Овај пут Додиков спин неће проћи!

- Додик почиње да мијења своје претходне политичке ставове и покушава да лопту пребаци у туђе двориште, а то је у овом моменту Савез за промјене. Према том, игра која се тренутно игра покушај је играња на карту да народ брзо заборавља и да ће проћи његов типични спин", казао је Крсмановић, наводећи да са Додик не сналази у политици коју води предсједник Србије Александар Вучић.

Република Српска 14.07.2018 | 22:14
Овај пут Додиков спин неће проћи!
Потпредсједник НДП-а и посланик ове странке у Народној скупштини РС Здравко Крсмановић у разговору порталу Вијести.ба каже да је све вријеме СНСД кокетирао и био љубимац САД-а на бази стварне и искрене подршке укључивању у НАТО савез.

"Међутим, када је у Србији дошло до промјене власти, односно када је на власт дошао СНС на челу са Алексанрдом Вучићем, Србија је почела да води политику која је представљала уравнотежен однос према Истоку и према Западу, те прокламовала војну неутралност.У том моменту, Додик почиње да мијења своје претходне политичке ставове и покушава да лопту пребаци у туђе двориште, а то је у овом моменту Савез за промјене", казао је Крсмановић.

Према његовим ријечима, игра која се тренутно игра покушај је играња на карту да народ брзо заборавља и да ће проћи његов (Додиков) типични спин.

Он је нагласио да Савез за промјене води чисту политику.

"Наш став је да је политика коју води Вучић најбоља за просторе југоистока Европе, а то је добра сарадња са свима. Напоменућу сјајне односе које има са Турском, Русијом, Њемачком и Ангелом Меркел, огромне стране инвестиције у Србији. То говори да Србија води интересантну политику помирења народа на југоистоку Балкана. Преговори са Косовом, Бриселски споразум, сарадња са Албанијом, сарадња са БиХ и Изетбеговићем, Зукорлић и Љајић у Влади Србије, доказују да се води занимљива политика по први пут у историји балканских народа гдје се покушава направити помирење између Албанаца, Срба и Бошњака, те да то не буде ни на чију штету". казао је Крсмановић.

Каже да се Додик у тој политици апсолутно не сналази.

"Очито да је он карика која постаје сметња и пријети дестабилизацији ових простора. Тако да Додик замјенама теза у вези са НАТО савезом и вођење другачије политике у односу на Србију покушава да на неки начин себе "опере". То му не пролази", казао је Крсмановић, наводећи да Савез за промјене подржава политику званичног Београда.

Коментаришући актуелна дешавања, Крсмановић наводи да се у овом моменту прибјегава старој тези о страним плаћеницима и домаћим издајницима, те се међународна заједница увлачи у причу о изборима у БиХ.

"Ако ико призива странце, у овом случају Русију у мијешање у изборни процес, то су Милорад Додик и Жељка Цвијановић. За очекивати је да ће и пред ове изборе бити заједничких састанака влада Србије и Републике Српске, те одлазака у Москву и сликања са Владимиром Путином", казао је Крсмановић.

Он подсјећа да је Жељка Цвијановић изгубила прошле изборе за члана Предсједништва БиХ из реда српског народа и да Савез за промјене у овом мандату представља власт на нивоу БиХ, што на најбољи начин демантује њену тврдњу да опозиција не може да побиједи актуелни режим.

"Исто тако, потребно је нагласити да је Милорад Додик за 1,5 посто гласова побиједио Огњена Тадића за предсједника РС. Власт на нивоу РС направљена је путем "папака". Премијерка Цвијановић је својом изјавом о "папцима" на најбољи начин демантовала је ово што сада тврди", поручио је Крсмановић.

Према његовим ријечима, послије дешавања на Тргу Крајине у Бањалуци због убиства студента Давида Драгичевића и покушаја власти да се то убиство прикрије, очигледно је да је паника у СНСД-у огромна.

"Популарност режима у РС је у сталном паду. Од њихове процјене да ће само СНСД освојити 51 посто гласова очито је да нема ништа. То је оно што уноси нервозу у ријечи предсједнице Владе РС", казао је Крсмановић.

Осврћући се на тврдње Цвијановићеве да је Савез за промјене у овом мандату одлучивао "наопако у Сарајеву о многим стварима битним за РС", те да је хтио да Сарајево буде мјесто за одлучивање у име РС, а не Бањалука, Крсмановић је рекао да то нема никакве везе.

"Уређење и структура БиХ, конципирани Дејтонским споразумом, једноставно су такви да на нивоу БиХ требате и морате одлучивати консензусом три народа, те да та сарадња мора бити повезана између три компоненте - српске, бошњачке и хрватске. Према томе, то ни на који начин не може бити усмјерено против било кога. У питању је понављање сталне тезе како је Сарајево Техеран, како је за све недаће у Републици Српској криво Сарајево и бошњачка компонента. Ради се о покушају распиривања националних тензија и ширењу мржње. То је био рецепт који је режим у Републици Српској пред сваке изборе проводио", навео је Крсмановић.

Подсјетио је да је седам дана прије локалних избора 2016. године расписан референдум о Дану РС.

"Тај референдум направио је толико лошег за БиХ и РС, да би касније био проглашен анкетом. На тај начин се показала неозбиљност власти у РС. Све ријечи које премијерка Цвијановић говори науштрб Сарајева, БиХ и Савеза за промјене апсолутно су нетачне. Мислим да треба да се стиди тих својих ријечи", нагласио је Крсмановић.

(БН)

Коментари / 75

Оставите коментар
Name

%$$$$$%

14.07.2018 20:22

Јаране из ког бунила се ти будис? Из које рупе ти провири. Зивјели црвени заувјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ботови

14.07.2018 20:38

Цовјек све сто је рекао је истина. Уф како це СДС да напредује за овер изборе. Помест це вас ботови , боље сее Јупитер на вријеме. Унисхтили сте нам дрзаву.

Name

ре

14.07.2018 21:07

ЂЖаба сви спинови,само без везе троши паре плаћајући ове докоњаке који га бране а знају да је неодбрањиво.Ко би рекао да ће баја овако пасти,наоружао се човјек свим и свачим,а погибе од лука и стријеле,или боље праћка,уби га праћка није то предвидио.

Name

ЗА ЂЗУКЦА

14.07.2018 21:14

Чуј мајмуна каже ЈАРАНЕ!

Name

Ре

14.07.2018 21:17

Човек је лобиста ЕУ и НАТОа, уз то подржава и европски пут Србије.

Name

Брне

14.07.2018 21:27

Нема веци демагога од Фоцака, за паре све мозе. Бјези Крсмановицу висе и ти.

Name

Ре

15.07.2018 06:48

Долази вријеме слободе народа, Српски Ким броји ситно!!!

Name

Пеки

15.07.2018 06:59

Ти си највеца лопина и преварант ција је аутобуска станица у фоци наравно твоја имас и неколико станова на мору толико о твом постењу

Name

Пеки

15.07.2018 07:01

Крсмановицу ти одавно заговарас унитарну исламску босну

Name

Пеки

15.07.2018 07:02

Крсмановицу ти си вјецити губитник са цавицем заједно

Name

Пантелија

15.07.2018 07:19

Народ трази промјене! Овим на власти је рок употребе истекао. Промјене. Ђаба спин. Народ није луд.

Name

Факир

15.07.2018 07:54

Јаро Додик је с Вучићем јутрос, ало ста ти причаш? Пребаци на ртс

Name

ре %$$$$$%

15.07.2018 07:56

А ти јаране, , тик-так.

Name

ТОРТУРА

15.07.2018 08:00

Србија до Токија речно до МИЛВОКИЈА

Name

абоб

15.07.2018 08:49

Све то народ биди Крсмановицу али папака и крадја колико волис а Вуцица само користи за своје лицне потребе а две политике које ??? Вуциц боди добру политику али Додиг се не уклапа никако само користи Вуцица до максимума јер му треба застита и од Путина и Вуцица хахахаха бас је кул ста ради од њих

Name

Л

15.07.2018 09:49

Ко још може гласати за овај пропали режим. Само испрани мозгови ће гласати за пропаст привреде, пропаст банака, пропаст Робних резерви, пропале жељезнице РС, пропали Фармланд, пропале шуме РС, пропала рафинерија, Алумина, поклоњену Јасеновачку грађу, исељавање младих из РС, разбојништава полиције и дилање дроге, убијање невиних људи, презадуженост РС, итд. Ко за то гласа није нормалан. Поштеном народу требају промјене и да се заустави ово постојеће стање. Правда за Давида нам треба!

Name

освит

14.07.2018 20:23

Е ти се добро сналазиш у политици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука валтер

14.07.2018 20:33

Боље него ти твоји...тамо.дрво вамо ријека тамо.пропланак то је слобода...зељка цвијановиц..или ти пјесма пукни зоро је написана у првом свјетском рату...милорад додик... Који је тацан одговор...хехехе..толко о твојим политицарима...који појма немају вец само завадјат људе ...тј завади па владај...

Name

ре освит

14.07.2018 21:01

Није ти довољно радикалан да пљује по другима да ти испуни унутрасња осјецања,зато и није политицар по твојој мјери.

Name

ботови

15.07.2018 04:20

...Ботови сзп,прво на курс описмењавања,и то Српског матерњег а не измисљеног,босњацког??

Name

Буба

15.07.2018 08:56

Јаране уби га працка дзабе му и Путин и Вуциц не могу га заститити мора пред суд закон нема саље пљацка вијека халооо па само плате незарадјене па фабрике и русији је продаооооо и којим све бјелосвјетским остаплерима нагруво дзепове ојадио народ а гласаци лезе по фотељама дрзавнима и једу готовину само та глас па дно дна нема саље а ови сто носе столице од куце на посао пут под ноге па куда који мили моји нема висе банкроттттт кредитииии дјеца неродјена треба да врацају фуј фуј фуј

Name

куку нама са нама

14.07.2018 20:29

Овај као да је тек досао на Балкан...цуј хоце Вуциц да буде као Тито,све на фињака..Ста хоце да се Срби ,Босњаци и Сипци гледају људски...луд си ко струја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре за Кукавца

14.07.2018 22:23

А твој би приједлог био да се наставимо убијати зато јер зивимо на Балкану? А каква је тенденција страдања Срба у прослом вијеку могли би смо јос мало стати под једну круску, буду ли нас паметњаковици као ти водили...

Name

Драго

14.07.2018 23:12

Веце глупости од Вукотине о токовима новца, нема. Новац је потоциц који кроз сумицу трази падину и буја.... Хаха

Name

ккк

15.07.2018 05:50

Шта се дешава па ови из СдС воле толико муслимане, изгледа да желе по сваку цијену да униште Републику Српску, неће ићи народ то неће дозволити!

Name

Сви за Додика и за Жељку

14.07.2018 20:39

Ово да је паника у СНСД-у слушамо већ више од 6 година али реалност је сасвим другачија.Очекује се до сад најубједљивија побједа СНСД-а и патиотске коалцији којој ће придружити и Уједињена Српска.У патриотској коалицији има мјеста за све патриоте ове републике.СзП би боље било да се кандидовао у Федерацији.,више гласова би тамо освојили.Посебно узданица Сзп-а бејха патриЈота КЛрсмановић-

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУЗА

14.07.2018 21:07

Која будала це гласати за ово зло по РС и народ који зиви овде. Зивио СДС. СВИ ЗА СДС

Name

За СНСД "Патриоте"

14.07.2018 22:17

А из патриотизма Министар полиције и "сарадници" ликвидирају дјецу по граду, сто пијани и слуцајно, сто плански и с предумисљајем. Нисте ви у паници јер сте се толико осилли да мислите да це вам све проци. Изненадице те се као слузба за цисцење сто је пао снијег у јануару! Са узивањем цу гледати како пузите гмазови и како се саком и капом пребацујете у друге редове. Ал сад вас гледамо и памтимо...тик-так, тик-так

Name

Ин

14.07.2018 23:15

На којим си ти дрогама кад си за Додика у Зељку

Name

Токио Хотел

15.07.2018 05:38

Добра. Хајмо папци контрамитинг, ха, ха..

Name

СНСД+ДНС+Паја Патак

15.07.2018 06:04

Ови це заиста да побједе. Критика не помазе, Додик има двије телевизије које раде за њега: ртрс + атв. Није вазан квалитет, вазна је пропаганда! Хајмо папацине свих земаља да се ујединимо!

Name

Пеки

15.07.2018 07:04

Овај крсмановиц није нормалан он би да зивимо заједно са муслиманима и сиптарима пуко ки диња

Name

Сви за Додика и за Жељку

15.07.2018 07:32

Нема више СДС-а.Остало је само име.Сад је СНСД изворни СДС.

Name

ре

15.07.2018 07:57

Тик - так

Name

хахахаха...

15.07.2018 08:17

Ако им се придрузи Уједијена Српска ма то це сигурно бити историски успјех....ни све будале нису исте.

Name

Саво Ковачевић

15.07.2018 20:39

Ре за ккк Једи говна она је Урушена већ одавно само што ти причаш оно што мораш а не оно како јесте и шта видиш то је проблем будалетина.

Name

Архандјело

14.07.2018 20:47

Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

14.07.2018 20:51

Оцигледно друзе да си ти био на слави СДС-а јуце и да си јос под дејством алкохола.Народ добро зна ко си ти Крсмановицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.07.2018 07:14

А што си Мирко????Што ниси Славко или Рајко?Не Митровић и Васић!!!!Па да ти све вјерујемо!!!!

Name

Др. Новак

14.07.2018 20:52

Овај говори све онако како је и било.Сто то сад не одговара СНСДу то је друга прича.Науцили су да народ заглупљују лазу,подваљују,препадају и тако су добијали изборе.Сада је и томе крај јер народ сад једва чека да дођје ко год хоће у РС јер лажи не иду више.Милорад је процитан и од својих и од СП и од СНС и од свих у медјународни.заједници. Најбеднији ентитет са платама и пензијама у Европи,богаташи на све стране,тајкуни Милорадови грабе тј. отимају од народа. Он се узда у Лукаца еј и Слобо се уздао у тенкове па ништа.Пропаде и нестаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

14.07.2018 20:53

Такоје крсмановуцу све си у прави за бају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЦО

14.07.2018 21:18

Браво господине Крсмановићу види се ко је ко за оне са мозгом а стоци је све исто!

Name

Фоцак Целебици

14.07.2018 22:49

Гос.Крсмановиц је управу,то је визија будуцности свих у БиХ и Србији.

Name

ЗА БАЈУ

14.07.2018 23:43

МОЖЕМО ПИСАТИ ТЕКСТОВЕ НА ТАСТАТУРИ,,БАБИ МИЛО ШТО ЈЕ СНИЛА,,СТВАРНОСТ ЈЕ ЈАСНА КАО СУЗА.БАЈА БИ СЕ НАЈРАДИЈЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЛИТИКЕ ШТО ЋЕ И БИТИ НАЈВЈЕРОВАТНИЈЕ.ПРВО СЕ ЉУДСКИ ЗАПИТАЈМО ОД КУДА СЕ У ПОНОЋИ ПОЈАВИ ПОДРШКА ДОДИКУ ОД НАТАШЕ КАНДИЋ?ПОЈА ВИ СЕ КАО РЕЗУЛТАТ КОНСТАНТНОГ КОКЕТИРАЊА ДОДИКА СА НАТО. НИЈЕ ПРОБЛЕМ ЊЕГОВА САРАДЊА СА НАТО ВЕЋ ЈЕ ПРОБЛЕМ ШТО ЗАРАД НОРМАЛНЕ САРАДЊЕ ПОДЈЕЛИ НАРОД.ИСТОРИЈА КАЗЕ ДА ЈЕ РС ЈЕДИНА ЗЕМЉА НА СВЈЕТУ КОЈА ДИО СОПСТВЕНОГ НАРОДА НАЗИВА ИЗДАЈНИКОМ БЕЗ АРГУМЕНТА, А ЗАРАД МАСКИРАЊА САРАДЊЕ СА НАТО. ДОСТА ЈЕ ВИШЕ ДОДИКОВОГ ДВОЛИЧЈА ПРЕМА СРБИЈИ И РУСИЈИ СА ЈЕДНИМ ТИМОМ, А У ЛАКТАШИМА СА ПОСТАВОМ НАТО И ОПОЗИЦИЈОМ У СРБИЈИ, ДРАГАНОМ ЧОВИЋЕМ, БАКИРОМ И РАДОНЧИЋЕМ УЗ АСИСТЕНЦИЈУ ШПИРИЋА,НОВИЋА,ТЕГЕЛТИЈЕ,МАЈКИЋКЕ, КОШАРЦА И ДРУГИХ ДОДАВАЧА. ЈА КАО ЧОВЈЕК ДОДИКА ИСКРЕНО И САЖАЉЕВАМ ЈЕР ЈЕ 22-гу ГОДИНУ НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ И ОД ТОЛИКИХ САВЈЕТНИКА И ЛАЖНИХ САРАДНИКА И ПРИЈАТЕЉА НОРМАЛНО ЈЕ ДА ЈЕ ЧОВЈЕК ИЗГУБИО СВЕ ОРЈЕНТИРЕ И СТАЈНУ ТАЧКУ. ОВОГ МОМЕНТА ЖЕЛИ АЛИ ЈЕ ТЕОРЕТСКИ НЕМОГУЋЕ ДА ЗАДОВОЉИ И ДОДВОРИ СЕ РУСИЈИ, АМЕРИЦИ, АКТУЕЛНОЈ ВЛАСТИ У СРБИЈИ И ОПОЗИЦИЈИ, ПОЛИТИЧКИМ ФРАКЦИЈАМА У Ф БиХ И МНОГОБРОЈНИМ КУМОВИМА И ПРИЈАТЕЉИМА КОЈИ ГА СУ ГА ДО МАКСИМУМА ЕКСПЛАТИСАЛИ. БИРАЧКО ТИЈЕЛО СНСД ЈЕ КРАЈЊЕ НЕСТАБИЛНО ШТО ЈЕ ОСНОВНИ УЗРОК,, ПАПЦИ,, ОД 2014.ГОД.И 80% БИРАЧКОГ ТИЈЕЛА ТРАЖИ ДИО КОЛАЧА,, ПАПАКА,, ШТО ЈЕ ВЕЋ МАЛИГНО ТИЈЕЛО ОРГАНИЗМА. ДОДИК НИЈЕ СВЈЕСТАН ДА СЕ ПОСТАВИО КАО ПРЕДСЈЕДНИК РС САМО СВОМЕ БИРАЧКОМ ТИЈЕЛУ А ПРЕМА ОСТАЛИМ КАО ЗЛИ ОЋУХ,А ПРЕМИЈЕРКА КАО ЗЛА МАЋЕХА. ОЗБИЉНО СЕ ПИТАМ КАКО КАО ПРЕДСЈЕДНИК ДОЗВОЉАВА ПРИЧУ НАЈБЛИЖИХ САРАДНИКА ДА ЈЕ МАСОВНО НАПУШТАЊЕ РС МЛАДИХ ОБРАЗОВАНИХ КАДРОВА ТРЕНД СВЈЕТСКИХ МИГРАЦИЈА. НИСМО МИ ВИШЕМИЛИОНСКИ НАРОД ВЕЋ ЈЕДАН МАЛИ ПОВЛАЧЕНИ НАРОД НА МАЛОМ ПРОСТОРУ ЕНТИТЕТА РС У БиХ. МЛАДИ ВИСОКО ОБРАЗОВАНИ КАДАР ОДЛАЗИ ИЗ НЕКОЛИКО ЕЛЕМЕНТАРНИХ ЕТИЧКИХ РАЗЛОГА: 1.УСЛОВЉАВАЊЕ ТОТАЛНОЈ ПОЛИТИЧКОЈ ПРИВРЖЕНОСТИ СНСД, А ЗАТИ ДНС И СП. 2.ПРЕДНОСТ ИМАЈУ КРИМИНАЛЦИ БЕЗ ОБРАЗОВАЊА У ОДНОСУ НА ОБРАЗОВАНЕ. 3.ПРОЦЕС НЕРЕЛНЕ ЗАМЈЕЊЉИВОСТИ ПРОФЕСОР КЊИЖЕВНОСТИ МОЖЕ ДА ПОПУЊАВА РАДНО МЈЕСТО ЕЛЕКТРО ИНЖИЊЕРА. 4.ЗНАЊЕ И СТЕУКА НИСУ БИТНИ ВЕЋ ПОЗИЦИЈА ОЦА И МАЈКЕ. 5.СВИМ РЕСУРСИМА И РУКОВОДНИМ РАДНИМ МЈЕСТИМА УПРАВЉАЈУ ЉУДИ СА ЗАВРШЕНИМ ФАКУЛТЕТОМ,,ДИФ,, У ИЗУЗЕТНО СПОРНИМ ВИСОКО ШКОЛСКИМ УСТАНОВАМА. УБЈЕЂЕН САМ КАДА БИ ДОДИК ИМАО ПОШТЕНО УРАЂЕН ПРЕГЛЕД ДИПЛОМА ЉУДИ КОЈИ ОДЛУЧУЈУ О СУДБИНИ РС БИО БИ ФРАПИРАН И МАЛО БИ ИХ ОСТАЛО ДА РАДИ У СВИМ ИНСТИТУЦИЈАМА РС. ОВО МОРА ДА БУДЕ СРАМОТА СВИХ КОЈИ ГА ОКРУЗУЈУ КАО САРАДНИЦИ. ЗАДРЖИВАЊЕ РС ЈЕ НЕДОПУСТИВО И КУПОВИНУ СОЦИЈАЛНОГ МИРА НЕЗНАМ КО ЋЕ ВРАЋАТИ ЈЕР РИЈЕЧ ДЕМГРАФИЈА ЈЕ НЕПОЗНАНИЦА У ПАЛАТИ ПРЕДСЈЕДНИКА И ВЛАДЕ. ДОДИК ЋЕ БРЗО УВИДЈЕТИ КО МУ РУПУ КОПА ДА ПОВРЈЕДИ НОГУ, ХЕЛИКОПТЕР ЗА ВОЗАЊЕ ПО ЕГЗОТИЧНИМ ДЕСТИНАЦИЈАМ ПРОКЛИЊА ЋЕ. МНОГО ЈЕ ТОГА НАБРАЈАТИ, АЛИ ДОДИКУ ПОВРЕДЕ БИЛО КАКВЕ ПРИРОДЕ НЕ НАСО тзв.,,ИЗДАЈНИЦИ,, И АПАТИНЕНТИ НА ИЗБОРИМА ВЕЋ НАЈБЛИЖИ САРАДНИЦИ. А МИШЉЕЊА САМ АКО ЦЕНТРИ МОЋИ ДАДНУ ГАРАНЦИЈУ ДА ДОДИКА НЕЋЕ ТЕРЕТИТИ ЗА ИМОВИНУ А ДА НАПУСТИ ПИЛИТИКУ РАДО БИ ПРИХВАТИО У РС, АЛИ МУ МОЖДА ТИ МЕНТОРИ НУДЕ ПРЕДСЈЕДНИЧКУ ФУНКЦИЈУ У СРБИЈИ ШТО ЈЕ ПОКАЗАО СВОЈИМ ОДЛАСКОМ НА ЗАДЊИМ ИЗБОРИМА У СРБИЈИ ОДЛАСКОМ НА БИРАЧКО МЈЕСТО САВСКИ ВЕНАЦ ДА ГЛАСА И ДА ДО ЗНАЊА ДА ЈЕ ОН ДРЖАВЉАНИН СРБИЈЕ И БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧКИ КАНДИДАТ.

Name

РЕ ЗА БАЈУ

15.07.2018 09:24

А има ли твоја тастатура мала слова.

Name

Ндп Требиње

14.07.2018 21:19

Развалио си нам.партију,све сто ваља отисло.је из странке.Сараба у Требињу,сви твоји одборници.остао један само од 5.Запослио си.љубавницу и златног љиљана.Оставио си своје људе на цједилу у Фоци.Све си упропастио.Све преко.600 гласова сто будес имао у Херцеговини ја се палим на.Платанима јавно.Обрване ти си највеце зло СЗП

ОДГОВОРИТЕ
Name

роле

15.07.2018 09:46

Брате,свака ти је на мјесту.Зато ндп има 2,1 подрске.Маргиналац је он зесци.

Name

Биља

14.07.2018 21:21

Додик не зна шта је јуче рекао.Али народ памти.И кад је рекао да има чисте руке и да није учествовао у рату.И да су Николић и Вучић побачај.И како псује мајку новинару а прича о слободи медија .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ааааа

15.07.2018 09:10

Псовати мајку новинару а Вуциц побацај еее туго наса дозивотна јадна дјеца на цему остају 100 година треба да се опораби од ове пљацке народа закон закон и правна дрзава под хитно јер оде народ зло дно дна а лази су на све стране и брани се покрадено до последње капи крви и то је то

Name

проглас

14.07.2018 21:34

Српски народе, дајте ми гласове и ја вам обецавам јос веце благостање у РС_у. Наравно уз помоц Зељке.Јос један мандат од цетири године и онда одлазим у пензију. А ви обавезно зовите Републику Српску ДРЗАВОМ. Пробајте какав референдум, дисолуцију мозда упали. Вас птедсједник МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

14.07.2018 21:39

Додик је за овакве јазавце институција. Зар овај није пресудјен за злоупотребу слузбеног полозаја- коруптивно кривично дјело. А опозиција са оваквим жели да се бори против корупције. Смјешно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пази

14.07.2018 22:05

Ти Крсмановићу да се теби не измакне столица у Скупштини посланика а Додик ће се већ некако снаћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спино

14.07.2018 22:07

Боље и не гласати уопсте него глас дати црвенима. Нису га заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

макy

15.07.2018 04:18

А,видјел' ти вас рејтинг? 2,1% данас..а до избора ,нигдје вас нема,као и осталих сзп-оваца..

ОДГОВОРИТЕ
Name

лилy

15.07.2018 04:23

Ти си онај сто казе да се Муп Српске "наорузава" зато сто је купио пуске..а,муслими праве хаубице и не наорузавају се? фуууј,јадо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

15.07.2018 06:27

Овде нема спаса колико ја видим ! Овде зиви јако луд народ,вецини су дјеца гладна а оци ваде за Додика.Како то објаснити,а они дају по 3 милиона својој дјеци да неби били наркомани и клосари.Са друге стране имамо и цудну опозицију у којој су овакви,годинама у опозицији цувају своју фотељу и супер зиве.Мало од посланицких мандата,мало од спонзора,мало од послица гдје су на власти.По прелазцима видис колико је њима стало до идеологија које заступају,на прослим изборима смо слусали Стевандица,Тадица и масу других ста су прицали о власти,о страсном незапамценом криминалу а данас су стали раме уз раме са њима без обзира сто су ови 100 пута гори него прије 4 год.Бореновица сам скоро видио како излази од једног Додиковог бивсег блиског сарадника,не политицког ,вец оног на мисице.Ста он има да ради са таквим,ста то говори.Да нам нема спаса,да смо дотакли дно!Овде без сумње влада један тренутно најмоцнији картел на Балкану под маском политицке партије и сумњивим намјерама опозиције која има исте људе у својој опозицији који су годинама на политицкој сцени а нистаааа !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инг.

15.07.2018 22:06

Е мој ти маркане све је то тачно. Док испрани мозгови спавају и зијевају како им се диктира путем резимских медија они сви раде исто . Оно говедо Мектић и екипа већ спремају разне комбинације док се Додиков мали са братић има и кумићима раширио ко зараза по бањалуци . Хоће луди да имају монопол у свим врстама посла. Али оно што они никако не контају јесте да није вриједност у аудију или квадрату већу људима а људи је све мање . људи одлазе јер их заболи . Видјећемо колико ће људи изаћи уопште на изборе. Назалост Република Српск а галопира у изумирање.

Name

Пеки

15.07.2018 07:00

Крсмановицу сто се тице патриотизма ти си задњи цовјек у српској по патриотизму

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

15.07.2018 07:05

Јој мајко моја!....жао ми је ,али на жалост, побједити ће вас јер је лукавији и перфиднији, а ви ће те се као,, пице ,,ућутати ии завући у мишију рупу! Скоро да сам сигуран да нисте све сагледали како треба и да само очекујете да народ,због нашег класичног ,српског,нек комшиница цркне крава....људи државу водити је врло озбиљна ствар и тражи одлучне,принципијелно,одане,стабилне,одмјерене и школоване људе...а не паранојичне,сујетне,завидне и снисходљиве људске и моралне карикатуре...треба размислити има ли у вашим редовима таквих којима је једино битна власт и позиција....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.07.2018 10:19

Па руку на срце,заслужили смо ово што нам се дешава!!!Ако стварно подржавамо ове и овакве да нас претстављају, и кроје капу према својој свјести ,онда нека иде све ................

Name

У страха су велике очи

15.07.2018 08:17

Зашто се користи,ријеч "спин"?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

15.07.2018 08:46

Само наивни вјерују овим причама ,свиђало се то некоме или не Додик је татамата за вас све .Он је апсолутни побједник ,А у време какво је дошло за Р.С и јесте нај боље да побједи ,ни код њега не штима све ,али штима оно што је нај важније сада у ово време за Р.С. Свима је јасно колико је свијет наклоњен Р.С-у ,велики противник и ако такви подржавају неке политичаре ,онда знамо какви су то политичари за Р.С.,кад јих подржавају противники,пример Весне Пешић у србији кад је одликује нај већи противник срба ,онда сваком треба бити јасно каква си особа ако те одликује непријатељ твога народа ,таква одликовања нажалост добијају нај више срби , жалостно,али шта рећи бог нека је србима на помоћи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

15.07.2018 08:46

Једина разлика између Крсмановића и Додика је та штосе је Додик више накро и много је богатији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друг црвени

15.07.2018 09:01

Вама је свака фуфа из сзп и сдс добра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре За Бају

15.07.2018 09:31

Прво коментари се не пису великим словима . Друго немој ти из лепе Србије да бринес јер има нас овдје доволњо да се бринемо а ниједан политицар није изнад Реоублике Српске. Ова беспостедна борба је ниста висе од борбе за фотеље јер нико не износи конкретан ,реалан,програм како напријед. Крсмановиц је промасио избор да се бави политиком. Сналази се као слон у стакленој басти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

15.07.2018 09:49

Ма одакле ти несрецо једна е тешко нама

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА бакицу

15.07.2018 15:32

Много си незгодна бакице. Зивио миле

Name

Дошло

15.07.2018 19:17

Шта вам је какви савез за промене, какав додик каква политика Ноле освоји Лондон маните се препуцавања ко год дође тешко нама са њима ни једни ни други нам не доносе добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сембера

15.07.2018 21:19

Нови премијер је г-дин Цавиц,цркните багро црвена.Позз

Name

Кирил

16.07.2018 14:55

Овај је гори од свих политичара СНСД-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мацак

16.07.2018 16:28

Није крив миле и снсд крива је опозиција поред оваквих миле мозе владати како хоце и докле хоце а и народ није бољи када му прасину у оци мозе бацати багра попут крсмановица,цавица и осталих хостаплера који никада ниста за народ урадили нису а сви били и и имали сансу јадан си ти народе стоко једна фукарска и неписмена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланко

16.07.2018 20:40

Фоћак, што се излупсш.Ал' што јест јест, вјерни служиш свог политичког господара. Полтрони си био и у школи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

16.07.2018 22:06

шта лупате Здравкан је ћаћа то је народ и видио па сад хоће да се врати јер се једини залаже да се уради пут до границе са цг тј Шћепан поља и до Тентишта то вам је оно где су партизани пробијали швабе.Само напријед Здравкане исток РС-а је уз тебе,СРЕЋНО!!!

Name

Миле

16.07.2018 22:06

шта лупате Здравкан је ћаћа то је народ и видио па сад хоће да се врати јер се једини залаже да се уради пут до границе са цг тј Шћепан поља и до Тентишта то вам је оно где су партизани пробијали швабе.Само напријед Здравкане исток РС-а је уз тебе,СРЕЋНО!!!

Name

Миланко

16.07.2018 22:47

Па нек се онда лати лопате и прави пут!