Мисица страдала у рату кланова?

Шпанска мисица ипак страдала у рату кланова? Сумња се да се тако Бојовић осветио за убиство адвоката Мише Огњановића.  Сумња се да је убијени адвокат Драгослав Огњановић приметио да га прате двојица младића, а једног је препознао као Стојановића.

Србија 17.08.2018 | 22:57
Мисица страдала у рату кланова?
Покушај убиства Страхиње Стојановића (28), чији је аутомобил експлодирао 11. августа у насељу Галеника, и убиство познатог адвоката Драгослава Мише Огњановића (57), који је ликвидиран 28. јула на Новом Београду, највероватније су повезани догађаји, а према писању недељника Експрес, постоје индиције да је убијени адвокат сумњао да га Стојановић прати.

Према речима Експресових извора из истраге, Огњановић је пре смрти, наводно, уочио да га прате два мушкарца, а један од њих је, наводно, био Страхиња Стојановић.

Шпанска мисица која је преживела експлозију аута у Земуну има само једну жељу: Ово су први детаљи истраге

- Драгослав Огњановић, који је био правни заступник Луке Бојовића и његове породице, знао је како Страхиња изгледа, пошто га је видео на суђењу оптуженима за убиство Николе Бојовића, Лукиног брата, на коме је Страхиња сведочио. Стојановић је у том процесу био сведок јер је, како се сумња, био близак клану Слободана Шарановића, који стоји иза Николине ликвидације - објашњава извор.

Олац Билбао Гонзалес (20), држављанка Шпаније и некадашња мис Марбеље, која је била у "аудију" Страхиње Стојановића када је возило дигнуто у ваздух, опоравља се на ВМА.

- Она је у експлозији задобила отворен прелом потколенице. Најпре је била збринута у КБЦ Земун, али је пребачена на ВМА, где ће јој лекари оперисати ногу. Иако је постојала могућност да мисица остане без ноге, наши лекари ће дати све од себе да не дође до ампутације, већ ће јој бити урађена реконструкција - каже наш извор.

Како се наводи у београдском недељнику, Огњановић се пре убиства, наводно, пожалио сарадницима да га прате.

- Рекао је да га прати Стојановић, кога је препознао, а сумња се да је други мушкарац, наводно, брат убијеног вође навијача, с којим је Стојановић био близак - наводи се у Експресу и напомиње да нема доказа да су Стојановић и други младић одговорни за смрт адвоката.

- Ипак, пошто је 14 дана после ликвидације Огњановића покушано убиство Стојановића, коме је под аутомобил "ауди" постављена бомба, не искључује се могућност да је клан Луке Бојовића одлучио да се освети. Наводно, припадници Лукиног клана верују да је Стојановић директни извршилац Мишиног убиства, а да је брат покојног вође навијача био логистичка подршка - пише Експрес.

Ипак, полиција још увек нема доказе за ове наводе, а не искључује се ни да су Стојановић и његов друг били само подршка правим починиоцима ликвидације.
Страхиња Стојановић одраније је познат полицији, а из затвора је изашао неколико месеци пре покушаја убиства. Он је пуком срећом преживео експлозију свог "аудија" јер је минут пре тога изашао из кола по телефон који је заборавио у стану.

(Телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гиле

18.08.2018 06:19

Све се зна а сви ћуте,србијо жалосно је ово све!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тип топ

18.08.2018 07:17

Мисице воле докторе, инжењере, раднике...моралне и честите људе...чуди ме да је ова била са кримосима?!

ОДГОВОРИТЕ