Милорад Додик има налаз да је психички поремећена особа а такви су непожељни ЗА околину. Треба на лијечење а не да води РС. Жао ми је младог новинара И желим му брз опоравак. ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЕНКА

27.08.2018 11:13

АЛ НА НАСУ СРЕЦУ ТО НИЈЕ У БОСНИ ВЕЦ У РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

27.08.2018 14:50

Неће више никада бити Република Српска у вези са вама, НИКАДА.То је проблем а не Додик, багро.

Name

Рара

27.08.2018 11:13

Шта је ово људи моји? Докле? Ово је превршило сваку мјеру. У ком смо ми то времену , у каквом друштву (ако се ово уопште може назвати организованим друштвом) живимо? Ако овако наставе све ће нас мало-помало поубијати. Недавно инжењера, па онда студента, сад новинара....И док јадни, убоги и последњим ратом уцвијељени народ трпи и ћути, немилосрдни злотвори и људски гад дивља и терорише га. Господе Боже, нисмо ваљда толико грешни-спаси нас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРУНФ

27.08.2018 11:23

Филм "Професионалац" је описао Србију крајем 90-их а паралела би се могла повући са данашњим стањем у РС.Жалосно шта се дешава у једном тзв.демократском друштву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја има право на то!

27.08.2018 11:30

Турска титула „БАЈА“ датира из времена косовске свадбе 1389. године. Бајазит И., први носиоц те веома значајне титуле код нижерангираних српских губернатора у босанским провинцијама и покрајинама, је био велики војсковођа и први ђенерал међ Србадијом.Бајазит И.,или како га Србићи од миља зваше Баја и по коме ова славна турско-српска титула доби име,је био миљеник своје пунице кнегиње Милице,која је била у Бајазитовим очима много више од обичне кнегиње,па Бајазит И. нареди својим потомцима, прецима данашњих Србића,да је од дана косовске свадбе зову царица Милица.У данашње вријеме се многи турскоправославни нижерангирани политичари и естрадни умјетници ките титулом великог Баје Бајазита И.,па тако имамо Милорада,главног Бају од Лакташа или пак Недјељка Бајића Бају или Бају Малог Книнџу.Многи угледни Срби,попут Змаја од Шипова,Доналда Твампа, Милорада Додика,Јасушија Акашија,ђеда Хашима Тачија, шупка Нелета,Шипка Воје Шешељија или Станије и Сораје,кажу да су праве Баје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон

27.08.2018 11:31

Шта значи латинска ријеч СЕРВУС (Србин) заиста на српском језику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

27.08.2018 11:45

ЦИА снајка, ЦИА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Становник луде дрзаве

27.08.2018 11:46

Само ме занима став оног новинара који је осмилио вијест на ттx РТРС гдје писе да је напад осудио и СНСД, ГО СП и Уједињена Српска. Па јел мозес или морас бити толики скот. Плата, притисак, уцјена....не знам ста је толико велико да то откуцас. Гледајуци тај медиј, ја не знам постоји ли опозициони лидер Говедарица нити та нека СДС странка. Нити ПДП, па ни ДНС. Ако се вец странке порају спомињати. Јер то су оне које прелазе цензус по њиховим НАМЈЕСТЕНИМ анкетама. Фуј, фуј, фуј. Гади ми се уредјивацка политика РТРС. Замисљам како је оним цасним и непристрасним који тамо раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

27.08.2018 11:55

Цуј Гос Милорад Додик га посјетио, и дозволио му да удје у болницку собу, требао му је дозволити да придје близе кревету па га онда пљунути у лице и реци му да иде напоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фик

27.08.2018 12:13

Зао ми је цовјека сто на страда и сто је зртва овог стања.Погодово вас медиј бас професионалан који не сири мрзњу.Али медији су и одговорни за стање оваквог насиља,Медији и политицари усмјеравају масе против некога стално и на то треба реоговат увјек и овај слуцај неко је усмјерио против недузног цовјека.Данас на неким пираталима који се солидарису са вама,видим казу у мањем БЕХа Ентитету.Питам се каква је то солидарност кад се не одустаје од усмјеравања народа према другом неком.Требају медији престат са усмјеравањем маса према неком појединцу народу и било коме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Схабан

27.08.2018 12:14

Миле туци стоку непослусну :))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

27.08.2018 12:17

Брз опоравак зелим новинару Владимиру Ковацевиц.Заиста страсно ста се десава. Поциниоци морају одговарат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

27.08.2018 12:20

Да ли су батинаш дошли службеним (полицијским) или украденим аутом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

27.08.2018 12:49

Е мој БН, па не мозете преносити узиво протест с трга у бл и оцекивати да се све бити ок... Толико демократска и правна дрзава ипак није!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зима

27.08.2018 13:00

Како гласате тако вам се и враћа , како срамно пишете о Сребреници и извештају ...., бојим се да немате храбрости за нешто више .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жаре

27.08.2018 13:56

Е докле догурасмо јадна нам мајка!

Name

Соросевци

27.08.2018 13:58

Претукли га они којима то највише одговара у овом тренутку, опет ће их Миле помести без обзира на ову болесну кампању...

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

27.08.2018 14:03

А где су сада НН, Бл, професор и остали СНСД гамад који сире дезинформације по медијима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никсицанин

27.08.2018 14:55

Ко год пријети власти треба га задавити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон

27.08.2018 15:15

Миле разбија Себрима лабрње :-).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

27.08.2018 15:24

Цим је онај сто воли да пјева под саторима посјетио овог новинара из БН телевизије и њега зали сто му се десило ту несто право лијепо гадно смрди.Небих ме цудило да наду као наводно особе које су уцлањени у једну од партија у СзП да су то уцинили.Па да показу народу да је то све намјестено против владајуцих партија одностно против особа који воле да пјевају под саторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Словенија

27.08.2018 17:56

Мало мало па неки напад ,све раде против Републике Српске да би је уништили,Срби уједините се крајње је вријеме,пустите странке и подјеле,а полиција нека да све од себе да се све то открије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.08.2018 18:14

Па каква је ово земља?!! Дрзава звана ропство!! Прије неколико мјесеци напад на директора Алумине, сада на новинара...па докле??? Висе није проблем ни мислиту другације вец је проблем мислити уопсте?!! Постојати? Кретати се, јер ниси "њихов"! Е па господо драга нисам ницији и не зелим нити цу бити. Ако то не будем могао а како стоје ствари нецу онда цу то потразити у другој земљи гдје људе не туку зато сто раде свој посао, мисле својом а не тудјом главом. Позиција =Опозиција све је то исто, марва неписмених идиота који само о свом интересу мисле. Цаст изузетцима али мало их је. Узас најблазе рецено...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јавност

28.08.2018 05:09

Ви сте јавни радници које плацају градјани ове земље. Морате бити спремни да се критикује и вас рад а не само да се ви обрацате другима. Демократија је када не ускрацује права другима која себи прибрајате. Јели тако!

ОДГОВОРИТЕ