Зашто дјеца Ким Кардашијан сједе за другим столом у ресторану?

Ким Кардашијан Вест недавно је изашла са пријатељима на вечеру, а њена ћерка Норт је седела за другим столом у друштву дадиље.

Забава 23.08.2018 | 10:28
Зашто дјеца Ким Кардашијан сједе за другим столом у ресторану?
Ријалити звезду Ким Кардашијан Вест камере прате где год крене, али то не значи да њима морају да буду изложена и њена деца.

Током викенда Ким је изашла на вечеру с пријатељима Џонатаном Чебаном и Ларсом Пипен у италијански ресторан у Мајамију, а са собом је повела и петогодишњу ћерку Норт Вест.

Према речима сведока Саре Лис, они су седели за једним столом, док је Норт била за оближњм столом у друштву дадиље. Девојчица је неколико пута ишла до маме, али већину времена се забављала користећи таблет.

Неименовани извор је за часопис Пипл открио да деца из познате породице понекад седе за другим столовима ако се снима епизода њиховог ријалитија “Кеепинг Уп wитх тхе Кардасхианс”, што је и сада био случај.

“Ким је снимала, а Норт је рекла да не жели да буде испред камера, па је села за сто поред Ким”, изјавио је извор.

Ким је изјавила да ју је Норт недавно упитала због чега је тако позната.

“У реду, сада ћу ти објаснити. Имамо телевизијски шоу”, рекла је Ким петогодишњој ћерки, која је на то одговорила: “А, океј.”

“Моја деца немају појма шта се догађа. Не осећам славу јер већину времена проводим код куће”, изјавила је Кардашијан у једном од интервјуа.

Кардашијан Вест је једном приликом открила да ни њен супруг није увек пред камерама.

“Прво смо били мишљења да наша деца никада не буду део ријалитија. Међутим, она је увек негде ту око мене и толико је слатка, да пожелим да је понекад људи виде мало. Никад се прича не врти око њих, нити се ради о њима или о било чему превише личном. Ми смо потписали за ово, али знамо да наша деца нису”, рекла је Кардашијан Вест.

Ким Кардашијан Вест и Кање Вест су родитељи поред Норт имају и шестомесечну ћерку Чикаго и двогодишњег сина Сеинта.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар