Има ли понуде за Марка Јанковића?

Везни фудбалер Партизана Марко Јанковић опет је тема прелазног рока. Ево шта у Партизану кажу о евентуалном трансферу Црногорца.

Фудбал 16.08.2018 | 18:15
Има ли понуде за Марка Јанковића?
Марко Јанковић иде, Марко Јанковић остаје... У круг се "врте" информације око везисте Партизана, црногорског репрезентативца.

Последња је дошла из Турске. Наводно је за њега заинтересована Бурса која би га купила за 1,5 милиона евра, а то би значило да би против данског Нордсјеланда, вечерас, могао да одигра последњу утакмицу у црно-белм дресу.

Међутим, у Партизану кажу да нема никакве званичне понуде за Јанковића.

Али, није искључено да ће, можда, ипак отићи, гласило је наше потпитање, упућено званичнику клуба.

Одговор је био: "Тешко".

Дакле, како ствари стоје, Марко Јанковић је играч Партизана и остаће играч Партизана. Али, знате већ какви су прелазни рокови...

- ПРЕЛАЗНИ РОК -

ДОШЛИ: Немања Николић, Рикардо Гомеш (нападачи), Марк Валијенте (штопер), Габријел Енаке (бек), Милан Смиљанић, Горан Закарић (везни фудбалери). Са позајмице се вратио голман Филип Кљајић, а Данило Пантић је продужио позајмицу из Челсија. Саша Здјелар - његов уговор је откупљен од Олимпијакоса.

ОТИШЛИ: штопер Милан Митровић, везни фудбалер Марко Јевтовић, нападачи Леандре Тавамба и Ђорђе Јовановић, Немања Антонов (завршена позајмица из Грасхоперса), голман Немања Стевановић (на позајмици у Чукаричком). 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар