Наоми Кембел на Светом Стефану

У тајности стигла на Црногорско приморје.

Забава 04.08.2018 | 13:17
Наоми Кембел на Светом Стефану
Славна манекенка Наоми Кембел (48) у тајности је допутовала са пријатељима из Турске на Црногорско приморје, што је, недуго после боравка Дејвида и Викторије Бекам на Светом Стефану, поново дигло велику прашину у суседној држави.

"Црна пантера" је, додуше, желела да њен нов боравак у Црној Гори, где је већ долазила неколико пута претходних година, прође незапажено кад је јавност у питању, међутим, то јој није пошло за руком. Примећена је одмах на јахти, на једној од приватних марина, а друштво јој на луксузном крстарењу, између осталих, праве француски глумац и декоратер Винсент Даре и бразилска модна дизајнерка Адријана Дегрес.

Наоми је пре неколико дана била у жижи интересовања медија због спекулација да је, можда, трудна. Репер Скепта (35), са којим је лепотица довођена у везу, недавно је на "Инстаграму" објавио слику ултразвука уз информацију да ће постати отац, збунивши многе јер није навео ко је мајка. Да ли је Наоми сликом у "топ" издању у бикинију, са равним стомаком, желела да оповргне гласине и стави тачку на те приче - просудите сами.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар