БЕЛ: Бриж је моћан, Бриж је добро куповао!

Ту је просек од три комада по мечу! И то без Веслија!

Фудбал 10.08.2018 | 22:40
БЕЛ: Бриж је моћан, Бриж је добро куповао!
Први стрелац тима чак и није био на терену. Али и без Веслија Клуб Бриж је једноставно недодирљив за већину противника у првенству Белгији. Данас је то на својој кожи и Кортрајк, који је актуелном шампиону послужио само да сачува просек од три гола по мечу – 3:0 у трећем колу Про лиге.

У Веслијевом одсуству испрсили су се други фудбалери. И што ће посебно обрадовати навијаче: нови фудбалери. Два прва гола потписао је Арнаут Греневалд Дањума, кога је Бриж овог лета довео за свега 1.000.000 евра из НЕЦ-а. Али цена у његовом случају не говори довољно о очекивањима. Већ током припрема 21-годишњи Нигеријац је наговестио да је играч за велика дела. А онда је штафету преузело најзвучније летошње појачање шампиона. Сибе Шхрејверс је за 3.000.000 евра стигао из Генка и вечерас постигао првенац у плаво-црном дресу.

Рутина.

Нотираћемо само још да је златни Орлић из Литваније Петар Голубовић, као и у прошлом колу, одиграо свих 90 минута за Кортрајк. Вечерас се баш и није добро провео, али за почетак битно је да игра.

БЕЛГИЈА 1 - 3. КОЛО

Петак:

Клуб Бриж - Кортрајк 3:0 (2:0)
/Дањума 3, 8, Схрејверс 57/

Извор: Моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар