Деми Ловато хоспитализована

Певачица Деми Ловато пребачена је хитно у болницу у Лос Анђелесу. А како јављају "Пејџ сикс" и "Тмз", сумња се да је узрок превелика доза хероина.

Забава 25.07.2018 | 08:05
Деми Ловато хоспитализована
"ТМЗ" пише и да је хитна помоћ певачицу пронашла онесвешћену у кућу у Лос Анђелесу. А како даље наводи "Сан" детаљи о њеном тренутном здравственом стању засад нису познати.Деми Ловато се годинама уназад бори са пороцима, а чини се да је након победничког периода, поново почела да губи важну битку.

Британски лист у јеку писања о драми америчке певачке и глумачке звезде подсећа и да је она пре само неколико месеци урадила нову тетоважу на руци "Слободна", у знак победе над пороцима, о чему говори и њена нова песма "Собер".

Деми детаље своје борбе никада није крила, причала је отворено да се борила са алкохолизмом и зависношћу од таблета, а прошлог месеца је објавила песму "Собер" у којој каже да је победила пороке.

Цена славе или нешто друго?

Вест о Деми Ловато проширила се светским медијима, а њени очајни фанови у страху прате дешавања и надају се да ће се стање певачице стабилизовати.

Блиц Жена
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар