Повријеђена жена на прелазу

На пјешачком прелазу код ПМФ-а у Улици Младена Стојановића у Бањалуци повријеђена је пјешакиња (21).

Република Српска 17.08.2018 | 17:41
Повријеђена жена на прелазу
Несрећа се догодила данас око 16.05 часова, када је несретну жену ударио аутомобил “рено клио” док је прелазила улицу на пјешачком прелазу.

Један од очевидаца несреће испричао је да је видио да је жену одвезло возило Хитне помоћи, али да не зна да ли је задобила теже повреде.

Жена, чији идентитет за сада није познат је из Бањалуке, док је возач (36) аутомобила „рено клио“ из Србије.

На мјесту несреће у току је увиђај, па се стварају велике гужве.

Занимљиво је да се на овом истом пјешачком прелазу и јуче догодила саобраћајна несрећа, када је аутомобил ударио бициклисту.

(Српскаинфо)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Qуестионс

17.08.2018 15:43

Наси бициклисти не знају да морају сици са бицикла када прелазе пјесацки прелаз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бициклиста

17.08.2018 16:12

А наси возаци стока не знају да треба да стану на пјесацком прелазу.

Name

Ре

17.08.2018 16:18

А наса стока пјесаци не знају да прво морају да стану и погледају иде ли ауто па онда да крену преко а не да се у задњој секунди одлуце за прелазак.

Name

???

17.08.2018 16:56

Процитај цланак до краја, па онда коментариси!Возац цлиа је из Србије.Наси возаци за разлику од њих постују саобрацајне прописе и остале уцеснике у саобрацају...

Name

Дундо Мароје

17.08.2018 16:59

Два јутра заредом, на пјешачком пријелазу, стара аутобуска станица, замало да ме покупи жена која на задњем сједишту вози дијете! Оба пута ја морам стати да оба прође! Прво сам мислио да ме није примијетила мада је то немогуће! Вјерујте да се она и не обазире на то што пјешаку пресијеца пут, чак мислим да се није честито ни разбудила! Полиција треба више бити на улицама а мање у кафанама! Данас сам се пријатно изненадио када сам видио полицајца кадета и правог како записују дјевојку која је прелазила улицу са слушалицама у ушима! Пријатно сам изненађен, тако треба али све редом!

ОДГОВОРИТЕ