Дачић о Косову: Нећемо одустати

Шеф српске дипломатије Ивица Дачић рекао је да се многима не допадају успјеси наше дипломатије и што низ земаља преиспитује своје позиције према Косову и Метохији, али да Србија неће одустати.

Србија 24.07.2018 | 08:45
Дачић о Косову: Нећемо одустати
''Од нас се тражи да престанемо са лобирањем за повлачење признања, а да истовремено Приштина са својим менторима настави са лобирањем за повлачење признавања Косова. То неће моћи'', истакао је Дачић у изјави за данашње “Вечерње новости”, поводом изјаве косовског премијера Рамуша Харадинаја да је од Београда затражено “примирје” у лобирању код појединих земаља да повуку одлуку о признавању косовске независности како би правно обавезујући споразум о нормализацији доноса био “донет у миру”.

''Не знам у каквим другим околностима би могао да се постигне споразум између Београда и Приштине него у миру. Очигледно је да Харадинај губи живце и да му је постао манир да пријети и помиње рат. Занима ме само да ли тај његов рјечник одобравају и њихови савезници'', рекао је Дачић за “Новости”.

Извор: Тањуг

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Дрр мрр

24.07.2018 06:55

Смијесан си као и увјек сви знамо ко је Ивица Давиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.07.2018 15:07

Ивица потписао Бриселски споразум, и гурнуо Косово ка независности. Па улога њега и СПС-а за РСК....брука ко води Србе. ЛУСТРАЦИЈА!

Name

ЈОВАН

24.07.2018 06:59

ЈА НЕЗНАМ ДАЛИ ТИ ЦОВЕЦЕ УОПСТЕ СПАВАС. ЗВИЗНУЦЕС ЦОВЕЦЕ МИСЛЕЦИ ПУНО НА КОСОВО

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

24.07.2018 07:08

Сто би каз'о нас Баја....АЈ НЕ СЕРИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваста

24.07.2018 08:07

А ко то повлаци,Занзибар,балубалу,цунгалунга и тако те земље ако су уопсте земље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Историцар

24.07.2018 08:09

Људи, Паметнице, будалетине, Срби....... Косово је готова ствар за сва времена и никад али бас никад висе Косово неце бити српско. Американци и Руси су давних дана подјелили своје колоније у Еуропи а ви глупи Амерофили и Русофили јос зивите у сновима и мислите да су Амери и Руси непријатељи. 1)ЕУ се распада, 2) Француска, Њемацка, Спанија и Италија пуцају као дрзаве и за 20 година их нема. 3) Јузна Француска, дио Њемацке, Андалузија постају исламске дрзаве у Еуропи, 4) Албанија, Косово, Србија, БиХ, Грцка и Македонија постају нове старе територије Турске јер је Путин вец дао Ердогану благослов за Балкан уз услов да овај Турску вуце према Русији као сто и ради, 5)Пољска, Мадјарска, Цеска, Словацка, Аустрија, Баварска (када напусти Њемацку), Румунија, Украјина, Хрватска и Словенија оснивају неки нови централно еуропски војно економски савез а висеградска алијанса је управо поцетак тога. Земље бивсе аустроугарске и некад велика Пољска се полако опорављају од економске, културне и индустријске катастрофе које су претрпљеле зивјеци под цизмом стаљинизма и будуцност је дефинитивно њихова. Све у свему за неке земље еуропе има наде али ми смо опет осудјени на исламску и турску цизму а све то зато сто наси Русофили и Амерофили слијепо вјерују Русији и Америци које искрено није брига за нас. Боље да на вријеме закацимо воз који се зове висеградска алијанска и придрузимо се Пољацима и Мадјарима. Пољска и Мадјарска би тако повукли признање Косова а то је огромна ствар јер су то еуропске земље и њихово мисљење је ипак битно. Уз њих би признање повукла и Аустрија а уз њу би на крају Хрватска морала повуци признање због притиска од стране Мадјара, Пољака и Аустрије па би и они то уцинили јер не зеле изгубити своје нове савезнике будуци да знају како су њихова браца Њемци вец исламизирани и изгубљени. Само заборавити Русе и Амере па склопити савез са Мадјарима и Пољацима. Зиви били па видјели да је будуцност њихова а ми постајемо исламски аманет ако будемо слусали русофиле и амерофиле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.07.2018 08:27

Све је тацно,свака ти цаст на објасњењу,разумјет цете ваљда и они који немисле тако.

Name

Додо Везир

24.07.2018 08:30

А ђеће Додик.Радили и он на том плану да буде мозда Везир.

Name

Никола

24.07.2018 08:45

Потросио си пуно времена на писање текста сумњиве вриједности. Оцигледно је да ниси србин вец муслиман или хрват, цита ти се острасценост из написаног. Косово је насе, а евидентно је да цемо да морати врацати орузаним путем.

Name

Ре НИКОЛА

24.07.2018 17:20

Браво Никола. Колико чланова породице шаљеш у рат? Ја нити једног. Само не посустајте, издржите.

ОДГОВОРИТЕ