"Знајте, Давор није на продају"!

Давор Драгичевић је вечерас прокоментарисао најаву Предсједника РС да ће бити расписана новчана награда од 500 000 КМ за сазнања о Давидовом убиству.

Република Српска 21.08.2018 | 21:15
"Знајте, Давор није на продају"!
"Узмите паре и наб**те их себи… знате гдје. Давор се не продаје. Предсједниче, код тебе у Палати сједе убице и за мене сте сви саучесници", рекао је Давидов отац. 



Он је казао како ће ускоро рећи име наручиоца убиства те је, како је навео, цитирао ријечи убица: 

"Јој тата, дирао ме неки мали са дредовима… ма уби клинца, дијете разведених родитеља…тата конобар…" 

Грађани Бањалуке и других градова и 149. пут били су уз Давидову породицу. Порукама и писмима које пишу и читају, чине све да се не заборави ко је заправо био Давид. Пишу се пјесме посвећене ,не само њему, већ и члановима његове породице. Стефан Симић из Београда овај пут посветио је пјесму сестри Теодори.



Давор Драгичевић прије окупљања на тргу био је испред Палате Републике. Тако је наставио обилазити институције у којима бораве они од којих очекује конкретан одговор на питање ко је убио његовог двадесетједногодишњег сина.

(Бука/БН)

Коментари / 92

Оставите коментар
Name

Анна

21.08.2018 19:25

Правда за Давида.Подршка за Давора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Монструми

21.08.2018 21:05

све се зна...Бозија је задња али сигурна.... стидили те се ујутро ,кад се бријете,умивате и погледате у огледало?

Name

Ре,

22.08.2018 07:09

Одлази веч једанпута ,дојадио си нам, ћумезу јавни , и ти носиш дебели кривди.

Name

Владимир

22.08.2018 08:37

Али си зато ти.

Name

Борик

23.08.2018 13:15

Подршка за Давора, али ово је већ претеривање. Неки дан стоји на улици у центру са натписима, псује, галами. Полиција му не смије ништа. Нека се више прекине ово лудило. Ријешити овај случај, убице стрпати у затвор, онај скуп на тргу растјерати и сваког оног ко ремети јавни ред и мир казнити /(макар био и Давор).

Name

цаци

21.08.2018 19:28

Реци Даворе разлог убиства кад вец нецес имена убица да цујемо разлоге. Неце мафија слуцајно некога убити син ти је дубпко загазио и прљаве ствари. Убице наци али оптузивати све редом је само показатељ немоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦАЦИ

21.08.2018 19:58

Питај злочинце за мотив, снобе!

Name

Анабела

21.08.2018 20:17

И ако је загазио ..закон и казни..ко има право да убије дијете?

Name

Вјеруј

21.08.2018 20:36

Злице стрелице ти неће помоћи ни овај пут. Правда за Давида је много веће него што ти мислиш ❤️

Name

КО ЈЕ УБИО ДАВИДА

21.08.2018 21:52

Ти си само показатељ са каквим дебилима ми живимо.Коме је нормално убити било кога, ма због било каквог разлога и не одговарати, тај је зрео за психијатрије.Онда шта ти имаш очекивати ако се теби деси (не дај Боже нешто слично) ако ниси у стању да сконташ да нико никога не може некажњено убијати. Ја ево тебе не контам и твоје размишљање, а ниси једини и томе забрињава да овдје остаје све го кретен као ти и теби слични

Name

Блука

21.08.2018 22:08

Немозе он то реци ко је убица посто су уз њега иза његових ледја који зеле да растуре РС видите ко се највисе бори за неку правду претезно друге националности као они зале српско дјете то је све смисљено са њихове стране ако неволите насег преседника посто је србин идите своима па тразите правду тамо где вам је место тј у БХ И ХДЗ барго националистицка

Name

Ре Анабела

22.08.2018 04:37

Овдје се ради о одраслом младицу кога ми је заиста зао а не о дјетету како ти казес.

Name

Ре анабела

22.08.2018 04:54

Давид није дијете. Он је био пунољетан млади цовјек који одговара за своје поступке. Престаните га звати дјететом. Мој отац је са 18 година добио пуску у руке и распоред на линији. Оцигледно он није био дијете, као ни његови другови који су изгубили зивоте. Нико нема право да га убије, без обзира ста је урадио. То се слазем. Али није дијете. Мени је зао Давида и зелим да се конацно утврди истина али Давор не ради у у циљу истине. Сад је мотив то сто је наводно Давид истуко некога па је тај неко рекао свом оцу да га убије! Схватате ли колико то лудо звуци? Ста би са оним да је мотив то сто је хаковао компјутере мупа и тако досао до података о сакривању криминала? Ста би са оним да је мотив то сто није хтио да дилује дрогу? Схватате ли колико је то апсурсно? Отац је промјенио 10 мотива, 10 мјеста злоцина, 10 нацина убиства и 1000 убица! Ја не знам на какав ви нацин размисљате ако мозете вјеровати цовјеку који сваки дан мијења прицу. Стално се мијења мотив и остали детаљи прице а ви му вјерујете! Мени се цини да ви само писете коментаре подрске а да уопсте нисте протицали ста је написано друга могуцност је да имате памцење рибе, да нисте способни да размисљате или највјероватнија могуцност тј. да писете коментаре у складу са странацким интересима. Ја нисам гласац али овде се оцигледно многе странке мијесају како би усицарили који глас сто је бизарно.

Name

РЕ ЦАЦИ

22.08.2018 05:36

МРС, СРАМ ТЕ БИЛО. ПОКАЗАТЕЉ НЕМОЦИ??? ПА СТА? КО ТО ИМА МОЦ ДА СЕ БОРИ ПРОТИВ МАФИЈАСКЕ ДРЗАВЕ. НЕ ЛУПЕТАЈТЕ ВИСЕ ,КАЗИ ОВО КАЗИ ОНО .. СВЕ СТО КАЗЕ ОНИ ЦЕ УПОТРИЈЕБИТ ПРОТИВ ЊЕГА. НЕКА КАЗУ ОНИ КОЈИ ЗА ТОБОГРОМНЕ ПЛАТЕ ПРИМАЈУ. СВИ ЗНАЈУ. ЗНА И ПРЕСЈЕДНИК И СВИ СВЕ. НЕ ЛУПЕТАЈ КАД НЕ ЗНАС НИСТА.

Name

Ре Цаци

22.08.2018 05:47

Написао си неце МАФИЈА да убија без разлога .По теби само МАФИЈА има право да ради ста хоце

Name

КЛИК

22.08.2018 06:16

Ако треба убити свакога ко је загазио у прљаве ствари, онда РС не би имала ни Владу, ни Предсједника, ни Премијерку, ни Скупштину, ни пола МУП-а. Сви би морали бити убијени.

Name

ЗА Б.ЛУКУ

22.08.2018 07:20

ТИ СИ ОЧИТО УБИЦА, САУЧЕСНИК, МОНСТРУМ И СЛ. ВИДИ СЕ ИЗ ПРИЛОЖЕНОГ, ПРЕПАО СИ СЕ ГУЗИЦИ, ПРПА БРАЛЕ ААА. ГЛУПАНЕ ЈЕДАН КО ОВДЈЕ РУШИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, НЕ РУШЕ ЉУДИ СА ТРГА ОНИ ТРАЖЕ ИСТИНУ. ТИ И ТАКВИ КАО ТИ РУШИТЕ РС, ВИДИ СЕ КО ЈЕ БАГРА НАЦИОНАЛИСТИЧКА ЈАДО ЈАДНИ. ПОКЛОПИ ТИМ СВОЈИМ УШИМА И ЗАВУЦИ СЕ У НЕКУ РУПУ ГДЈЕ ТЕ НЕ МОЖЕ НИКО ВИДЈЕТИ ТАКВОГ ЈЕДНОГ БИЈЕДНОГ МОНСТРУМА, УБИЦЕ И САУЧЕСНИКА. ШТО АКО СУ ЉУДИ ДРУГЕ ВЈЕРЕ НИЈЕ БИТНО ЉУДИ ПОШТЕНИ ДОШЛИ ДА ПОДРЖЕ ЈАДНЕ РОДИТЕЉЕ, ШТО МИСЛИШ АКО СУ ДРУГЕ ВЈЕРЕ ДА НЕ ЖАЛЕ СРПСКО ДИЈЕТЕ, ЖАЛЕ ГАРАНТ ВИШЕ НЕГО ТИ И ТАКВИ КАО ТИ. ПА МОЖДА И ТИ ТРБАШ ДА ПОЖУРИШ АКО ЈЕ ТАКО НА САСТАНАК У КАФАНЧЕ КОД САРАЈЕВА КАО И ТВОЈИ НА САСТАНАК СА ИЗЕТБЕГОВИЋЕМ ИЛИ НЕГДЈЕ СА ЧОВИЋЕМ КАО ШТО ТИ ТВОЈИ РАДЕ А ДРУГЕ ПРОЗИВАТЕ СРАМОТА, БУДИТЕ БАР ЈЕДНОМ ИСКРЕНИ АЛИ ВИ НЕМАТЕ ШЛИФА ЗА ТО НЕ НАПАДАЈТЕ ДРУГЕ ПРВО ВИДИТЕ СЕБЕ И ГУЗИЦУ ЋЕ ТЕ ДАТИ ЗА ВЛАСТ. БЛУКО НЕК СТИГНЕ И ТЕБЕ ОВАКО ЈА КАО РОДИТЕЉ НОРМАЛНИ НЕ МОГУ ДА ПОДНЕСЕМ И ОВА ДЕШАВАЊА ЧАК НИ НА ТВ-У, ОКО ОВОГ МЛАДОГ МОМКА УБИЈЕНОГ НА МУЧКИ НАЧИН. ДУША МЕ БОЛИ ПОСМАТРАЈУЋИ ОВЕ ТУЖНЕ И ЈАДНЕ РОДИТЕЉЕ КОЈИ САМО ТРАЖЕ ИСТИНУ, ПА СТОГА СВИМА ВАМА КОЈИ СТЕ СЕ ОГРИЈЕШИЛИ О ОВУ ПОРОДИЦУ, БИЛО ДА СУ ТО УБИЦЕ ИЛИ САУЧЕСНИЦИ ЖЕЛИМ ВАМ ИСТО ДА СЕ ДЕСИ И ДА ВАС ДРАГИ БОГ КАЗНИ ПА ДА СЕ О СВОМ ЈАДУ ЗАБАВИТЕ. ОСТАВИ МОНСТРУМЕ ЈЕДАН ОВЕ СВЕ НОРМАЛНЕ ЉУДЕ И НЕ ПРЉАЈ ИХ ТИМ СВОЈИМ ГУБИЧЕТИНАМА ОЛОШУ ЈЕДАН ЈАДНИ И ПОКВАРЕНИ ИЗ ДУБИНЕ ДУШЕ.

Name

ЗА РЕ АНАБЕЛА

22.08.2018 07:39

БАШ СИ ПАМЕТАН ИЛИ ПАМЕТНА КАО КОЊ, ДАВИД ЈЕ ДИЈЕТЕ ЗА СВОЈЕ РОДИТЕЉЕ И УОПШТЕ ЈЕ ДИЈЕТЕ ТО ЈЕ 21. ГОДИНА КОЛИКО КОЊУ ТИ ИМАШ ГОДИНА, ПРЕВИШЕ СИ ОФАРБАН, ТИ ИМАШ ПАМЋЕЊЕ КАО РИБА А НЕ ДРУГИ ДОК ТАКО ПИШЕШ. КОЛИКО СИ ПАРКИ ДОБИО ЗА ОВУ СВОЈУ ГЛУПОСТ. ВИДИШ НАПРОТИВ ТЕБЕ ЈА НИСАМ ТОЛИКО ГЛУП, НИСАМ ТОЛИКО ПОЦРВЕНИО КАО ТИ, НИСАМ СТРАНАЧКИ ОПРИЈЕДЕЉЕН, НЕ ПИШЕМ КОМЕНТАРЕ У СКЛАДУ СА СТРАНАЧКИМ ИНТЕРЕСИМА. ШТА ГОД ДА ЈЕ УРАДИО И АКО ЈЕ УРАДИО КО ЈЕ ТАЈ ДА СМИЈЕ ДА УБИЈА, ДА ОДУЗИМА ЈЕДНОМ МЛАДОМ МОМКУ ЖИВОТ, ПИТАЈ ТЕ МОНСТРУМЕ ЈЕДАН ШТО СУ УРАДИЛИ И КО ЈЕ УРАДИО. БЛЕНТО ЈЕДАН ПИТАЈ ЛУКАЧА КОЈИ КАЖЕ ДА ЈЕ ЊЕГОВО ДИЈЕТЕ НАШАО БИХ ГА ЗА 24 ЧАСА И НЕ САМО ЛУКАЧА ВЕЋ И ОНЕ ШТО ГА ДРЖЕ НА ТОМ МЈЕСТУ И ОНИ СУ КАО ОН, КАД СУ ГОД ШТА ПРИЧАЛИ НИКАД НИСУ ИСТО ПИТАЈ ЊИХ ОНИ СУ ТРЕБАЛИ ДОСАД СВЕ ЗНАТИ И ЗАВРШИТИ СВЕ КАКО ТРЕБА АЛИ ПОШТО НЕ РАДЕ КАКО ТРЕБА КАКО НАЈВЈЕРОВАТНИЈЕ КРИЈУ СИНА НЕКОГ ОД ЊИХ ОНДА СЕ ЗАТАШКАВА И ЗАТО ДОЛАЗИ ДО НЕЗАДОВОЉСТВА НОРМАЛНОГ НАРОДА. НЕК ТИ ДРАГИ БОГ ДА ОНАКО КАКО ЗАСЛУЖУЈЕШ А БОЖИЈА ЈЕ УВИЈЕК ЗАДЊА. ИСТИНА И ПРАВДА И НИШТА ВИШЕ И НЕК ЈЕ СРАМОТА И НЕК СТИГНЕ БОЖИЈА КАЗНА СВЕ ОНЕ КОЈИ НЕ ЖЕЛЕ ДА СЕ САЗНА ИСТИНА И ДА СЕ ПОМОГНЕ ЈАДНИМ РОДИТЕЉИМА.

Name

ре ботовима

22.08.2018 07:56

Гаде ми се коментари који бране убице,то знаци да је српско друство одавно пропало,мислим да нам нема спаса јер таквих кретена имамо најмање 50%.

Name

ре Цаци

22.08.2018 08:10

И да казе ко је убио Давида ти не би био задовољан јер си на страни убица.Кад би те упоредио с волом,повриједио би вола,јер одговор на твоје питање треба да дају они које ститис а не Давор,тако би сваки ВО резоновао а ти то ниси у стању.

Name

РЕ За Б.ЛУКУ

22.08.2018 12:06

Много инспиративно зборис али : овај слуцај треба да ријеси тузиластво а не улица . Окупирајте зграду тузиластва и изнутра и испред , недајте им да иду куци док непоцну да раде оно за ста су плацени . А ти немоја тако лако да се позивас на Бога и немој никога да кунес . Клетва је као бумеранг , најцесце оде али се обицно врати на полазну тацку . Давиде поцивај у миру !

Name

Ре Ко Је Убио Давида,

22.08.2018 13:01

Тако ти је, када чачкаш по гнезду стршљенова .мене је једанпута угризао једва да сам жив остао,. овај чова тражи белаја; иди будали сакриј се у ћумез тамо ти је и место; тучија памет.

Name

КОС

21.08.2018 19:34

Правда за Давида !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

21.08.2018 21:06

Правдаи казна ....

Name

ПРАВДА

22.08.2018 07:05

БОТОВИ, НЕ КЕЊАЈТЕ ВИСЕ. ДАВОР ОЦАЈНИЦКИ ПОКУСАВА НА СВЕ НАЦИНЕ .. СТО ВИ НЕ НАПИСЕТЕ НИ ЈЕДАН КОМЕНТАР О ТОМЕ ,ДА ВРХ ДРЗАВЕ И МУП И ТУЗИЛАСТВО СВИМ СИЛАМА ЗАТАСКАВА СЛУЦАЈ. ДОСТА ВИСЕ ГЛУПОСТИ, ПА БРСТЕ НЕКА ОНИ КО ЗРЕБА РИЈЕСИ СЛУЦАЈ И ... НЕМА ВИСЕ ДАВОРА ДА ВАМ СМЕТА. РЕЗСКЕ СЛУГЕ, ВАМА СМЕТА ПРАВДА И ИСТИНА. У ТОМЕ ЈЕ ПРОБЛЕМ. ЛАКО СЕ РИЈЕСИТ ДАВОРА, РИЈЕСИТЕ СЛУЦАЈ. МАКНИТЕ СА МРТВЕ ТАЦКЕ!!!!

Name

мима

21.08.2018 19:37

Зашто Предсједник није прихватио извјештај анкетног одбора?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

21.08.2018 21:40

Тако је мима....овај милорад је намазан свим бојама...ја мислим да он и не зна своје право лице...

Name

Канада

22.08.2018 05:10

Мима, добро питање а одговор је из истих разлога због којих је изјавио да неце бити истраге до избора. И то сви знамо.

Name

РЕ

22.08.2018 05:37

ПРЕСЈЕДНИК САМО МСНИПУЛИСЕ.

Name

Ккк

21.08.2018 19:46

Лепиру,Врецо,Лукацу,Илицу,Каране и Цулуме ко је убио Давида Драгицевица????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

21.08.2018 19:46

ОДУВИЈЕК СУ СЕ ДЕЧКИ ТУКЛИ.НЕ ПОСТОЈИ РАЗЛОГ НИТИ ОПРАВДАЊЕ ДА НЕКО УБИЈЕ ОВОГ АНЂЕЛА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Споменка

21.08.2018 20:07

КО ЈЕ УБИО ДАВИДА ДРАГИЦЕВИЦА?

Name

Бојан

21.08.2018 20:58

Па ко га је убио? Нека изађе у јавности са свим што има, а сигуран сам да ће радо неки тужиоци процесуирати случај. Овако одгађа све до дана избора, као неко финале. Сваки дан све више прича и оптужби, а списак од 82 особе ми звучи помало нереално. Подршка Двору.

Name

Зар

21.08.2018 21:07

Монструми мисле да це Давор опростити?

Name

куку нама са нама

21.08.2018 22:03

Благо теби Бојане,твој коментар су објавили,а мојих 5-6 у задња 2-3 дана,нису ни један,а сваки је био оваквог и још реалнијег садржаја..

Name

Ре Бојан

22.08.2018 01:01

Који тужилац..

Name

За Бојан

22.08.2018 02:48

Који тузилац је процесуирао када је Дјуровиц рекао ко му је убио сина?

Name

НЕНА

21.08.2018 20:24

ПОДРСКА ДАВОРУ.ПРАВДА ЗА СВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ БОЈАН

22.08.2018 05:40

ТИ СИ ТОЛИКО ГЛУП ДА НИСИ СВЈЕСТАН. ПА ДЈУРОВИЦ ЈЕ ИЗИСАО СА СВИМ ДОКАЗИМА ,ПА СТА. НИСТА.

Name

Игор

21.08.2018 20:44

Само мало воље и овакви слуцајеви се рјесавају врло лако . Момка је знала цитава генерација , много људи зна и евентуалне мотиве. То би стари СУП ријесио до сада пет пута али ето ми имамо МУП понос и дику , цак и Академију имамо и Факултет безбиједности и Декана уууууу па ми смо сила. Хахахахаха Кукала вам мајка јадници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

21.08.2018 21:10

Тебе нешто баш жуља МУП?

Name

Раде

22.08.2018 05:24

Какав МУП који нас стити од сарајева јели? Е Србине веци ти је непријатељ МУП и ови на власти нег иједан муслиман.

Name

ре са сатране

22.08.2018 05:48

А тебе бас зуља коллико Давор зна а? Колико видим по твојиом коментарима а пратимо те, гори ти под дупетом , пријетио би, тукао али не мозес. Имамо твој ИП и знамо одакле писес. Бице ти боље да гулис , али бицес ухвацен.

Name

Игор

22.08.2018 07:40

Ста има да ме зуља? Масни друмски разбојници са којима се договорис да змире на све за 10,20 марака. Ова екипа сто је дилала по Бањалуци или ова сто је пљацкала ? Знас колико ме заболи ... Не дао драги Бог да додје до нецега видио би како се гули , Рапсодија у плавом .

Name

ЗА РАДА

22.08.2018 07:48

СВАКА ЧАСТ НА КОМЕНТАРУ.

Name

правда

21.08.2018 21:02

правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ СА СТРАНЕ

22.08.2018 05:41

ОВАКАВ МУП ЗУЉА СВАКОГ ПОСТЕНОГ ЦОВЈЕКА.

Name

Небоиса

21.08.2018 21:33

Цици ти си толико глуп да ти све треба нартати али и обојити јер си толико глуп ДАВОР сваки дан помиње имена убица налогодаваца сауцесника и сви који су уцествовали у гнусном злоцину а ти ако имас имало мозга у својој тинтари (глави) теби морам појаснити сваку рјец требао си прије коментара укљуцити мозак то немозе да уради ДАВР понављам ако имас уопте мозак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово

21.08.2018 22:10

Ово је лудило, МУП треба покупити све податке и обелоданити, и којем друштву се кретао,, чиме се бавио покупити извештаје од друштва

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

22.08.2018 07:50

Пријатељу знају они све . Као и да се за ноц у Бањалуци прода пар хиљада најјефтинијих таблетица и то малољетницима и младјим пунољетницима . Па казе цовјек у "Фабрици" продам 1000 фласица воде а у WЦ заврнем хладну воду, пустим само топлу да не могу пити из умиваоника . И танцај ! Тај проблем се ријеси за ноц . Тестира се маса њих на наркотике , ко је позитиван под пријетњим санкцијама це сваки други одпјевати од кога је купио . И крај јефтиним таблетама . Медјутим то није "дрзавни" интетес , имамо ми мигранте и референдуме а то сто народ висе немамо није битно.

Name

бака

21.08.2018 22:18

Крвници,убице сотоне ,готови сте ,ДАВИДОВ ГРОБ вас је побиједио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгас

22.08.2018 12:13

ајде "бака"кажи колики ти је хонорар за дежурство. хајде буди бар мало човјек.

Name

ре ДРАГАС

22.08.2018 18:31

Толико о твом менталном склопу!

Name

ПРАВДА

22.08.2018 02:10

"ПРАВДА ЗА ДАВИДА".ДАВОРЕ,ПОДРСКУ ИМАС ОД ПРАВИХ И ПОСТЕНИХ ГРАДЈАНА,УЗ ТЕБЕ СМО,ИЗДРЗИ И ИДИ ДО КРАЈА.ИМАМ ДЈЕЦУ,ПА ТЕ ПОДРЗАВАМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

22.08.2018 03:50

Правда за насег Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смекер

22.08.2018 04:57

Вуцибатино,губи се одатле..да си био "отац" као сто ниси ,неби ту "јадиково" и изигравао кловна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.08.2018 07:19

Миле ти ли си а ?

Name

Игор

22.08.2018 07:52

Ста даље реци . Цовјек се потписао као "смекер". Могу да замислим лобању, стас и глас . Бањалуцки смекер хахахахахаха

Name

ре

22.08.2018 21:23

Какав мораш бити ментални склоп да се потпишеш као шмекер?

Name

Канада

22.08.2018 04:57

Да се само подсјетим ко оно прије пар седмица реце : " ДАВОР ДРАГИЦЕВИЦ ЛАЗЕ ДА МУ СЕ УГАСИЛА СЛАВСКА СВИЈЕЦА. ПА СТА АКО СУ МУ УБИЛИ ЈЕДНО ДИЈЕТЕ, ИМА ЈОС ДВОЈЕ . НЕКА ПАЛИ СЛАВСКУ СВИЈЕЦУ , НЕКА ПИЈЕ, НЕКА СЕ ВЕСЕЛИ" . Ове ријеци никада не треба заборавити. Треба их памтити како би у потпуности објаснили дјеци ста знаце ријеци " морбидан" , ' монструм" , " дјаво" , " пакао" . И КО ЈЕ УБИО ДАВИДА ДРАГИЦЕВИЦА? А засто, знацемо И сами цим се објелодане имена убица сауцесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

22.08.2018 07:56

Овај други дио "... НЕКА СЛАВИ НЕКА СЕ ВЕСЕЛИ ..." није рекао . Главоња ми је најодвратнија лицност у РС али ово није изговорио али додавање и лази ником не помазу јер це то Рудоња да искористи , он је струцњак у томе. Ту сте на његовом терену.

Name

Витез Истине

22.08.2018 06:16

МУП све зна и неце реаговати никад сем ако се промјени власт....кратко јасно. Промјените власт глупи народе да се поцну откривати све криминалне радње,не само ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КСС

22.08.2018 07:17

Ви који кажете да није дијете,по имам седамдесет година и мајку од деведесет која ме пољуби и каже мили моје дијете.Срам вас било монструм отели сте оцу дијете Бог ће вас казнити.Правда за Давида

Name

ЗА Витез Истине

22.08.2018 08:20

СВАКА ЧАСТ НА КОМЕНТАРУ СВАКА ТИ ЈЕ НА МЈЕСТУ.

Name

СТЕВКА

22.08.2018 22:02

Срам вас било yа све лази. Цовјек никад није рекао пи и весели се, имате снимак погледај те.

Name

СТЕВКА

23.08.2018 10:27

КО ЈЕ УБИО ДАВИДА?

Name

Драгас

22.08.2018 07:08

Има ли ико иоле паметан у овој вукојебини да овог јадника макне с трга и смјести га тамо гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

22.08.2018 07:21

Миле опет ти.Миле уздрмали те ови а?

Name

Игор

22.08.2018 07:57

Имас ето ти . Себе си вец смакео јос мало кроз прозор нецес смјети погледати.

Name

ДОСТА

22.08.2018 07:25

У ГРАДИСЦИ ЈЕ СРУСЕНА РУКА А УСКОРО И У БАЊАЛУЦИ НАРКОМАНЕ ДЕБИЛНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ббб

22.08.2018 07:51

Браво Даворе....мисле парама мазати оци народу...као њима битно да надју убицу...знају они ко је убица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

будућност

22.08.2018 07:52

Срамно је да се у центру града у којем се, НАЖАЛОСТ, налазе све институције убије младић у цвијету своје младости а да се ни након пет мјесеци не открије убица и да се игнорише оволика подршка народа УЖАС! КАКВА НАМ СЕ ПОУКА ШАЉЕ. КАКВА БУДУЋНОСТ ОЧЕКУЈЕ. Без имало политике такви заиста нам не требају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина и правда

22.08.2018 08:21

Давид је дијета свог оца,који се бори за истину и правду,да се сотоне и убице,које су га муциле данима,осуде и казне.Дзаба пљујете и вриједјате,близи се дан кад цете занијемити,а заслузујете својим болесним коментарима исто сто и убице!А мозда медју вама и јесте,убица!Борио се Давор за ову дрзаву.Политика,коју спомињете је политика криминала и убица,какве везе има она са озалосценим оцем?Најбоље да је сједио куци и да и даље о злоцинима се цути и прикрива.Ста да су га убили послије избора?Ове криминалне институције русе они који су их таквим направили! Даворе издрзи,сви смо уз тебе,сви они који имају цасти и морала.Давиде,дусо наса,поцивај у миру.Свака твоја рана це их костати.ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

22.08.2018 08:35

Продао си ти лицно њега давно својом небригом и немарносцу.А онда га користис за неције политицке циљеве.Имам сина 25 год и да сам на твом мјесту било би ме срамота.Лупас и окривљујес све и свакога само своју кривицу не видис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.08.2018 09:07

још имаш сина, и ово МОЖЕШ ДА НАПИШЕШ ?! ПА СТВАРНО УЖАС, КАКВИ НАС ТО ДЕГЕНЕРИЦИ ОКРУЖУЈУ! Јадан ти као отац и јадно твоје дијете каквог има оца! Ако се ниси имао на кога угледати,угледај се на ДАВОРА, безосјећајни гаде!

Name

Ре Боки

22.08.2018 10:30

Ти Боки немаш сина, твоја жена-супруга има сина!?

Name

Са стране

22.08.2018 11:39

Занимљив је ментални склоп ових што подржавају Давора. Ако неко изнесе супротан став, одмах је кретен, убица, жена му је курва... Не дао ми Бог да ме такви подржавају!

Name

Гогс

22.08.2018 12:18

Теби да убију сина ти би сједио куци?? не би се бунио и тразио правду?? сваста.. оца...

Name

ре СА СТРАНЕ

22.08.2018 12:46

А какав ти је ТЕК ментални склоп злочинаца И ОНИХ КОЈИ ИХ КРИЈУ. ФУЈ!

Name

ре ТЕБИ СА СТРАНЕ

22.08.2018 13:56

Супротан став ти изражаваш, ако се већ не подржава борба родитеља да се казну и надју убице њиховог дјетета,шта пљујете и омаловажавате - доказујете да ВАМ УБИТИ ДРУГО БИЋЕ НЕ ЗНАЧИ НИШТА, ДА ВАМ ЖИВОТ НЕ ЗНАЧИ НИШТА - ПА КО СТЕ ВИ ОНДА АКО НЕ ЉУДСКЕ КАРИКАТУРЕ? СКЛОНИТЕ СЕ ОЛОШИ, ПОЗАБАВИТЕ СЕ ТИМ ИСТИМ МЕНТАЛНИМ СКЛОПОМ КОЈИ ВАМ ДОЗВОЉАВА ДА ПЉУЈЕТЕ И УДАРАТЕ НИСКО НА РОДИТЕЉЕ ПА И ЉУДЕ КОЈИ ИМ ДАЈУ ПОДРШКУ У ОВОЈ ЊИХОВОЈ БОРБИ! И не брини се - ЉУДИ НЕ ПОДРЖАВАЈУ НЕЉУДЕ већ се боре против истих! ТАКО ДА БУДИ СПОКОЈАН У ТОМ СВОМ МЕНТАЛНО ОРОНУЛОМ СКЛОПУ!

Name

Са стране

22.08.2018 15:01

Много неписмених болесника на једном месту. Хајде ми нађите само један мој коментар у ком сам рекао да ово не треба да се реши, или у ком сам вређао Давора.

Name

Наталија

22.08.2018 11:19

#којеубиодавида...

ОДГОВОРИТЕ
Name

22.08.2018 12:09

НАРАВНО ДАВОРЕ ДА НИСИ( да јеси ово не би трајало 5 мјесеци а ако треба трајаће још толико док се не ОТКРИЈЕ И НЕ КАЗНУ ЗЛОЧИНЦИ ) , новац не купује СВЕ, ОНИ МИСЛЕ ДА КУПУЈЕ ОЧИГЛЕДНО, али да ли ће им новац КУПИТИ МИР - ... јер само мир може да донесе СРЕЋУ... ?!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вага

22.08.2018 13:20

Ко је убио Давида?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Нови Град

22.08.2018 15:29

КО ЈЕ УБИО ДАВИДА ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

22.08.2018 17:15

Правда за насег Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хик

22.08.2018 21:29

Даворови противници су данас посебно активни. Очигледно да им је догорјело па не знају куда ударају. Некако се све полако кристализује, па и истина, чини ми се и то код многих изазива кошмар. Давор , изгледа, има бројне изворе информација. Људима је прорадила савјест, па не желе никог на души носити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миладин

23.08.2018 05:05

Која смо ми банана дрзавица,читам јуче о омладини сто масовно одлазе у Словенију и један казе да у Словенији 50% народа незна ко је градонацелник неког града а гледај у овој биједи од дрзаве позната нам имена свих у скупстини свих министара које чега а да не причам о градоначелницима и др.Јадна смо ми дрзава а народ 90 % неписмен и затуцан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

23.08.2018 07:27

Па зар се није сам утопио , Милораде превртљиви ! Откуд сад награда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инсајдер

23.08.2018 07:46

хттпс://градски-инсајдер.блогспот.цом/2018/08/модна-блогерка-запослена-као-правни.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

23.08.2018 08:29

Код тебе у палати сједе убице,и за мене сте сви сауцесници...реценица која апсолутно осликава његово псохицко стање. Јасно је и слијепцу да је цовјек дусевни болесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.08.2018 10:52

Ко је УБИО ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА?