Ко ће играти за црвено-бијеле у ЛШ?!

Док се спрема за повратак у Лигу шампиона, Звезда ће морати да надомести одлазак великог броја играча.

Остали спортови 11.08.2018 | 12:30
Ко ће играти за црвено-бијеле у ЛШ?!
ВК Партизан је одустао од Лиге шампиона, Црвена звезда је добила "вајлд кард" да замени "вечитог" ривала и прихватила је позив да се врати у најјаче такмичење после пет година.

Повлачењем црно-белих, које је потврђено МОНДУ у шампиону Србије, црвено-бели су стекли прилику да први пут заиграју у елити од сезоне 2012/13, када су на Бањици и постали прваци Европе.

Те јесени Звезда је играла квалификације, испала на петерце у баражу против Про Река и више се није толико приближила најјачем такмичењу све до ове године, када ће опет запливати уз најјаче тимове.

Сада је пред црвено-белима велики посао, јер ће имати задатак да саставе тим који ће Дејан Савић повести у Лигу шампиона. А, од краја сезоне до данас ређали су се одласци из Звезде.

Редове вицешампиона Србије до ове недеље је напустио значајан број играча - Лазар Добожанов прешао је у Раднички, Небојша Тохољ у Шабац, Огњен Стојановић у Мишколц, Александар Његован у Ваљево, капитен Ђорђе Танасковић нови је члан Наполија, док је и Матеја Асановић преговарао са Орадеом о повратку у Румунију.

Лига шампиона почеће 17. октобра и у међувремену ћемо сазнати кога ће Дејан Савић повести у евро-такмичење.

Низ одлазака и из Партизана...

Црно-бели су одустали од Лиге шампиона, определили се за друго по снази такмичење, али је и пред њима задатак да склапају нови тим, јер су Бањицу напустили Ђорђе Вучинић, Марко Манојловић, Ђорђе Лазић, Димитрије Ристичевић, Филип Јанковић...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар