ЕХФ Челенџ Куп: Борац м:тел у Азербејџану!

Бањалучани сазнали ривала у другом колу ЕХФ Челенџ Купа. Уколико се пласира у треће коло, ривал ће му бити Вогошћа!

Остали спортови 17.07.2018 | 15:15
ЕХФ Челенџ Куп: Борац м:тел у Азербејџану!
Рукометаши Борца м:тел у другом колу ЕХФ Челенџ Купа играће против азербеџанске екипе Баки, одучено је на данашњем жријебу у Бечу.

Жријеб није био наклоњен "црвено-плавима", прије свега због евентуалног далеког пута (око 3.500 км) и великих трошкова који учекују бањалучки тим.

Директора Борца м:тел Владимира Бранковића затекли смо на путу у Хрватској, те смо имали прилику први да му саопштимо исход жријеба.

"У Баку? Уф!", биле су прве ријечи Бранковића.

Ипак, након уводних импресија, директор Бањалучана истакао је да ће сједница Управног одбора бити одржана ускоро, а на њој ће бити ријечи и о овом мечу.

"Не знамо противника. Информисаћемо се о каквој се екипи ради, а нама је свеједно с којим ривалом ћемо играти јер нам је циљ да побиједимо и прођемо даље. Тако је, како је, противника не можемо бирати, а Управни одбор одлучиваће о овим утакмицама."

Како је нагласио, можда постоји опција да се обје утакмице одиграју у Бањалуци, како би се смањили трошкови који сигурно неће бити мали.

Према жријебу, прва утакмица требало би да се игра у престоници Азербејџана.

"Видјећемо да ли постоји та могућност. Разговараћемо и са њиховим представницима, тако да ћемо се договорити. Покушаћемо да им платимо трошкове да се обје утакмице одиграју код нас, а уколико не успијемо, Азербејџан јесте далеко, али пронаћи ћемо начин да отпутујемо тамо", поручио је Бранковић.

Прва утакмица на програму је 6. или 7. октобра, а реванш седам дана касније.

Уколико успије да елиминише Азербејџанце, Борац м:тел у трећем колу играће против ривала из лиге БиХ - Вогошће!

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар