Тинејџерка тукла дјевојчицу

Осамнаестогодишња дјевојка из Крушевца ухапшена је због сумње да је малољетну дјевојчицу (13) одвела на гробље овом граду, након чега је физички и сексуално злостављала.

Србија 23.08.2018 | 12:01
Тинејџерка тукла дјевојчицу
Како се наводи у полицијском саопштењу, сумња се да је она 19. августа ове године тринаестогодишњу дјевојчицу одвела на Старо гробље, више пута је ударила, а потом је натјерала да скине одјећу и сликала је.

Фотографије дјевојчице је, како се сумња, објавила на једној друштвеној мрежи.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крушевцу привели су осамнаестогодишњакињу надлежном судији Вишег суда због постојања основа сумње да је извршила кривична дјела лака тјелесна повреда, неовлашћено фотографисање и неовлашћено објављивање и приказивање туђег списа, портрета и снимка.

Осумњиченој је одређен притвор, пише Блиц.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Xx

23.08.2018 11:07

Треба њу скинит па је добро нек упанти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта је са родитељством, школством?..

23.08.2018 11:14

Страшно девијантна понашања, поготово у доби малољетништва, су у порасту, заиста забрињавајућа... Кад овако несто процитам, сурово за младе године, запитам се шта су радили родитељи, какви су, не вјерујем толико у генетику, ако се држи под контролом?. Туче, убиства, завртања руку и ногу до лома, силовања и овај вид неке порнографије, граниче са друштвеном шизофренијом, у коју хрли данашње друштво. Шта раде просвјетни радници са оваквом дјецом, нису она увијек баш фина, шта раде психолози по школама, шта раде психијатри, медији, кад о овоме пишу? Бијела куга је мала маца за ове девијације, младост која све масовније посрће у неморал и пропаст, а друштво прочита напис, као осуде понашање на некој тв... Иде даље, све жешће и горе, са деформисаним трансформацијама, да ме оставило у шоку... Ако се ништа не предузме, ако се не утиче на овакво ЗЛО, што је посао струке, одређених Министарстава и сл., бићемо гори од дивљих племена, сами ћемо себе урушити и укинути,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родитељи требају пазити шта раде и уче своју дјецу!

23.08.2018 17:08

Срамотница једна, требало би је кроз цијели град провести голу да хода! Дијете тукла, злоставља ла и то на гробљу! Људи чувајте своју дјецу, пазите шта их учите! Све што виде могу и знају поновити када им затреба!

ОДГОВОРИТЕ