Говедарица: Млади будућност Српске

Млади су снага и будућност Републике Српске, поручио је лидер Српске демократске странке Вукота Говедарица који је присуствовао вечерас у Бијељини завршном модулу треће генерације Политичке академије СДС-а и за 47 полазника овом приликом уручио дипломе.

Република Српска 10.08.2018 | 22:21
Говедарица: Млади будућност Српске
Он је напоменуо да је СДС наставио да води бригу о томе да млади треба да се усавршавају у разним политичким и друштвеним вјештинама, да би странка у њима имала перспективу и како би Српску могли сигурно водити и оставити будућим нараштајима.



Говедарица је изразио задовољство чињеницом да се одржава Политичка академија коју је установио претходни предсједник СДС-а Младен Босић, те очекује да ће ова странка већ сљедеће године изњедрити нову генерацију младих који ће знати да раде свој посао.



"Вјерујем у младе људе, у њима је будућност, са младима Република Српска треба да иде напријед", нагласио је Говедарица и додао да Републику Српску види као земљу у којој млади препознају своју перспективу.

Полазник треће генерације Политичке академије СДС-а Стефан Драгичевић рекао је да су окупљени млади у СДС-у будућност Републике Српске.

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Видик

10.08.2018 20:46

СДС до побједе - народ до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.08.2018 04:45

Дјецо лазу вас па то је банда.

Name

Ре

11.08.2018 04:51

Па сама слика говори о младима СДС хахахаха...

Name

Па

10.08.2018 20:50

Да да видимо листа СДС врви од младости, ма има их читав буљук 0,0001%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отићи није тешко кад ти држава сломи ВЈЕРУ У ДОМОВИНУ

10.08.2018 20:51

ГОВЕДАРИЦА ДОБРО ЗБОРИ! С омладином нешто у Републици Српској не иде по добру кад не силази с благоглагољивих уста политике, кад не престаје бити курентна роба медија и кад наставља бити обожавани предмет свих разговарања и оговарања у друштву. Кад млади кашљу, друштво је болесно, а ни држава није здрава. Драма исељавања подмлатка већ се приближила трагедији једне друге социјалне групе од које је држава већ давно дигла руке. Ако у једној особи нису уједињени, као у нереалној пјесничкој верзији, и СТАРИ И МЛАДИ, онда се двије избочене генерација НАШЕГ НАРОДА налазе у подједнако песимистичној ситуацији. ПЕНЗИОНЕР од остатка живота могу очекивати борбу за голо преживљавање у земљи која је допустила да продуктивно становништво буде тек нешто бројније од непродуктивног, издржаваног дијела друштва; с пензијом за коју статистика хладно каже да је (просјечно) најнижа међу чланицама НАСЕГ ОКРУЖЕЊА, а ближа трећини него половини просјечне плате, ни лутрија, да сваки дан дијели стотине јацкпота, не може трајно и битно поправити положај грађана с друштвене маргине. ЗАТО ПОРУЧУЈЕМ ГОВЕДАРИЦИ "МИСЛИ НА СВЕ - НА ЦИО СВОЈ НАРОД А НЕ ПОЈЕДИНАЧНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.08.2018 04:49

Млади снсд виде другацију РС а не као ви из СДС ми волимо РС и непљујемо по РС као васи министри и нелаземо примјер Мектиц који исламизује РС па онај Црндак итд нама је РС светиња а васим лидерима није Цоле они висе Сарајево öд бањалуке.

Name

Руку на срце

10.08.2018 20:52

Нису ми јасни млади СНСД зашто упорно затварају очи и не желе да виде стање у држави и друштву, па све је тако очигледно. Зар то није јадно и некако, брате, биједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гмтбр

10.08.2018 21:06

Професори фоцанске И гацанске гимназије били би поносни на свога дјака. Свака цаст Предсједнице Говедарица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савић Сања

10.08.2018 23:45

Свака част господине Говедарица. До коначне побједе 7. октобра. Уједини народ свој, младост Српске запосли. Вјерујем у тебе ! Ти си доказ да нису сви исти. Има наде. Свим срцем желим да побиједиш ову банду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тако је - БРАНИМИР ШУЋУР САРАЈЕВО

10.08.2018 23:49

МЛАДИ СУ БУДУЋОСТ И АКО ЖЕЛИМ ДОБРО СВОМ ДЈЕТЕТУ ГЛАСАМ ЗА ТЕБЕ. ЗА ПРЕПОРОД СРПСКЕ. МОЛИМ ТЕ ДА КАО ПРЕДСЈЕДНИК СТОРИШ УСЛОВЕ ЗА ПОВРАТАК НАШИХ ЉУДДИ ИЗ БИЈЕЛОГ СИЈЕТА

ОДГОВОРИТЕ