Гдје ће се Пријовићка породити

Наследник некадашњег најбољег југословенског тениског аса, Слободана Бобе Живојиновића, жели да се певачица породи у Мајамију.

Забава 06.08.2018 | 16:01
Гдје ће се Пријовићка породити
Будући да Филип, као и његова браћа Стефан и Виктор, већ има амерички пасош, он и Александра сложили су се да то треба да омогуће и свом детету…

Александра и Филип Живојиновић одлучили су да се њихово прво дете роди у Америци и то понајвише због тога да би имало америчко држављанство.

Наследник некадашњег најбољег југословенског тениског аса, Слободана Бобе Живојиновића, жели да се певачица породи у Мајамију, где Живојиновићи имају кућу, открива извор близак новопеченом брачном пару.

– Александра ужива у трудноћи. Засад нема мучнине и одлично се осећа, зато и даље наступа. Срећна је и насмејана, а муж јој у свему удовољава. Откако су сазнали да ће постати родитељи, и она и Филип су пресрећни и већ су почели да праве планове за будућност своје бебе. Тако се повела прича и о месту где ће се Александра породити. Иако и у Београду постоје одлични услови и у државним и у приватним породилиштима, брачни пар се сложио да би Сједињене Америчке Државе биле најбоље решење јер ће дете тако аутоматски добити америчко држављанство, које Филип, који је тамо и студирао и радио, већ има – каже наш саговорник и додаје да су и Бобини и Бренини синови Стефан и Виктор управо из тог разлога рођени у Америци.

– Сви Бобини наследници поседују један од најцењенијих пасоша на свету, па нема разлога да тако не буде и с његовим првим унучетом. Боби се та идеја веома свидела, а и Брена и Филипова мајка Зорица сматрају да је то одлично решење. Како ствари стоје, пошто је певачици термин у јануару, она ће крајем ове године отпутовати у Мајами, где Живојиновићи имају вилу, и тамо сачекати порођај.

– Осим што ће дете аутоматски добити америчка документа, Александра ће тамо имати мир, неће је јурити папараци у поодмаклој трудноћи нити после порођаја, па ће моћи да ужива у првим данима мајчинства. И Брена је тако својевремено урадила када је рађала Стефана, па Виктора, и то се показало као одлична идеја. Наравно, Филип ће отпутовати с Пријом, а можда им се придруже и други чланови породице. Тамо ће вероватно остати до пролећа, а потом следи повратак у Србију, па ће Александра почети да снима и нове песме – закључује наш саговорник.

Новости
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цорлеоне

06.08.2018 14:44

Неће да им дете буде Србин, већ Американац. Док нас Вучић привалчи Русији народ се окреће Америци и западу. Што не одлучише да оду у Москву. Било би Српски а и државнички.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мара

06.09.2018 11:00

Породице се у болници ваљда,а не ко баба моја некад,у куци на поду :)

Name

Ето

07.08.2018 13:03

Баш ме брига гдје ће се породити. И ко уопште гарантује да ће се породити. То само од Бога зависи.

ОДГОВОРИТЕ