Медији: Путин из приватног угла

У свијету у којем живимо, чини се невјеројатно да је читава једна породица успјела избјећи пажњу готово 20 година. међутим, изгледа да је Путину управо то успјело. Наиме, на интернету нема службених фотографија дјеце руског вође, а постоје и расправе око њихових стварних имена. Такође, никад није потврђено колико тачно потомака Путин има.

Свијет 17.07.2018 | 21:26
Медији: Путин из приватног угла
Не само да је од медија сакрио своје двије одрасле кћери - Марију и Катерину - већ ћутање одржава и о највећој тајни о којој медији већ годинама шушкају - о такозваној првој љубавници Русије, Алини Кабаеви, и двоје дјеце које му је можда родила, а можда и није, пише Wхимн.цом.ау.

"Поносан сам на њих"

Путин је толико уско везан за свој клан да је 2015. једним од ријетких коментара о кћерима шокирао публику више него својим мислима о спољној политици или корупцији.

"Живе у Русији и никад нису живјели другдје трајно", рекао је без експресије на лицу, што се спекулира да је резултат фацелифтинга и ињекција ботокса. "Студирале су само на руским универзитетима. Поносан сам на њих. Настављају студирати и радити. Моје кћери говоре три европска језика флуентно. Једна од њих чак говори један или два оријентална језика. Праве своје прве кораке и успјешне су."



Затим је завршио те оставио свијет да се пита о животу двије младе жене, којима на друштвеним мрежама нема ни трага ни гласа.

Дјевојке је Путин добио у првом браку, с бившом стјуардесом Аерофлота. Људмила Скребнева и Владимир Путин вјенчали су се 1983., а све до потврде њиховог прекида 2013. године, она није виђена у јавности.

Плесачица и докторица

Како су његове кћери одрастале, често су се појављивале гласине о њима. 2016. године на интернету су се појавиле фотографије Марије, чији је надимак наводно Маша. Биле су то прве фотографије данас 32-годишње Марије откако се Путин дограбио позиције моћи 1999. године.

Тад се писало и да је студенткиња медицине московског Универзитета живјела живот на високој нози, пловећи мега јахтама са својим холандским мужем Јоритом Фансеном, с пријатељима који укључују гаy фитнесс тренера из Лондона и лезбијску умјетницу (неугодно због хомофобног става њезиног оца). Према неким изворима Мариа и Јорит имају кћер, што Путина чини тајним дједом.



Њезина млађа сестра, Катерина је роцк & ролл плесачица, с освојеним петим мјестом на такмичењу у Швајцарској 30-годишњакиња је задржала мајчино презиме, Тикхонова, како би лакше чувала анонимност. Заправо, Кремљ никад није потврдио да је плесачица заправо Путинова кћер иако је то прихваћено у Москви.

Удата за руског милијардера Кирила Схамалова, кад не плеше, наводно је задужена за 1,7 милијарду долара вриједну експанзију московског државног универзитета.

Мистерија "љубавнице"

Ту је затим и Алина Кабаева, која би могла бити Путинова дјевојка, заручница или чак жена. Нико заправо не зна који је њихов статус, али она је с њим повезује од 2008. године кад је још био у браку.



Олимпијска освајачица злата у ритмичкој гимнастици имала је само 25 година у вријеме кад је била опсједнута "јаким мушкарцима". Како се Путинов брак распадао, за Алину се писало да има сина, Дмитрија, којег јој је управо руски лидер направио. Гламурозна плавуша у причи за руски Вогуе инсистирала је да је он њезин нећак, а не син, а у наредних неколико година није имала везе с Путином, упркос сталним гласинама о њиховом тајном браку.



Након што се опростила од гимнастике, Алина је постала чланица парламента у Путиновој странци Јединствена Русија, али су 2015. године све очи поново су биле упрте у њу због разлога који нису имали пуно везе с политиком.

"Дјевојчица је", вриштала је насловница швајцарских новина Блицк, која је тврдила да је Путин био у Швајцарској гдје
му је рођена кћер у супер тајној болници.

Наравно, они су те гласине оповргнули, но Алинино прво појављивање у јавности сљедеће године с прстеном на руци, поново је покренуло гласине.

Прошло је више година откад је Алина, названа Првом љубавницом Русије, романтично повезивана с иким осим с Путином, а у једном интервјуу рекла је како је упознала мушкарца "којег јако воли", али одбила га је именовати.

"Понекад се осјећате тако сретно да се чак осјећате и престрашено", додала је.

Руски новинари тврде да је лакше извјештавати о питањима националне безбједности него о његовом приватном животу, па се чини да ће његове тајне остати неоткривене. Бар још неко вријеме.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

драгстор

18.07.2018 12:16

Не видим уопште зашто треба чачкати по туђим животима. То воли естрада, оно као фол папарацо усликао ово, усликао оно а у ствари наручена ствар. Без везе.

ОДГОВОРИТЕ