Ђоковић хтио да напусти тенис

Наш најбољи тенисер Новак Ђоковић у недељу је победом над Кевином Андерсоном од 3:0 у сетовима дошао до четврте титуле на Вимблдону у каријери. Бивши италијански тенисер Филипо Воландри открио је невероватан детаљ о српском играчу.

Свијет 18.07.2018 | 22:15
Ђоковић хтио да  напусти тенис
Он је пренео да је Ђоковић размишљао чак и да прекине бављење тенисом. Наш ас је то желео да уради после испадања на старту турнира у Мајамију и Индијан Велсу.

- Његова победа на Вимблдону је остварење сна, посебно ако помислимо да је после Мајамија окупио свој тим и рекао: "Гледајте, хајде да разговарамо са спонзорима јер не знам да ли желим да наставим да играм или не". Стварно је размишљао да остави тенис - рекао је Воландри.

Он сматра да су Новаку били потребни тријумфи против добрих играча како би повратио самопоуздање.

- Разговарао сам са Фабиом Фоњинијем пре неколико дана, али смо знали да ће, ако добије два тешка меча на врхунском нивоу, повратити самопоуздање. Нисмо очекивали да опет освоји Вимблдон, али после дуела са Кајлом Едмундом у трећем колу, видели смо Ђоковића који је много напредовао. Меч са Надалом је један од најлепших сусрета најмање у последње две године - закључио је бивши италијански тенисер.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

акабиба

19.07.2018 08:52

Па и требо је пун је ко брод

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

19.07.2018 09:50

Сатаниста и његове вуду магије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

19.07.2018 23:27

Најбољи спортиста на планети!!!

ОДГОВОРИТЕ