Велики петљанац, лажов и манипулант!

Нама нису потребни мали и велики већ мудри Срби! Сетио сам се ових ријечи покојног Јована Рашковића док сам слушао Недостојног у Ћирилици и на Спутњику. Својим отрцаним глупостима и празнословљем, лажним србовањем и бесмисленим причама, Додик је стварно досадио више и Богу и народу. Иако сам 20 година његов велики противник и критичар, не сносим нимало одговорности што се он нажалост налази на позицији предсједника Републике Српске, ипак осјећам велику тугу и срамоту када слушам шта прича и ради Недостојни који обавља важну функцију, колико је урушава и колико нас из дана у дан јавно понижава и срамоти.

Република Српска 17.07.2018 | 13:21
Велики петљанац, лажов и манипулант!
Прво не знам откуд право неком ко је био против стварања Републике Српске, који није стао уз српски национални покрет 90-их који је створио Републику Српску већ уз реформисте Анте Марковића, који је током Отаџбинског рата преко своје фирме „Игокеа“ шверцовао цигарете, кафу и нафту зарађивао милионе док је младост гинула, састајао се са Сејфудином Токићем и противничком страном у иностранству, био за Венс-Овенов план, који да је прихваћен данас не би постојала Република Српска, сада право да упорно говори о кључним националним питањима?



Како бивши комунисти и титоисти могу причати о Југославији и Босни и Херцеговини као нашој заблуди, јер су управо комунисти најодговорнији за систематско цјепкање и слабљење српског народа, кога су црвени означили као највећег непријатеља својих интереса још од Дрезденског конгреса 1928. године? Додик није урадио ништа на стварању Републике Српске, и као представник „Независног клуба“ бивших реформиста током Отаџбинског рата правио је доста проблема изградњи и стварању институција у тешким ратним временима.

И данас нажалост ради исти посао, и покушава да бахатим понашањем и накарадном партијском кадровском политиком разгради и уништи кључне институције и подреди их својим интересима. Због тога данас Република Српска нема свој Јавни РТВ сервис већ Партијску телевизију РТРС, нема полицију и правосуђе који штите државу и раде по закону, већ има дезорјентисаног, нестабилног и параноичног министра који штити Мафију.



Причати данас о новом рату Срба и Бошњака, наводној неутралности Хрвата (који никада у историји нису били на истој страни са Србима), улози великих сила, полицији која би бранила Републику Српску од агресије из Федерације, може само неодговорни параноик који је спреман да жртвује све како би сачувао свој положај и привилегије.

Јасна је Додикова намјера да покушава поново подићи тензије, хомогенизовати народ пред изборе како би ширењем страха, спиновима и подлим причама о рату, нападима из Федерације, британским агентима, Сорошу обманути свој напаћени и поробљени народ, и добити још један мандат. Република Српска има свој јасан положај и механизме заштите, и никако не треба да се мијеша у односе друуга два народа у Федерацији, изазива нестабилност и подиже тензије.

Сулуде приче о новом рату и сукобима су погубне, и само наносе велику штету Републици Српској и српском народу. Додик је толико разбио, појефтинио и уништио српски народ са ове стране Дрине да је здрав скуп 50 људи који није базиран на личним интересима постао ријеткост, а солидарност, колективни дух и морал су на најнижем нивоу јер је власт свела човјека на 50 марака и предизборни пакетић. 



Предсједник Српске никако се не смије спуштати на ниво ратних злочинаца и криминалаца, и не смије себи дозволити да коментарише њихове глупости. Убеђен сам да је лоша економска ситуација, сиромаштво, заробљене институције, масовно исељавање, негативна селекција, корупција и криминал много озбиљнији изазов за Српску од неког напада из Федерације, али све и да опасност постоји о њој се не прича јавно већ се предузимају превентивне мјере унутар институција.

Република Српска нема већег непријатеља од Додика и његовог накарадног система, јер он као паразит уништава темеље и институције на којима она почива, води нас у дужничко ропство и прогоном најбољих пријети да уруши оно што је тешко створено и одбрањено у Отаџбинском рату.

На крају лажног Србенду треба само питати гдје му је референдум о независности 2018 године уколико Република Српска не добије већу аутономију у БиХ, који је његов СНСД усвојио као обавезујућу и кључну Декларацију на Конгресу 2015. године, и зашто је понизио српски народ газећи одлуке референдума из 2016. и Одлуку Народне скупштине о одржавању референдуму о Суду и Тужилаштву БиХ? Нико нас никада овако није грубо понижавао и разарао, а питање је кад ће народ напокон скинути повез са очију и престати да прати слијепца који нас води у провалију.

Аутор: Небојша Вукановић

Коментари / 134

Оставите коментар
Name

Павле

17.07.2018 11:24

Дуго времена нисам читао бољи текст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојанка

17.07.2018 11:47

Слажем се

Name

ВРС-РВИ

17.07.2018 11:55

Браво Вукане!!! Свака цаст 100% све тацно од ријеци до ријеци!!!

Name

Ето

17.07.2018 12:04

Ето ако неко после оваквог текста поново одлуци да гласа за "трацка свејезег зрака на Балкану" или вам у преводу Српског торнада који све однесе од нас у њихове дзепове,треба хутно да се јави код љекара док јос има наде.

Name

Улог

17.07.2018 12:15

Најбољи текст. Демаскирање лазног вожда

Name

Дире Страитс

17.07.2018 12:43

Слажем се и ја са много ствари из овог текста, али хоћу да поставим само једно питање. Ко је крив за масовно исељавање Срба из Федерације БиХ које се помиње у тексту, конкретно из Сарајева и околних сарајевских општина? Додик? Моје комшије које су од Сарајева удаљене стотинама километара и које су имале камионе су на том исељавању зарадиле стотине хиљада марака на њиховој биједи и муци. Нешто се не сјећам да је тада Додик био неко ко је на власти и ко ведри и облачи. Мало више објективности и реалности не би никоме шкодило.

Name

СРПСКИ ПОКРЕТ ОБНОВЕ

17.07.2018 12:46

Комунизам је одњеговао, каже професор Мило Ломпар, човјека без савјести. Такво је и ово брозово недоношче, звано Милорад.

Name

Вебер

17.07.2018 12:49

Американци су када више свој народ нису могли држати паралисатног у страху од комунизма и Совјетског Савеза након након његовог слома, и хладног рата, измислили тероризам да би њиме паралисали покорени си осиромашени, незадовољни народ. Принцип је: кад немаш непријатеља мораш га измислити.

Name

Сале

17.07.2018 12:53

Мој Вукановићу, ваља ти Србима на очи.

Name

грађанин рс

17.07.2018 12:53

Овај текст треба научити напамет сваки србин.

Name

Ре Сале

17.07.2018 13:17

Србима, него коме? А коме би ти пријатељу? Стара пословица казе:"Добро је док дјаво долази по своје, кад' Господ по своје додје, онда су муке!" Ено теби Милорада, у твојој скуценој свијести ти вјероватно мислис да је он србин...

Name

РЕ: Дире страитс

17.07.2018 13:30

За исељавање Срба из Сарајева одговоран је Момчило Крајишник и ови који сад са њим здушно подржавају Недостојног

Name

Мира

17.07.2018 13:37

Браво за текст. Мало сам гледала ову наручену емисију синоћ и нисам могла вјеровати како човјек лаже, велича самог себе, манипулише, као да смо сви луди..Годинама се заиста научио како добијати изборе на лажном патриотизму и управљати масама. Дошло ми је да плачем над свима нама.

Name

Њ. Е.

17.07.2018 13:40

И амбасадор Републике Аустрије ти честита и на оном тексту од прије неки дан кад га јуначки заштити од побјешњелих пензионера у Требињу.

Name

ре Дире Страитс

17.07.2018 14:01

Пријатељу,то су урадили они који су данас уз Додика... А ми који смо тада изашли,изашли смо да би сачували Републику Српску коју овај и његови послушници приватизоваше у тој мјери да ми је жао што сам 1996-те изашао из Сарајева.

Name

Ре

17.07.2018 14:57

Бас тако !

Name

Нинџа Корњача

17.07.2018 18:48

Ма ко овог мафијаша уопсте слуша и још му и вјерује,све форе и фазоне је испуцао,покрао народ,ево сада је велика могућност да је умијешан у убиство Давида Драгичевића.коме је он још предсједник,мени није,нећу да имам везе са лоповом и убицом,нису то ни остали чланови његове злочиначке организације. Правда за Давида!!!

Name

Додик нас је уназадио 40-200 година..

17.07.2018 19:40

"Британски извјештај: Западни Балкан ће достићи стандарде ЕУ за 40 до 200 година"

Name

055

18.07.2018 06:37

Овај текст бих потписао и сам од ријечи до ријечи. Читам и питам се да ли је српски народ у РС, у толиком броју, тотално дементан и не сјећа се свега што је у тексту набројано, а што је Недостојни урадио на штету српског народа, радећи истовремено за личну корист. Народе прогледај коначно, ово ти је крајње вријеме, јер те на челу са Недостојним ускоро неће бти ни у траговима.

Name

ре РЕ: Дире страит

18.07.2018 08:26

А Саровиц а Цицко и остали.

Name

Нова Варос

18.07.2018 10:55

Како мисли полагати заклетву,ако га изаберу? Он ипак не признаје БиХ.

Name

Геограпхy

18.07.2018 18:51

Погледао сам неке исјечке те емисије и могу рећи да је Додик у појединим моментима имао не националистичку реторику већ фашистичку када је говорио о вјери и вјерским објектима другог народа. Жалосно да нема санкције за такав говор и да смо дошли у стање да се све живо може изговорити на тв без икаквих посљедица, када то кажем мислим на дотичног и њему сличне, док би обичан човјек попио неку казну па и за обичну критику владајућих

Name

Мокро- Пале и обратно брале

18.07.2018 19:24

Све, је ово, назалост, гола истина. Сазето, а јос би се тога тацног и истинитог могло реци за највецег, послиретаног униститеља РС, а да се нимало не претјера.

Name

Црни Ђорђије

19.07.2018 08:12

Е ако ниси одавно читао бољи текст онда могу мислити на којем си ти нивоу интелегенције.

Name

Ре ЦРНИ ЂОРЂЕ

20.07.2018 06:59

На коме си ти нивоу ако ти је "Плати па лажи колико хоћеш" емисија и учесници идоли...... !

Name

Баја

25.07.2018 13:40

За Дире Страитс - они који су у зиму иселили Србе из Сарајева су сада листом уз милијардера Милорада Додика из Бакинаца

Name

Соко

17.07.2018 11:27

Подршка Вукановићу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

17.07.2018 12:10

Твој и јос једно њих тристо будала као сто си ти це гласати за ову несрецу!!Као и на прослим изборима.

Name

Петар

17.07.2018 13:26

Е мој соколе , ти и вукановиц права 2 сокола

Name

Правда

17.07.2018 19:25

Готови сте бандити једни,зло сте ВИ које треба набити у затвор,доживотно, багро једна додиковска!

Name

јоја

17.07.2018 11:31

Млатарало по сто пута прица измисљене ствари колико је само дао пара Марицу који се само осмјехује а сам зна да све лазе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈаПаЈа

17.07.2018 12:58

Најоре је што додаје.На пријашњим гостовањима код Марића и сличних је прича била мало скромнија.А сад све горе и горе.Ако буде још избора за њега, причаће како је шамаро Клинтона.

Name

Офтамолог

17.07.2018 14:35

Од Додика је једино јос остало колутање оцима. Знаци да је мозак одавно на резерви.

Name

Кики

17.07.2018 14:51

Мислим да је Додик тренутно у потрази за магицном фразом да добије изборе..није ни сам сигуран ста да употрјеби..рат полиција рс - фбих??..Ориц терориста??..Уједињење Срба..ал тек у овом вјеку ,некад, јер референдум висе не смије спомињат???..страни плценици??..домаце издјице??.. Није му лако..све су отрцане форе а рејтинг му пааадааа..

Name

Онај Марић

17.07.2018 19:29

Је безвезан тип,гости су му све некакви луђаци,параноици,теоретичари завјере,лажне патриоте,блуднице,криминалци,има још тога, али доста је и оволико,с ким си такав си!

Name

РАСПУЦХИН

17.07.2018 11:33

Његов крајњи домет је причање бајки окупљенима испред задруге док , сједећи на празним , окренутим пивским гајбама , испијају млако пиво. Њега можа прозрети свако ко размишља својом главом и зна рачунати до 100.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

18.07.2018 19:27

Мало их је који размисљају својом главом а јос мање оних који знају рацунати до 100 снсд це вјецно да влада.

Name

за нострадамус

20.07.2018 11:13

Ти то о себи,?

Name

Ис

17.07.2018 11:33

Свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник се опаметио

17.07.2018 11:36

Мој избор: 1. НДП Драган Чавић-НС-СНС-Слобода (за НСРС - Хадзи Јован Митровић) 2. Листа СДС (за Парламент БиХ), 3. Вукота Говедарица (Предсједник Р.Српске) 4. Младен Иванић (Члан Предсједништва) Остали ме не интересују ни мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

17.07.2018 16:18

Пријатељу јеси ти сам у зворник,колико се сјецам задњих избора,у зворнику би преко 70 посто за нас?!

Name

Ре Несо

17.07.2018 17:53

Да, било је... Зна се и ко и како....

Name

Револт

17.07.2018 11:37

Тако је вукане,све је истина гледао сам синоц цирилицу.а и онај јадни мариц је са њим....

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

17.07.2018 13:30

Ћирилицу обично гледам. Синоћ ми се није дало, јер ми се није свидио концепт емисије (уста моја хвалите ме). Данас сам на ту тему разговарао са 2 особе које ми тврде да су гледали од почетка до краја. На моје питање да ли је било ријечи о преко 100 окупљања поводом убиства дјетета од борца 1. категорије и ратног војног инвалида, рекоше ми да о томе није било ни једне једине ријечи, чиме сам помало поражен, не због тога што је Миле о томе ћутао као риба, него због чињенице да се Миломир Марић није сјетио да га ишта приупита о томе. Не могу да вјерујем да је Марићу то непознато. 2 сата програма на хепy и АТВ бачено ни у шта. Правда за Давида!!!

Name

Кики

17.07.2018 17:25

Мариц не смије поставити права питања..досадна емисија.

Name

Стојанка

17.07.2018 11:37

Добри Јован Рашковић, нема данас нажалост таквих да нас воде. Одличан текст и анализа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоре

17.07.2018 11:39

Свака цаст вукановицу свака тије на мјесту

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

17.07.2018 11:40

РТРС и АТВ су режимске телевизије са истим уредником-Милорадом Додиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛУКА

17.07.2018 11:41

ЈУЦЕ СРЕТНЕМ СКОЛСКОГ ДРУГА НАКОН 20 ГОДИНА КОЈИ ГОДИНАМА РАДИ У ЊЕМАЦКОЈ ОДЕМО НА КАФУ И НЕУПУЦЕН У НАСУ СТВАРНОСТ НЕЗНАЈУЦИ ДА ЈЕ ТУ СЛОВЕНАЦКА АМБАСАДА ПИТА МЕ КАКАВ ЈЕ ОНО ПРОТЕСТ И ОНОЛИКИ НАРОД ЈА МУ КАЗЕМ ДА СУ РЕДОВИ ЗА ВИЗЕ ЗА СЛОВЕНИЈУ ОН СЕ КРСТИ И КАЗЕ СЛУСАЈУЦИ ДОДИКА КОД ВАС ЈЕ РАЈ НЕБЕСКИ А БАЈА СИНОЦ РАЗВЕЗАО У ЦИРИЛИЦИ БЛА,,БЛА,,БЛА,, БЛА,, НИСТА НИСАЦИМ И ТЕСКО НАМА СА ЊИМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

17.07.2018 11:53

То су све босњаци из унско санског кантона углавном.Ја сам био са њима пре неки дан све народ из Кладусе,Бузима,Цазина њих највисе има

Name

Ре БЛ

17.07.2018 12:37

Идеш сваки дан и гледаш крвна зрнца? Не петљај боте. Омладина сва побјеже од свих крвних боја , иду и старији људи .,комплетне породице , проста ствар , млад човјек нема перспективе ако нема партиску књижицу .Нема перспективе је блага ријеч , њима се одузима право на живот .

Name

ре БЛ

17.07.2018 18:11

Отидји у Сарајево да видис ко стоји пред амбасадама , 90% из РС људи, захваљујуци твом Додику. Онда просетај градом и мало разгледај, па це ти бити јасно колика је разлика у стандарду РС и Федерације. Појма ти немас ни о цему

Name

РЕ ре БЛ

17.07.2018 19:18

Ја сам стално у Сарајеву.Гро су људи из Унско-Санског кантона пред том амбасадом.А могао би ти упоредити и Сарајево и Маглај напримјер.Или ако мислис да Ти подмецем мозес упоредити и Сарајево и Грацаницу или Сребреник ... Тесањ.

Name

Ре БЛ

18.07.2018 19:29

Вецина су Босњаци пријатељу, јер су Срби масовно вец напустили РС. Отјерала их ова несрецна српска власт.

Name

Романијац

17.07.2018 11:41

Браво Небојса, свака ти је Његосева. Поздрави са Сокоца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

17.07.2018 11:41

Ја сам га синоћ слушао лик није нормалан шта лапрда,ал крезубом бирачу он је Бог...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

17.07.2018 11:44

Све је рекао Вукановић осим тога да су године лажи којима нажалост филује народ учиниле да је он почео да вјерује у своје лажи. Стање је озбиљно, како њега, тако и српског народа у Републици Српској. Промјенивши себе, помоћи ћемо и њему као особи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКТАСАНКА

17.07.2018 11:46

Вукановићу свака вам част за овај написани текст, то је све искрено и тачно, подржавам вас у потпуности, али вам хвала на вашој храбрости! Желим вам срећу у животу и даљем раду!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прави Не ( бојса )

17.07.2018 11:47

Вукановицу писес голу истину. Медјутим, с обзиром на интелектуалну надареност и изразајну креативност, изоставио си опоменути народ, да Додик неуморно намеце људима дизгин; ДА ЗАТВОРЕ ОЦИ А ОТВОРЕ УСИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапy

17.07.2018 11:48

Лијепо написано нема ста за додати.ако Додик опет побједи зна се ста нас цека.у свадјама нема инвестиција.знаци опет кредити само питање колико це то република српска јос издрзати.неко негдје ко се мало висе разумије у финансије отплату дуга сигурно мозе и годину погодит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

17.07.2018 11:52

Шатор пјесма флаша пиве и опет по старом хахахахахаха не можете ви побјећи од доде

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА xxx

17.07.2018 12:15

Продај се ти за фласу пиве!

Name

Робин Худ

17.07.2018 11:54

Питам се по сто хиљадити пут...коме и зашто постоје овакве особе, ...да ли нас то Свевишњи искушава ?Зашто, шта смо згрјешили и гдје? ...да ли до тог одговора морамо и требамо сами и са колико жртве требамо доћи?...али одговора нема....искушење је превелико...Види чуда , баја почео да се пита и поново потеже идеолога своје "Социјал Демократске странке" и још к-томе Независне ...цитирајући његове цитате и , зашто не рећи , у појединим сегментима бљузготине које покушава , он Баја , да исправи својим несувислим и неразумним поступсцима. И како то да некада идеолошка икона , бунтовник и критичар, па и борац рекло би се , одједном поста националиста задрти....ал* и то човјек да свари , како нема стрпљења и мудрости да сабере , опрости, па хришћански је праштати,... и сабере завађену браћу ...предсједник је зар не... и мудрошћу и стрпљењем дође се до рациолног,разумног,прихватљивог, европског , светосавског и каког год хоћете циља у коме су се браћа сложила и почела "дувати у исту тикву", а нек влада онај који сабира смирује,окупља,мудро мисли и паметно збори....а Васић је само " лагани алкос" ,страначки идеолог који није све што се зове СРБСТВО и памет овог БОЖИЈЕГ народа....зашто више за мила Бога појединац мисли нашим главама ..доказ је чињеница да је Миле изговорио и ово:хттпс://yоуту.бе/РиЗи1ЕСЗЕдИ.... да то је он и они ....а такви немогу помирити,сабрати ,ујединити и очувати...доста је више, немој те више ко Бога Вас молимо..прошло је ваше мудровање...млађи,паметнији,здрелији,образованији,сталоженији , национално и свакако другачије освјештени ће доћи, кад тад , али доћи ће....помози Боже!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

17.07.2018 11:57

Није спорно ко је М. Додик, него је туга да му је конкуренција састављена од лазних постењацина, пете колоне и неспособњаковица. Ево био је Иваниц са СДС-ом цетири године на власти и видјели смо да су исти или гори од Додика и његове булументе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

17.07.2018 12:35

Кад смо видјели ?

Name

Народ

17.07.2018 13:06

Је ли Вукота доказао својим радом да постоји постен политицар??? Засто му недати сансу??? Уредио је СДС,засто му не дати да уреди и Републику Српску, да моземо зивјети и радити сви у њој????

Name

Гојко

17.07.2018 13:53

Није уредио него средио сдс. Све се разбежало у друге странке

Name

ре Народ

17.07.2018 19:22

А како је то Вукота уредио СДС.Он би то урадио када би знао како се то ради.Истина је да Вукота није крив за ситуацију у којој се СДС налази.

Name

ХЕРЦ

17.07.2018 11:58

Све честитке,скидам капу за истину коју сте изнијели у тексту.Вукановић је храбар и искрен новинар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деда Трипко

17.07.2018 12:05

Ако нам буде рат наметнут а преседник није спреман да га води коће да га замјени Батлер гарант.Која кукавица од баје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

17.07.2018 12:09

МУЧНО ГА СЛУШАТИ И ГЛЕДАТИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

17.07.2018 15:54

Не пјева висе не мозе нам нико ниста али дође крај и баји сада це сто ста покусати само да остане на власти срам га било ни ријец о дјетету који су убили он и лукац

Name

Истина

17.07.2018 12:09

Уз њега јос Спириц и Косарац да поднесу народу извјестај за издају.једино Небојса Радмановиц води досљедну политику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тртмрт

17.07.2018 12:09

На залост народ је глуп, необразован и примитиван те не види ..теxт одлицан и на залост истинит..

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

17.07.2018 12:12

Ти си само за шатора и оне сељаке ортодоксне - КРКАНЕ који додју да те виде! Ти само до тих можеш да допреш! ЈАКО ТУЖНО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борко

17.07.2018 12:13

То Вукане иконо. Раскринкај лопове , лазне попове. Мој глас на изборима иде за тебе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васо

17.07.2018 12:14

Свака цаст Небојса! Ето вам народе српски истине па се преиспитајте....имате времена до 7. Октобра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црвки

17.07.2018 12:16

"Отаџбинском рату"! Хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАБА

17.07.2018 12:28

СЛУСАЈУЦИ СИНОЦЊИ МОНОЛОГ,ОНАКО УСПУТ,ПОМИСЛИХ ДА ЈЕ РЕПРИЗА...ПА БОЛАН НЕ БИО ДОКЛЕ ЦЕС ИСТУ ПЛОЦУ ВРТИТИ И САМ СЕБЕ ЛАГАТИ...ПА ЦОВЈЕЦЕ ПОСТОЈЕ ДОКАЗИ НА ТВу,ПРИЦАС ПРИЦУ У КОЈУ НИ САМ НЕ ВЈЕРУЈЕС..ЕВО И МИ КОЈИ СМО ПОД ТВОЈИМ РЕЗИМОМ ОМАТОРИСМО ОСИРОМАСИСМО ОБОЛИСМО...МА ИДИ ВИСЕ МАКНИ СЕ И ВОДИ СА СОБОМ И САРАДНИКЕ И НАЗОВИ НЕИСТОМИСЉЕНИКЕ КОЈИМА ЈЕ ЛИЈЕПО И СА ТОБОМ А И СА ОПОЗИЦИЈОМ..ПРЕПОЗНАЦЕ СЕ ОНИ САМИ А МИ,ПУБЛИКА,ВЕЦ СВЕ ЗНАМО. ВИ ИСПЕКЛИ ЗАНАТ А МИ ПОЈЕЛИ СВОЈУ ЈЕТРУ. И ПРЕСТАНИ ФОРСИРАТИ ОДБРАНУ МЛАДИЦА И КАРАДЗИЦА КАД СИ У НЕКА ДАВНА ВРЕМЕНА БИО НАЈГЛАСНИЈИ ЗА ЊИХОВО ИЗРУЦЕЊЕ..ЕЕЕЕ..МОЈ БРАТЕ СРБИНЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Qуqу

17.07.2018 12:32

Нико нема што србин имаде..??!! Ваљда заслужили. Бољем се и не надају. Задњи народ Европе. Дно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рус

17.07.2018 12:37

Да није Додика Република Српска би нестала прије 10 година па ви писите ста хоцете лајте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре рус

17.07.2018 13:11

ПОСТО КУТИЈА ЦИГАРА,ПИТАЈ БРАТА ЈЕДИНИ ОН ЗНА,БОРЦИ КОЈИ СУ СТВОРИЛИ РС СИГУРНО НИСУ УПУЦЕНИ ЈЕР НИСУ ИМАЛИ ВРЕМЕНА ЗА ТО А САДА НИ НОВЦА.

Name

сузана

19.07.2018 06:32

Он зауставио нестанак РС! Туго! Узео је 3,2 милијарде марака од свог народа, опљачкао га, унесрећио и растјерао.

Name

Јовица

17.07.2018 12:41

Постовање велико господине Небојса Вукановицу само напријед унистијо је ратне војне инвалиде срам га било какву ревизију је организово на ревизији доктори једу грицкалице а не гледају наса документа

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

17.07.2018 12:42

Све супер осим сто ово црвени ми пара уси јер ни попови данасњи нису ниста бољи од тих црвених нит они ицему слузе осим да се богате и сире лазни национализам и баве се политиком... црвени нису вјеровали у цуда нит оцекивали бозију помоц ко народ данас сто оцекује... црвени су бар дизали револуције а ови данасњи демократи немају муда. хахахха супер текст ал не саврсен

ОДГОВОРИТЕ
Name

др

17.07.2018 12:43

Свака цаст господине Вукановицу све ја тацно и истинито од а до з сто брекла стара пословица ваљда је вријеме да се овај народ у Републици Српској освијести и да скинемо ову садасњу багру са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упс

17.07.2018 12:48

Сјајно и тужно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТУЖНО

17.07.2018 12:55

Е, наша Републико Српска! Шта ти дочека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цц

20.07.2018 08:37

Ста сад па такви као и ти су га поставили на власт

Name

ВетеранВРС

17.07.2018 12:57

Ал се нас.. синоц... Мука жива било га слушати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

17.07.2018 13:05

Какав аутогол са овом Ћирилицом!? Ово емисију треба сваки дан понављати,Додику шети више него цијела опозиција заједно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

План б

17.07.2018 13:10

Оде све у три ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сељак

17.07.2018 13:11

Република Српска....борацсам 1.кат...отац ми је погинуо у рату..борио сам се за ...шта?!? оваква Р.српска мени не треба...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цц

20.07.2018 08:38

Нико ти ниоје крив сам си то тразио

Name

Милена

17.07.2018 13:17

Синоћ сам остала у шоку. Док премијерка прича о потоку и трави, предсједник прича како грађани Бања Луке треба да буду задовољни јер им више не вире роре за дим на фасадама зграда као у доба рата. И не знам чему онолико млатарање рукама. Шта више и ко коме треба да докаже? А Марић ћути ли ћути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дане

17.07.2018 13:24

Никад више глупости у написаном не видјех. Док Додик није дошао на власт 2006 те тада се говорило о нестанку РС а сада цели свијет пише о РС као о будућој независној држави. Па ви видите која је ово глупост што је написано

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

17.07.2018 14:13

Уништио он њу изнутра више него сви њени непријатељи заједно!? Подијелио народ,опљачкао,задузио и 30% људи отјерао! Има ли већег зличина од тога!?

Name

Никола

17.07.2018 14:36

Дај не лупај,висе нам је Додик изнутра нанио зла,него сви непријатељи заједно! Подијелио,оплхачкао и растјерао народ! Издајник српског рода!

Name

БЛ

18.07.2018 08:31

Дане дај неки линк на те вијести из свијета. У ком свијету то писе? Мозда у твом неком имагинарном.

Name

Лакт

17.07.2018 13:30

Заборавио Небојаса да је овај чова потписао Дистрикт Брчко и да је уручио територијални интегритет РС. Сад смо 2 дијела

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоии

17.07.2018 14:24

Ако је Вуциц иТомо за Додика побацај, онфа би требало Додик за њих бити политицко недоносцеои

Name

Хелена

17.07.2018 13:48

Небојша Вуканвић је једна изузетна личност. Величанствени професор и новинар са низом задивљујућих врлина : искреност, постење, истина, правда, храброст, радиност, стваралаштво , јунаштво, патриотизам, итд, итд ......Зато све што Вукан каже и напише, те и ово , 100% ИСТИНА ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

17.07.2018 13:55

Веца нам је опасност Додик и Лукац од икакви федерација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.Р

17.07.2018 14:03

Све похвале за текст.Вец одавно је познато многим који размисљају својом главом, то јест размисљање нестранацко.Људи су наивни кад дозволе себи даим криминалци кроје будуцност.Досло је до тог да народ губи своје најдразе, дјецу приносе као зртвено јагње., смо да бих појединци остварили своје циљеве.Ово зло се мора зауставит.поз. из ЦХ за све који размисљају разумно, напредно,добро за сав народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киза

17.07.2018 14:04

Под 1 Небојша да данас има комуниста ти би био Пресједник централног комитера.Под 2 Додик и ови његови су мафиха ал опозиција је једино лошија од њега..

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

17.07.2018 14:05

Цитам на yоутубе коментаре са цирилице... Њему Србијанци вјерују као сто смо некад ми 2006. па на овамо - кад је јос и у насим главама био главни баја... Како му је брзо просао рок трајања!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

17.07.2018 14:43

Брзо ? успио сјебат 2 генерације младих људи..

Name

Кројачица

17.07.2018 14:30

Готов си РУДОЊА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@#@

17.07.2018 14:51

Управо такви као нама требају као Младен Иванић и Вукота Говедарица а не као Додик ратни профитер а такав је СНСД све у њему ратни профитери дезертери и пљачкаши свог народа који је крварио док су се они богатили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еро

17.07.2018 15:01

"Видји врага су седам бињиша, су два мача и су двије круне...",тачно га је Његош прорекао у Горском Вијенцу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВЕТИ ПЕТАР

17.07.2018 15:21

Кад вас саговорник не гледа у оци вец цитаво веце лијево-десно, као и Цвијановицка, па ме страх да не страда вратни прсљен, знајте да слусате голу лаз.Било је огавно слусати га у "Цирилици", реце родбина му страдала у Јасеновцу а он сву градју предаде и продаде и не стиди се, као да то народ не зна. Пола слободних мјеста остаде на факултетима у Српској, сто је сокантно. Оде омладина и то њих не брине, јер то и нису њихови гласаци. Они /црвени/ тако размисљају. Вукане, многима си отворио оци и нека те Бог цува.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риалити соуу

17.07.2018 16:10

Ста поручити преседнику хм ...држава ти је Риалити Шоу..само му СОРАЈА фали на листи.и змај од ШИПОВА и сав си коплетан...ТУЖНА СИ РС И ЈАДНА....Текст нека дематују ако мисле да није од рјечи до ријечи исправан...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сипово

17.07.2018 21:04

Змај не лаже као Баја. Свака част за текст.

Name

Риалити соуу

17.07.2018 22:35

Имате ви у ШИПОВУ више змајева..хххаа .чак и женског змаја од Шипова...хххххааа Баш С те познати ...Није вам лако сви ти змајеви укаљашавам частан образ ,тог вашег јадног и поштеног народа..

Name

сипово

18.07.2018 21:02

Тај женски је стручњак снсд-а , позапошљавала сву родбину,ишколовала сина за магистара а једва завршио основну ,средњу прескочио и ради са мамом.Шта

Name

АТВ

17.07.2018 20:53

И вечерас народу испирају мозак са ћирилицом од синоћ. Да ли је вода ушла у уши?

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.Р.

17.07.2018 21:30

Гледам ево по други пут и опет ми се јос висе гаде обоица.

Name

ревоке

18.07.2018 01:11

Овакав народ не заслузује ниста боље,јер у најмању руку се јефтино продаје. Цаст и образ нема цијену, а ми смо показали да је то код нас не само на продају, него да је на продају за веома мале паре. Устаса са Купреса тренутно настањен у Лијевце пољу нас купује за пола киле прасетине,два пива и пјеваљком испод сатора. То смо назалост ми, па темељем тих цињеница могу само да закљуцим да је цитава српска историја лаз. Никакви јунаци Обилици,Синдјелици и ини не стоје иза нас, јер да стоје данас би било другације. Иза нас стоји лаз,кукавицлук,себицност,похлепа,најнизе зивотињске страсти и ту се заврсава круг и прица о нама. Бог је дигао руке од нас, а народ којег Бог заборави је осудјен на пропаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

18.07.2018 05:01

Ову ТВ-Цирилица треба укинути.Па боље је Цртане филмове гледати..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

18.07.2018 05:04

Процитао сам текст и мислим да се неце ниста промијенити. Разлог је управо у бирацком тијелу ми немамо бирацко тијело да би се могло несто промијенити. Не подрзавам овај резим тако да никада неби гласао ни за једног кандидата из владајуце коалиције. СзП ако заиста зели промјене онда треба да тразе пидрску од МЗ и треба да изадје са јасним програмом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воли мар

18.07.2018 05:35

Можда мисли да се српство мјери килажом... Ту је први или лажима и манипулацијом.... Стид ме је због оваквих сева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси Бањалуцанин

18.07.2018 07:08

Да све је то истина али нико вам није крив сами сте бирали ту пропалицу и пљацкаса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

18.07.2018 07:56

Свака цаст да бар неко написе истину . А и истина је да га је народ изабрао сто сте тразили то сте и добили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор

18.07.2018 09:59

Господо,побиједите га на изборима па прицајте ста хоцете,до тада је он нас пресједник ма какав год био.Цовјек је изабран гласовима и постујте то.Нападајуци њега нападате све нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гумелезунг-Дудук

19.07.2018 17:18

Када замјените гуме на трактору орање це бити јос дубље.

Name

Зола

18.07.2018 11:03

Он је своју задацу (свјесно или несвјесно) заврсио. Од РС политицки-правно гледано није остао ни камен на камену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

У овоме је квака:

18.07.2018 15:00

Када су велики оци озваницили БиХ нису ни зељели да она успије. За њих би било цудо данас да је БиХ постала успјесна дрзава. Знаци све иде по плану, цему зурба?

Name

Нажалост

18.07.2018 17:44

РС је једна велика финансијска провалија.

Name

Одговор

18.07.2018 16:06

Свака цас Небојса свака ти је ријец ба мјесту.Докле висе народе мој....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пдговор

18.07.2018 16:42

Свака част Марицу! Како само манипулише са својин гостма .Сами себе оцрне, а он им угаџа па полете.Прави соумен нема шта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

18.07.2018 21:37

Додик нема појма шта прича човјек је неуротичан,у неким случајевима шизофреничар мада му колега Лукач више личи на шизофреничара гледајући и слушајући личе ми обојица као да ду под манијакалном депресијом.Данас причају једно сутра друго а обојица су изгубљени у простору и времену.Како Додик да зна шта прича кад нечује сам себе од свога ега ја па ја нигдје нема народ па ја он се бори за Републику Српску клинац бори се за свој џеп зна да нестане ли крава музара нема њему кајмака више а у нашем случају ова држава је створена само за неколицину ратних профитера кои музу народ свој и није им ни до Давида ни до кога само до њиховиј пара.Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац рс

19.07.2018 15:08

ВУКАНЕ БРАТЕ СВЕ СИ У ПРАВУ. КОД КРИМИНАЛЦА ЈЕ НОВЦАНИК И ОН ПЛАЦА СВЕ. У СРБИЈИ ЈЕ КУПИО НОВИНАРЕ И ПОЈЕДИНЕ ТВ КУЦЕ. НЕКАЛВЕ АНАЛИТИЦАРЕ.ПА И ВУЦИЦА И ПАТРИЈАРХА. У Р СРПСКОЈ У ДРЗАВНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА РАДИ ЊЕГОВА БИРАЦКА МАСИНА УЗ ТО ЈОС ПОКРАДУ ГЛАСОВА И ЕТО КАКО ПОБЈЕДЈУЈЕ. НАЗАЛОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукановицу пропали војводо

20.07.2018 07:31

Тебе Вукановицу са Додиком нераскидиво везе антикомунизам. А кад додје комунизам, викацес - врати се Додо, све ти је опростено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нордик / 65-92 Бањалуцанин

20.07.2018 09:16

Сви ви кои ово писете и вецина од вас је била у рату деведесетих сами сте зељели Р.С. и бирали сте Дорика И ја сам зивио у Б.Л. до 92 док нисам био приморан да напустим Б.Л. нисам зелио рат нити да убијам неки недузан народ кои није био свјестан у какав рат улази. Зар није био добар зивот у Босни и Херцеговини зивјели смо сви Заједно радили имали слободу и тд. Све док неколико идиота нису посијали мрзњу измедју свих нас на подруцију Б.Х. Сви ви кои сте ратовали и како казете створили Р.С. па ето вам сад Р.С. у којој нема зивота у којој влада бједа,криминал ,убојства . Додик није луд зна он ста ради бог је створио прво себи браду па онда другоме али вас пресједник не даје никоме само купи себи тако вам сад и треба јер сте то и зељели немојте да га блатите ипак је он вас идол пресједник. Ако гледате стастистику па јос мало па Р.С. је у економском и сваком другом погледу на првом мјесту у свјету (али позади) Бити це боље мозда за 50 г.

ОДГОВОРИТЕ