Трамп објавио садржај писма

Амерички предсједник Доналд Трамп објавио је на свом налогу на Твитеру писмо које је добио од сјевернокорејског лидера Ким Џонг Уна, у којем Ким наводи да вјерује да ће уродити плодом њихови напори да побољшају односе између двије земље.

Свијет 12.07.2018 | 23:14
Трамп објавио садржај писма
Трамп је писмо, са датумом 6. јул, назвао “веома лепом поруком” оценивши да је постигнут велики напредак.

У писму, које је Трамп објавио на оригинално написаном корејском језику, али и на енглеском језику, Ким је оцјенио да је састанак двојице лидера у Сингапуру прије мјесец дана и заједничко саопштење које су потписали, био почетак “значајног путовања”.



Ким је у писму изразио чврсто увјерење да ће снажна воља, искрени напори, као и његов и Трампов јединствен приступ, усмерени на отварање новог поглавља у будућности односа САД и Сјеверне Кореје, уродити плодом.

Сјевернокорејски лидер је навео да веома цијени енергију и изванредне напоре Трампа у циљу побољшања односа двије земље и примјене заједничког саопштења.

Ким је изразио увјерење да ће “епохални напредак” у промовисању односа Сјеверне Кореје и САД довести до наредног састанка двојице лидера.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дацко

12.07.2018 22:00

Несто.се велико спрема јер обојица муљају и не могу један другог да смисле.. А све са осмјехом стиснутих усана да не испадну очњаци.. Видјецемо коме це првом попустити зивци.??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал

13.07.2018 07:35

Имаце га Трамп право...

ОДГОВОРИТЕ