Тражи се рјешење за Косово

Искорак у рјешавању косовског чвора могао би да буде направљен у новембру, када ће Вучић имати прилику да се у Паризу сретне с Макроном и Трампом.

Србија 20.08.2018 | 07:45
Тражи се рјешење за Косово
Наиме, како пишу "Вечерње новости", предсједници Србије, Француске и САД ће 11. новембра заједно присуствовати великој војној паради у пријестоници Француске поводом 100. годишњице победе у Првом свјетском рату.

Вучић ће ту прилику искористити да са неким од највећин свјетских лидера размијени ставове о КиМ и покуша да добије њихову подршку за компромисмо рјешење за Косово, наводи лист. 

Сусрети у Паризу могли би да буду врхунац Вучићеве дипломатске офанзиве у вези са Косовом, јер ће само неколико дана раније о косметском проблему разговарати са предсједником Русије Владимиром Путином, који долази у Београд на војну параду коју организује Србија, такође поводим вијека од завршетка Великог рата, навеле су "Новости".

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Роки

20.08.2018 05:55

Вучић Рудоњи каже шта он несмије народу рећи а заузврат га прогура за изборе. Муљатор , а народ нек прогута сервирају причу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роки

20.08.2018 06:35

Сутра да умјесто Додика дође Говедарица, бит ће потпуно исто. Сви су слуге Београда, не излазе из гузице Вучићу и свима који су били прије њега. На власти опстају захваљујући (нажалост) неписменим мајмунима који чине 80% становништва, које свакодневно препадају и излуђују. Сви од реда, власт, опозиција, црква, све го лопов за робије.

Name

Ре Роки

20.08.2018 06:48

То само слијепци не виде.. Ја сам рекао . Нема напредка Србима у БиХ докле год се иде по упуте у Бгд!!! Докле год не додје политицар И казе ви себи ми себи !!!

Name

Сретен Глупи

20.08.2018 08:07

Па господо није Београд Техеран, па гдје него у Бгд., па то су наси Срби? А и у Техеран ако је то у корист насег народа. Мене када окупира мрзња помолим се Богу, Оценасом и успије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

20.08.2018 09:51

Народ је заслужан што су енормно богати:Доди, Павић, Шпирић, Митровић, Станковић ииииииииииииииииииииииии др.