Глумица шиканира своје запослене

Глумица Линдзи Лохан навукла је гнев својих фанова на друштвеној мрежи Инстаграм када је прокоментарисала фотографију две хостесе које су биле у различитиим ципелама.

Забава 01.08.2018 | 08:36
Глумица шиканира своје запослене
Америчка глумица Линдзи Лохан (32) недавно је отворила "Лохан Беацх Хоусе Рходес", ВИП одмаралиште у Миконосу и Родосу у Грчкој. Проблематичној глумици ово није прва некретнина, јер већ поседује ноћни клуб у Атини. 

Линдзи Лохан пази на сваки детаљ, а колико је строга шефица показала је коментаришући фотографију на Инстаграму на којој су две хостесе позирале у истим хаљинама, али различитим ципелама. 

"Где су вам исте ципеле? Поправите то, иначе добијате отказ", написала је Линдзи Лохан и изазвала лавину коментара испод фотографије. 

Фанови су јој редом упућивали питања да ли се шали, мислећи да глумица није озбиљна. 

"Реци ми да се шалиш", написао је један од њих, а Линдзи је одговорила: "Смртно озбиљна". 

Иначе, њено одмаралиште биће у ријалитију "Лохан кућа на плажи" (радни наслов ријалитија) који ће почети да се приказује на МТВ-ју следеће године. 

Ово је још један у низу покушаја посрнуле глумице да се врати на мале екране. Била је Дизнијева звезда, успешна млада глумица, али су редитељи почели да је избегавају због проблематичног понашања. Неколико пута је хапшена, због крађе, насиља, алкохолизма и дроге...

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар