Брчко ће бити дио побједе СзП

- Када је ријеч о појединцима који су искључени из СДС-а, а и даље се лажно представљају, предсједник СДС-а Вукота Говедарица је данас у Брчком рекао да је Урош Војновић (Урош) недавно искључен, зато што је издао СДС и приклонио се СНСД-у, те тако направио дисциплинске прекршаје и велику штету угледу СДС-а. Говедарица је рекао да Младен Босић, који је повјереник СДС у дистрикту, као и кандидати за посланике Милан Пурић и Лидија Љубојевић имају његову подршку и да очекује добар резултат на предстојећим изборима.

Република Српска 18.08.2018 | 14:38
Брчко ће бити дио побједе СзП
То очекивање изразио је и бивши предсједник СДС-а Младен Босић који је рекао да ће Брчко и овај пут свој глас дати Српској демократској странци и промјенама које су потребне Републици Српској и БиХ.

„Да би се десиле промјене морају да побиједе кандидати СзП Вукота Говедарица за предсједника и Младен Иванић за српског члана у Предсједништву БиХ", казао је Босић, наводећи да је сигуран да ће Брчко бити дио ове побједе и промјена у свим сегментима живота и стварања услова за бољу будућност.

Босић вјерује да ће грађани знати цијенити квалитете кандидата СДС-а, те да се неће поновити прича из 2014. године када су гласове добили појединци, који су након избора своје мандате продавали.

"Брчко је предложило два кандидата за Народну скупштину Републике Српске, два истакнута интелектуалца, и вјерујем да ће грађани у Брчком знати добро да поштују квалитете кандидата", рекао је Босић.

Наводећи да је Брчко специфична средина, Босић је рекао да постоји осјећање одговорности за оно што се дешава у Републици Српској и да би сви хтјели да има много више Републике Српске у Брчком него што је сада има.

"Вјерујем да ће се то послије избора десити и да ће нова власт много више пажње обратити на помоћ и заштиту Срба у Брчко дистрикту јер је то услов опстанка Републике Српске" - рекао је Босић.



Наводећи да Српска демократска странка његује посебан однос према Брчко дистрикту, као и да је Брчко из специфичног угла занимљиво не само за СДС, него и за Републику Српску, Говедарица је рекао да је задовољан стањем у ОО СДС у Брчком.

Подсјетио је да Предсједништво СДС-а раније распустило ОО СДС Брчко дистрикт чијим радом нису били задовољни и да је за повјереника поставиљен Младен Босић.

Када је ријеч о појединцима који су искључени из СДС-а, а и даље се лажно представљају, Говедарица је рекао да је Војновић (Урош) недавно искључен, зато што је издао СДС и приклонио се СНСД-у, те тако направио дисциплинске прекршаје и велику штету угледу СДС-а.

"Позивам грађане Брчког да не насједају на његове провокације, као и свих осталих који су добили санкције и немају право да се позивају на Српску демократску странку“, упозорио је Говедарица.

"Морам рећи да Изборни штаб СДС улази у завршну фазу, када говоримо о припремама за опште изборе. Доста људи из Дистрикта има право гласа а СДС нуди два значајна кандидата за посланике, Милана Пурића и Лидију Љубојевић, који су људи од политичког интегритета и имају моју подршку“, рекао је Говедарица.

Говедарица је нагласио да у Брчко дистрикту очекује итекако задовољавајући изборни резултат, те да повјереник за дистрикт и кандидати имају његово потпуно повјерење.



БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Резултат само такав

18.08.2018 12:50

Јел ово Босиц сједи. Ако њега има онда це СДС проци као увијек до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето тако

18.08.2018 13:32

Босић је један од најпоштенијих људи у БиХ.Међутим тешко је њему са лоповима,прелетачима,љигавцима којих је пуна Босна и Херцеговина.

Name

Директ

18.08.2018 15:05

СДС је у Брцком на опстинским изборима 2016 освојио прво мјесто и то у конкуренцији не само српских странака, вец и свих националних плус мултиетницке странке, нестранацки појединци и представници националних мањина. Запитајте се засто? Јос када додамо на то и да је Петар Дјокиц такодје из Брцког, као и други цовјек СДП-а Мирсад Дјапо. У највецој конкуренцији у БиХ СДС је заузео прво мјесто. Да ситуација буде јос занимљивија Брцко је мултиетницки град гдје најбоље се примају љевицарске идеје, а опет побједи СДС. То могу само најбољи. Босиц је утицајан политицар и неби требао ици у илегалу. Његова политика има итекако продју у одтедјеним крајевима попут Брцког који је равницарски крај, као и политика цитавог СДС-а (у тим крајевима). Уводјење Вукоте Говедарице у први план је пун погодак. У том дијелу (Истоцна Херцеговина) РС је СДС слабији до цак најслабији, а након овог потеза несумњиво јаца, као и у цитавој РС. СДС и СзП са јаким играцима сад покривају цитаву РС минус регион Подриња (не знам ко има тамо од опозиције).

Name

БРЦКО

18.08.2018 14:17

Хвала Богу па се СДС ријеси овог плејбоја Војновица. Цовек ко да је троглави арапин колико зена има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

18.08.2018 14:50

Елиминацијом Босића и форсирањем Обрена Петровића и Миће Мићића, Говедарица је сахранио СДС. Мићић је Додиков играч и ради за њега. Ови избори ће то и показати. Обрен је одавно испричана прича и у Добоју а камо ли у другим крајевима Српске. Босић је био једини у СДС-у који интелектуално може да парира овима из црвене секте. Због наведеног прескачем ове изборе и СДС остаје без четири гласа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.08.2018 19:23

Уби нас сујета, зашто сте малодушни, треба ићи даље и превазићи лићне фрустрације, вријеме ће показати, ипак Говедарица је преузео личну одговорност, треба и за то храброст, напријед СДС!!!!

Name

Вјецити младиц

18.08.2018 16:12

Хоце сигурно,2040 ,ако бог да

ОДГОВОРИТЕ