ЛЕ: "Зна се шта је грб Партизана"!

Партизанови стрелци пуни позитивних утисака напустили стадион након тријумфа против Нордсјеланда. О Бешикташу кажу: "Ништа није немогуће".

Фудбал 17.08.2018 | 10:45
ЛЕ: "Зна се шта је грб Партизана"!
У Данској је било 1:2, а у реваншу 3:2!

Партизан је "дуплом победом" против Нордсјеланда прескочио трећу препреку ка евро-јесени и ушао у плеј-оф за пласман у групну фазу Лиге Европе, ка којој ће морати да иде тежим путем -преко Бешикташа.

Немања Р. Милетић и Светозар Марковић, дефанзивци тима Зорана Бате Мирковића, постигли су важне голове у првом полувремену меча у Хумској и учествовали у преокрету, који је донео "Парном ваљку" одлучујућу предност.

"Зна се шта је грб Партизана, ово вечерас је било феноменално", рекао је Милетић после утакмице.

"Захвалио бих се публици, носили су нас до последњег минута. Хвала им од срца. Идемо даље, Бешикташ је прошао и уз навијаче ништа није немогуће", додао је он.

Његов млађи саиграч Светозар Марковић памтиће меч против Данаца због свог првог гола у европским утакмицама.

"Утисци су супер, победили смо 3:2 и што је најважније - прошли смо у плеј-оф. Следећа утакмица је против Бешикташа, припремићемо се најбоље што можемо и покушаћемо да победимо", кратко је поручио млади штопер црно-белих.

Ка последњем и најтежем степенику ка пласману у групну фазу Лиге Европе Партизан ће закорачити следећег четвртка, пред својим навијачима. Реванш ће бити одигран седам дана касније, у Истанбулу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар