Меган Маркл и принц Хари чекају бебу?

Војвоткиња од Сасекса и принц Хари чекају дете, тврде британски медији. Краљевски пар склопио је брак пре два месеца, а медији прате сваки њихов корак.

Забава 14.07.2018 | 11:36
Меган Маркл и принц Хари чекају бебу?
Баш тако су и дошли до овог сазнања .Током посете Ирској војвоткиња од Сасекса направила је гест због којих круже гласине да је трудна.

Меган и Хари били су на једној забави у Даблину и када је дошло време за наздрављање, она је тек прислонила чашу устима. То је била кључна ствар због које су се медији расписали како је војвоткиња трудна, те да је то разлог због којег није желела да пије алкохол, преноси Дневник.хр.

Британски медији чак пишу како је венчаница морала да се проширује због трудноће, а уколико добију девојчицу, пишу како ће је краљевски пар назвати Диана.

Током посете Даблину, младенци су разговарали са грађанима. Том приликом једна госпођа је Харију поставила нимало суптилно питање.

- Мој супруг исто има риђу косу, а подарио ми је петоро деце. Када ћете ти и Меган направити своје? - упитала је принца знатижељна госпођа. Њено питање насмејало је принца Харија, те је одговорио:

- Петоро деце? Превише.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар