Готово је, Кармело Ентони у Хјустону!

Хјустон довео Кармела Ентонија. . .  Последњи напад на титулу – Мело званично у Рокитсима! Амерички кошаркаш Кармело Ентони нови је играч Хјустона с којим је потписао једногодишњи уговор вредан 2,4 милиона долара.

Кошарка 14.08.2018 | 18:30
Готово је, Кармело Ентони у Хјустону!
Кармело Ентони нови је играч Хјустона с којим је потписао једногодишњи уговор вредан 2,4 милиона долара.

Долазак Ентонија у Хјустон, о ком се недељама спекулисало, потврдио је генерални менаџер клуба Дарил Мори, а након тога је и клуб на друштвеним мрежама објавио фотографију Ентонија како потписује уговор.

У Хјустону се надају да ће довођење 34-годишњег Ентонија помоћи том тиму да стигне до своје прве титуле од 1995. године.

Хјустон је прошлу сезону завршио у финалу Западне конференције поразом од Голден стејта.

Кармело Ентони је прошле сезоне у дресу Оклахоме просечно постизао 16,2 поена. 

Он је у 15-годишњој НБА каријери, играјући за Денвер, Њујорк и Оклахому, просечно бележио 24,1 поен, 6,5 скокова и три асистенције.

Долазак Ентонија у Хјустон, о ком се недељама спекулисало, потврдио је генерални менаџер клуба Дерил Мори, а након тога је и клуб који је објавио фотографију Ентонија како потписује уговор.

У Хјустону се надају да ће довођење 34-годишњег Ентонија помоћи том тиму да стигне до своје прве титуле од 1995. године када је тим предводио невероватни Хаким Олаџувон.

"Добродошао брате", објавио је и Крис Пол који је од прошле године плејмејкер "Ракета". 

Хјустон је прошлу сезону завршио у финалу Западне конференције поразом од Голден Стејта. Кармело Ентони је прошле сезоне у дресу Оклахоме просечно постизао 16,2 поена. 

Он је у 15-годишњој НБА каријери, играјући за Денвер, Њујорк и Оклахому, просечно бележио 24,1 поен, 6,5 скокова и три асистенције.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар