Арсен Венгер коначно признао...

Био сам заробљеник лудог изазова! Морао сам раније да одем. . .  „Направио сам грешку што сам 22 године остао у Арсеналу“, поручио је француски стручњак.

Фудбал 18.07.2018 | 18:00
Арсен Венгер коначно признао...
Ера француског професора је прошла. Арсенал се навикава на живот без Арсена Венгера, као што се Арсен Венгер навикава на свакодневицу без Емирејтса. Било је мучних тренутака последњих година, али нико не спори да је Венгер променио физиономију и изглед једног клуба.

Више од две деценије провео је у Лондону и открио да сада не би урадио исто. Тачније, Венгер је у разговору за енглеске медије поручио да је направио велику грешку што је тако дуго био тренер Тобџија.

„Моја највећа грешка је то што сам 22 године био тренер Арсенала. Човек сам који воли да се креће по свету. Овако, осећао сам се као затвореник неког личног лудог изазова. Ипак, верујем да сам са Арсеналом био на ивици максимума. Поносан сам на тај податак“, поручио је Венгер.

Он је у Лондону освоји 17 трофеја, од тога три титуле. Можда и недовољан број, али је чињеница да је изнедрио неколико сјајних играча.

„Било је заиста врхунских фудбалера. Откриће Тјерија Анрија нешто најбоље што ми се десило. Он је убедљиво најбољи играч којег сам имао прилику да тренирам. Било је ту још доста добрих трансфера као што су Ањелка, Кембел, Туре и Вијера. О оним најгорима нећу да причам, било их је доста“, додао је Венгер. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар