Нагодио се после тужбе, штити репутацију

Глумац Џони Деп (55) постигао је споразум са фирмом која је 17 година водила његове послове и од које је тражио 25 милиона долара одштете због крађе и преваре.

Забава 21.07.2018 | 12:50
Нагодио се после тужбе, штити репутацију
Споразум је постигнут месец дана пре суђења, а тужбу због лошег управљања финансијама против "Менаџмент групе" поднео је у јануару 2017.

Холивудски глумац је постигао са задовољством споразум, рекли су његови адвокати и додали да је он желео да заштити своју репутацију, као и да је захвалио свима који су га подржавали у овој ситуацији.

Компанија под вођством Џоела и Роберта Мандела имала је заказано суђење за 15. август са славним глумцем. Месец дана после његове тужбе, компанија је поднела противтужбу и тражила 550.000 долара за неплаћене накнаде.

Тврде да је глумац сам био одговоран за своје финансијске проблеме. Оптужили су га за трошење неколико милиона долара на луксузну кућу, вино, уметнине и топ који је искористио да распрши пепео писца Хантера С. Томпсона који је преминуо у 68. години живота.

Деп се 2010. године нашао на Форбсовој листи када је проглашен за најплаћенијег глумца са зарађених 75 милиона долара, већином због улоге капетана Џека у "Пиратима с Кариба".

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар