Џумхур купио стан у "Београду на води"!

Први рекет Босне и Херцеговине Дамир Џумхур купио је луксузни стан у престоници Србије.

Тенис 16.07.2018 | 14:30
Џумхур купио стан у "Београду на води"!
Двадесетпетогодишњи Сарајлија већ извјесно вријеме живи у Београду, а од синоћ постао је и власник једног од луксузних станова на новоизграђеном комплексу "Београд на води".

Да је купац једног од 296 станова, који су продавани за цијену од 2.500 до 5.000 евра по квадратном метру, Џумхур је потврдио присуством на свечаној церемонији отварања. На свом Инстаграм сторију је написао да "једва чека усељење".

Најјефтинији стан у комплексу "Београд на води" коштао је 156.000 евра.

Ријеч је само о једној "кули" названој "БW Ресиденцес", којим је завршена прва фаза пројекта, а висока је 20 спратова и има 296 станова, који су по структури од двособних до петособних.

У згради се, од пратећих садржаја, налазе базен за децу и одрасле, теретана са најсавременијом опремом, играоница за дјецу, рецепција...

Ту су и два подијума за станаре - на другом и четвртом нивоу, са зеленим површинама и дјечијим игралиштем, као и подземна гаража, и локали, кафићи и ресторани у приземљу.

Пројекат "Београд на води", реализује се на укупно милион квадрата, са 6.000 станова, у којима ће живјети 14.000 људи, док ће 12.000 људи радити у том дијелу града.

У оквиру пројекта, гради се и "БW Галерија", највећи тржни центар у региону, који се ће на 300.000 квадрата, а планирани завршетак радова је 2020. године. Такође, у изградњи су и стамбене зграде "БW Виста" и "БW Парквиеw" - Виста је "стигла" до 20. спрата, а Парквиеw до 17. спрата, а завршено је постављање шипова за Кулу Београд, највишу зграду у региону и ускоро би требало да почну главни радови.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

слобода

16.07.2018 15:43

Београд је највећи антисрпски град у европи...

ОДГОВОРИТЕ