Стидљиви љубимац шампиона свијета - Нголо Канте!

Како је пехар дошао до француског неуморног везисте и како му саиграчи непрестано певају песме. Послушајте нови хит.

Фудбал 17.07.2018 | 22:00
Стидљиви љубимац шампиона свијета - Нголо Канте!
Француска је у недељу потврдила да је најбоља на свету, вратила је пехар првака Мундијала у Париз после 20 година и пред Тријумфалном капијом ће бити дочекана шампионски. Као и генерација из 1998. године.

Велико славље "триколора" чак је и улепшао московски пљусак, који је одмах полио све учеснике финала, као и државне функционере који су са представницима ФИФА додељивали награде.

Током журке, француски фудбалери свету су представили и песму о свом љубимцу, "радилици" Нголоу Кантеу.

Борбени везиста није играо добро у финалу и званично је потврђено да је наступио упркос боловима у стомаку. Селектор Дидије Дешан заменио га је почетком другог полувремена и у том тренутку практично "преломио" финале, јер су Хрвати били заустављени, а француски нападачи су почели да дају голове.

Француски медији дан после освајања Светског првенства пишу и интересантну причу о томе како је Канте добио прилику да се слика са пехаром:

"Његов саиграч Стивен Нзонзи морао је да пита остале саиграче да допусте да се Канте слика са пехаром, јер је он превише стидљив да га сам тражи и узме".

И заиста, на снимку можете видети како Нзонзи узима пехар од Флоријана Тована да би га уручио једном од најбољих задњих везних на свету.

После утакмице, француски фудбалери су представили свету песму о Кантеу.

"Нголо Канте, Нголо Канте, он је низак, он је диван, он је зауставио Леа Месија, Нголо Канте...", гласе речи песме.



Нголо Канте - њега сви воле.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар