Шта кажу наручени режимски сателити

Историограф Радован Калабић сматра да су окупљања на Тргу Крајине у Бањалуци у вези са смрћу Давида Драгичевића подстакнута "са стране", да се дешавају по сценарију обојених револуција и да ће бити интензивирана пред октобарске изборе да би била онемогућена побједа Милорада Додика за српског члана Предсједништва БиХ и дестабилизоване институције Српске, прије свега њена полиција.

Република Српска 12.07.2018 | 19:26
Шта кажу наручени режимски сателити
"Узмите иконографију, почевши од подигнутих песница. Крените од тога да поједини политичари у Републици Српској дају јавну подршку и долазе на Трг Крајине. Ту већ можете да видите сврставање и политичку димензију учешћа. Питање је коме то одговара", рекао је Калабић Срни.

Он је указао да је у сваком случају у свему томе присутан страни фактор.

"Мислим да ће тек у финалу, пред изборе, притисак добити на интензитету и бити још разноврснији. Сматрам да они нису исцрпили све могућности специјалних операција", рекао је Калабић.

Он је упозорио да они који стоје иза континуираних скупова на Тргу Крајине имају намјеру да подрију полицију Републике Српске која представља једину снагу Републике Српске која би могла да се стави у њену одбрану.

Калабић је указао на то да је све што се дешава у Српској, конкретно на Тргу Крајине у вези са трагичном смрћу Давида Драгичевића, очигледно толико синхронизовано са слањем британских официра-специјалаца у БиХ да, наводно, спријече "злоћудни утицај који врше Руси у БиХ".

"Једини злоћудни утицај који врше у БиХ су они, а не Руси", рекао је Калабић.

Он сматра да предсједник Републике Српске Милорад Додик није "пуцао у празно" када је обзнанио да британски специјалци долазе у БиХ, наглашавајући да треба наставити са разобличавањем њихове политике и намјера на овом простору.

"Мислим да отворени наступ председника Републике Српске доприноси много, пре свега уочавању истине, разобличавању тих лажи и чини много за кохезију српског народа, не само у Српској, него на целом етничком простору где живе Срби, као и његово инсистирање да смо исти народ и да не постоје `шумадијски`, `топлички`, `косовски` Срби. Ми смо јединствен српски православни народ", рекао је Калабић.

(БН/Срна)

Коментари / 72

Оставите коментар
Name

Израелац

12.07.2018 17:31

А ро сто се сва дрзава исели то теби нормално... битно да побједи неки тамо политицар овај и ил онај.. ви сте болени људи право болесни . вама све политика зато сто сте болесни.. а народа нема само пензионери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А резултати рада?

12.07.2018 18:31

Наси безбједњаци изгубе "гаце" у потрази за доказним материјалима, а овамо контролису некакве британске спијуне? Ха, ха,ха.. па они не виде бијеле мацке, а камоли спијуне који их спијунирају вец 20 година, али сада пред изборе их несто специјално интересује. Доста висе ових демагога и нерадника. Најприје скола па онда прица. А прије свега резултати рада!

Name

ВРС-РВИ

12.07.2018 18:43

Ееееее због овакви смо ми ту гдије једмооо...

Name

y

12.07.2018 18:48

Овакву демагогију ни комунизам није користио. Они се поистовијетили са РС, а све криминалац до криминалца. Окупили сав шљам и пријете недужним људима. Убили сте невиног момка и морате одговарати и крај приче. Оркестрирано власт врши притисак на широке народне масе. То је свима јасно. Немају никаквих резултата иза себе осим кредита и неријешених убистава, млади бјеже главом без обзира. Правда за Давида!!! Ми нећемо одустати, хоћемо правду и истину!!!

Name

Ми Сами

12.07.2018 18:53

Одакле само извлаце ове .упелизце и људе без стида и срама.Како те цовјеце није срамота???,Имас ли дјецу???Породицу??Кад говорите и писете те бљувотине о породици која је изгубила дијете помислите ли на своје.Ста би ви недај бозе да се деси несто?Сједили с миром?Људи се боре за истину о свом дјетету.Ста радите то људима,нељуди...Бојите ли се бога?

Name

ОЈ КАЛАБИЦУ БЕЗ БРАДЕ

12.07.2018 18:53

Е цим си ти Калабиц не мозес ваљати никако, Цетницки Војвода Калабиц је издао Дзенерала Дразу у другом свјетском рату, а ти наставио истим стопама. Е биједо јадна , недај бозе ником да дијете изгуби. Ма фујј...

Name

???

12.07.2018 19:09

Ста је историограф по занимању? Цему то слузи, јел то науцни радник или старлета на дијаграму?

Name

крцун

12.07.2018 20:15

који је ово дупеувлакач, бајин миљеник, молим те немој ти и баја да нас браните, јер ћемо сигурно дефинитивно пропасти. ти си још један плаћеник, јер баја све купује нашим новцем???

Name

ВПА Аналитичар

13.07.2018 08:03

Режим је у страху. Скупови Прваде за Давида на тргу Крајине их избезумљују. Они не смију према тим скуповима ништа да предузму јер би очигледно изазвали гнијев јавности који би се претворио у демонстрације масовних размјера против режима. Такву грешку они себи не смију да дозволе. Знају они да је незадовољство у народу велико. Они то незадовољство народа покушавају оваквим трабант сателитима да ублаже, скрену на другу страну како би реаговали против групе Правда за Давида. Главни циљ режима на челу са СНСД-ом је да се Правда за Давида инкриминализује, увуче у незаконите радње, да се против те групе дигну неке ултранационалистичке групе под окриљем "Одбране Српства". Режим овакву сцену спроводи уз помоћ народног новца. Сви ови квази патриоти који пишу против групе Правде за Давида су плаћеници режима у РС који предводи СНСД. Потези које повлачи режим у Бања Луци су погубни, погрешни и неминовно их воде у пропаст.

Name

Wодолија

12.07.2018 17:38

Невјероватно...одакле их само извуку овако пред изборе, реактивирани као резервисти....Јос да само сазнамо колико добијају за овакве транспарентне ( провидне ) изјаве....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.07.2018 17:55

Прво ти реци колико добијеш за ботовање! А и овај је плаћен, ту се слажемо!

Name

XY

12.07.2018 18:55

Вратите ми гаће.

Name

Питам се...

12.07.2018 20:13

Кога уопсте интересује ста прица овај пробусени куртон!?

Name

Wодолија

12.07.2018 23:27

Немојте се нервирати.....џаба су га ангажовали ваши из "институција" ....у те инфлатиране теорије 40 енглеза и слично могу вјеровати само они који интелигенцијом нису обдарени....

Name

Петар

12.07.2018 17:56

Дали ико нормалан и здрав мисли да су ти британци досли у испомоц у Бих. Коме у испомоц ? Коце то да нападне сфор. И то бас да додју 3-4 мјесеца пред изборе. Кад су то странци имали постене намјере у бих поготово према србима. Некад је додик и био миљеник запада а сад им је трн у оку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

професор

12.07.2018 18:27

Није Додик никоме трн у оку. Он нема никаквог политицког знацаја у свјетској политици. Има само знацај за дневну политику уБиХ за дизање "морала" и супље прице. Економије се одрекао и како тврди то је ствар трзисних закона. Из задњег се види његова некомпетенција за економију, а за остало, осим за крадју, је неук! Такав лаик нас води кроз зивотне изазове и ста мислите који је исход тога?

Name

Истина

12.07.2018 18:38

Мој Петре мени је вас Срба баш понекад жао у каквим вам заблудам живот проџе.Мој петре јели ти факат мислиш да је Баја нека фора у Свијету па да долазе Британци да га руше.Они да то хоце могу га срушит за 48 сати да нико и нетрепне и не само Бају него било којег политицара у БиХ.Јели ви мислите да смо ми нека сила па да долази 40 Британаца да сруши Бају хахаха па стварно нисте нормални.Па довољно је само да им забране кредите и попадаце сви ко мухе за мјесец дана. Е мој народе хоцеш ли икад доци памети.И још нешто обојене револуције кад се праве извана да се сруши власт неправи се са стотињак људи,него стотине хиљада је наулицама сјетите се само такозваног Арапског прољеца и бице вам јасно...

Name

За професора

12.07.2018 19:01

Јесте трн у оку јер би странци овдје да владају а он им неда. Е сад кад виде да не могу с њим како они хоце сад га покусавају на све могуце нацине уклонит. Сад це им бит добра опозиција јер са њом могу како хоце као и 90 тих. Па једино је и Додик био са страним политицарима звуцних имена. И једино он се бори прогив странаца.

Name

професор

12.07.2018 19:35

Додик се бори против странаца? Па да се бори јацао би економску неовисност а не бацио РС на милост и немилост тим истим Васим странцима као сто је ММФ. Да је Додик патриота и домацин види се стању у привреди и у банкарском сектору гдје нема ни једне домаце банке. Али зато погледајте његов имовински картон, ту биљези изванредне резултате. Осим супље прице стоје иза предсједника никакви резултати! РС је одудјена на економски слом!

Name

Стојанка

12.07.2018 19:50

Човјек је потпуно у праву када каже да се скуп одавно политизовао и изгубио свој првобитни карактер. Сви се сада "гребу" уз ту несрећу родитеља и одавно је постало дегутантно. јесам затио да се јавно иступа, да се власт притишће да ради како треба, Немам фаворите ни миљенике у политици, ја гласам увијек против док не буде боље.

Name

Ре За Професора

12.07.2018 20:10

Вјерујем да су ови хвалоспјеви о Додику борцу против империјализма сарказам. Не вхерујем да си толико глуп да стварно мислис то сто си написао.

Name

професор

13.07.2018 14:47

То сто сам написао је поједностављен и јос уљепсан став кога имам. Ако неко има аргументе против бице ми веома драго да их цујем. Само резултати еxперимента потврдјују да је теорија била валидна. Алсо напред са доказима..

Name

Ооо

12.07.2018 17:58

Историграф повуци воду кад завршиш смеће једно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За оооо

12.07.2018 18:32

Мозе, за тобом цу.

Name

Зоки

12.07.2018 18:04

БОЗЕ,КОЛИКО БУДАЛА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

12.07.2018 18:04

Калабићу, да ли је Додик и СНСД, Република Српска? Да ли само владајући имају право на живот? Да ли и наша дјеца требају да раде,.... Има безброј питања на која нема одговора. Колико мораш бити јадан да у тим годинама прљаш свој образ за неку сићу. Сутра ће те пљувати по улици као и оног биједника Вукотићу. Што вам то треба?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦАР

12.07.2018 18:05

УЗМИ ДОДИКА ЗА РУКУ И ВОДИГА СВОЈОЈ КУЦИ ДА ГА ЗАСТИТИС ОД СТСНУТЕ ПЕСНИЦЕ.ПРЕЗИМЕ ТИ КАЗЕ СТАСИ.ДОЉЕ БАНДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гррр

12.07.2018 18:06

Почело је почело...До избора има да нас заболи глава од разних "спољних непријатеља" и "домаћих издајника".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Гррр

12.07.2018 18:57

А,и ти би да се ћерамо,као и онај злочинац!

Name

Пуцањ у празно

12.07.2018 18:06

"Он сматра да предсједник Републике Српске Милорад Додик није 'пуцао у празно' ". Неко сматра да јесте, неко да није али, господине Калабићу, ваш ум јесте пуцањ у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

12.07.2018 18:09

Паметније би ти било да скинеш тај бен код носа него што паламудиш у служби Додика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

12.07.2018 18:12

Дали овај нестозна у кући урадити, рецимо сијалицу у кући замијенити.Одакле прима плату, од кога ? Колика су му примања? Шта има од некретнина?Истразити поријекло имовине.. Када све то будемо имали пред собом знаћемо тезину његових ријечи, а данас то није приблем. Има гооггле, укуца се име дотичног и све је на длану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинџа Корњача

12.07.2018 18:13

Јао јесте додијали висе са тим теоријама завјере,па зар вам није јасно да већина нас жели бољи живот,веће плате,пензије,боље услове рада, о томе ВИ нама прицајте и остварује у пракси.Онај ко успије да испуни ове нормалне људске потребе имаце изборну побједу и неће му требати разни манипулатори и теоретичари. Ово што радите је млацење празне сламе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТОРИЈО

12.07.2018 18:48

ШТА СТЕ ВИ ДО САДА РАДИЛИ? ВИ СТЕ ОБОЈЕНИ ЧОВЕК И ВАША ПАМЕТ. ОД КУДА ВАМА ПРАВО ДА СВЕ ПОЛИТИЗУЈЕТЕ И И УВЕЗУЈЕ ТЕ СА СТРАНИМ СЛУЖБАМА. ОВДЕ СЕ ТРАЖИ ИСТИНА ПА КАКВА ЈЕ ТАКВА. ДА ВИ КОЈИ ЗДУШНО БРАНИТЕ АКТУЕЛНУ ВЛАСТ И ЈА ЈЕ НЕ РУШИМ АЛИ БИ ДАВНО ОВО ОКУПЉАЊЕ ПРЕКИНУЛА ОБЈАВОМ ИСТИНЕ,АЛИ ТО НЕ ЖЕЛИ. РАЗНИ АНАЛИТИЧАРИ И КОМЕМТАТОРИ НИЧЕТЕ КАО ПЕЧУРКЕ ПОСЛЕ КИШЕ ЗА НОВАЦ. ЛАЖНИ РОДОЉУБЕ И ИСТОРИЧАРУ ПОЗОВИ У ПОМОЋ ДЕМОГРАФЕ И ВИДИ КОЛИКО ЈЕ САДА СТАНОВНИКА У РС.ЗАШТО СУ ОТИШЛИ ЉУДИ?ОТИШ ЛИ СУ ШТО ЈЕ ДОДИК И ЕКСКЛУЗИВА ОКО ЊЕГА УНИШТИЛА СВЕ, САМО ЗАДУЖЕНОСТ И КРИМИНАЛ РАСТУ, НЕПОТИЗАМ. ГОСПОДИНЕ КАЛАБИЋУ ШТО СЕ ВИШЕ ПОЈАВЉУЈЕТЕ СА ТАКВИМ НЕБУЛОЗАМА СВЕ ВЕЋЕ ТЕНЗИЈЕ ДИЖЕТЕ.ЗАСТИ СЕ НИСТЕ ОСВРНУ ЛИ НА ОСЛОБАЂАЊЕ ПОЛИЦАЈАЦА ДРУМСКИХ РАЗБОЈНИКА И КРАЂЕ НОВЦА,, УНИ КРЕДИТ,,БАНКЕ. НАС ЈЕ ТИЛИКО МАЛО ДА ЗНАМО ВИШЕ НЕГО ВИ СВИ УЧЕЊАЦИ. СРАМОТ ОД ЈЕДНОГ ПРОФЕСОРА ИСТОРИЈЕ ЈЕР ЈЕ ИСТОРИЈА НАУКА КОЈА,, ГЛЕДА У РЕТРОВИЗОР,, ТАКО ДА ДЕСАВАЊА НИСУ ЗАВРШЕНА ДА ИСТОРИЈА ГОВОРИ. ДОДИКУ ЈЕ ДОВОЉНА ПОДРШКА НАТАШЕ КАНДИЋ.

Name

Ово

12.07.2018 18:17

Је већ виђено,зашто користите методе за које и мала дјеца знају да је лаж у предизборне сврхе. Дајте ВИ нама бољи живот маните се тих прдежи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кога је

12.07.2018 18:19

Брига за овога Калабица. Нек иде куци и тамо својој чељади нека паламуди,ја хоћу бољи живот а не некакве теорије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ти

12.07.2018 18:21

Ниста друго и не знаш до да Лажеш за главног лазова и његове лазовцице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинџа

12.07.2018 18:23

Блееее,блеее,овцо једна,само блејите једно те исто,ко вам повјерује исто је овца,блеее!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мунгос

12.07.2018 18:25

Ех да имамо радника као сто имамо оваквих типова, гдје би нам крај био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово и оно и дсз

12.07.2018 18:31

Систем затупљивања широких народних маса,све нас неко напада и на крају се међусобно покркамо,онда нисмо ми ништа криви већ тамо неки зли странци,опробан рецепт па га наши политички кувари често користе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАНЕ

12.07.2018 18:31

ЈА СТВАРНО НЕЗНАМ У ЧЕМУ ЈЕ ПРОБЛЕМ КОД ОВЕ ВЛАСТИ. УМЈЕСТО ШТО ПЛАЋАТЕ ОВЕ КВАЗИ АНАЛИТИЧАРЕ И РЕЖИМСКЕ ЉИГАВЦЕ, РЈЕШИТЕ СЛУЧАЈ УБИЈЕНОГ МОМКА И СТВАР РИЈЕШЕНА, ОВАКО ШТО ВРИЈЕМЕ ОДМИЧЕ, СВЕ ВИШЕ ЉУДИ ВАМ НЕ ВЈЕРУЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аналитицар

12.07.2018 18:34

Јадник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Види и овога

12.07.2018 19:08

Није он јадник,него ми којима просипа супљу причу.Калабицу хоћу прво да видим оне из Тузланског хотела од прошлих избора.Њих ми покажи па да ти неко и сад повјерује.Ви сте троваци овог простора,лазовцине Додикове који се не либите да народ посвадјате само да вам Додик опстане на власти. Све нас неко напада а ми се као не дамо, и тако годинама.Налагали сте стотине бљувотина и ништа се није десило,ту смо гдје смо само сто смо сада схватили колико лажете и потпаљујете.Колико ниско можете ићи да сад нападате и онога коме је убијено дијете,а ни ријеци кад ће се ријесити случај.О томе немате извјештај британске слузбе.То вас не занима ту нема пара. Љигавци једни.

Name

Пера

12.07.2018 18:51

Марс псино. Давор је позивао све добронамјерне. То сто неки немају добре намјере па не долазе то је њихов проблем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

12.07.2018 19:02

Не брини Милокраде ми цемо градјани помоци теби да будес јос на власти и узмес јос коју милијарду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

насер ориц

12.07.2018 19:24

Јесте ви срби папци..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коwалски

12.07.2018 19:33

Фасцинира број ових експерата опште струке који за шаку долара поваздан бране Српску од њених грађана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

призма

12.07.2018 19:54

Кад видим ко је брани, криви ми се слика.

Name

Полицајац

12.07.2018 19:48

Каже стручњак да је полиција РС једина која нешто брани а у истој раде инспектори са куповним дипломама који нити шта знају нити шта хоће да знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

12.07.2018 19:53

Како им не досади једно те исто верглати?Мислим да ни њихови гласаци и симпатизери не вјерују у ово. Резим преко резимских плаценика мисли да ако су они русили РС, да це и други. Цак би и вољели да је тако, да би могли реци "аха и они су" и "сви су исти". Теско да це ико послије Додика радити оно сто је радио Додик крајем 90-их с обзиром да је Додик увео пљацкаски закон о приватизацији који је направио цунами у локалној привреди, Додик је предао Брцко на дрзавни ниво нацинивси притом од Брцког једином територијом која је у директном власниству БиХ, цак ни Сарајево то није, затим укинуо таблице РС и многе друге надлезности РС и пренио их на ниво БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

12.07.2018 20:06

Нека ти Драги Бог да Калабицу,кад си такав зналац,да И ти на исти нацинакао И Давор тразис ПРАВДУ за своје најмилије.АМИН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дијаспора

12.07.2018 20:18

Злотворе,један.Ниста ти није свето.Исто би урадиоза саку пара.Лајес против мтвог дјетета.Све ти Бог вратио истом мјером.

ОДГОВОРИТЕ
Name

професионалац

12.07.2018 20:30

Само смо тебе цекали да нам отвирис оци,Калабицу несрецо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

12.07.2018 21:09

Ти си Радоване Калабицу једна обична јајара ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАНКО

12.07.2018 21:51

Само ретарди могу гласати за човјека који је на црној листи САД! Неписмене бабе су говориле сила Бога не моли и држи се добрих господара!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Позиција и опозиција

13.07.2018 01:16

Ок,опозиција на тргу. Па сто за истину и рјесавање ове трагедије нема људи из власти са својим породицама? Засто нико од њих са својом дјецом се не појави и показе јавном мјењу да је за откривање поциниоца? Па зато сто не мисле својом главом и сто су срецни све док је мецка пред тудјим вратима. Залосно и трагицно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

13.07.2018 04:43

Шупља ти прича. Овакве катастрофе као што је убиство , ниједна власт у целом свету неби игнорисала него би све учинила да расветли злочин. Али овој власти убиства су нормална. Каква паника, више мање један живот. Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕЛЕНА НИКОЛИЦ

13.07.2018 05:47

ПАРАЗИТИ ДРУСТВА.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

13.07.2018 06:48

ЈА СТВАРНО НЕМОГУ ДА РАЗУМИЈЕМ ОВЕ ЉУДЕ. ЈЕ ЛИ ОВО БОЛЕСТ ,СТА ЛИ ЈЕ??? ЊИМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ ОБИЦНОГ ЦОВЈЕКА У ОВОЈ ЗЕМЉИ НИСУ ВАЗНИ, НИГДЈЕ ТО НЕ ПОМИЊУ. ТО СТО ОВДЈЕ НЕМА ЗИВОТА ЗА ОБИЦНОГ ЦОВЈЕКА НИЈЕ ВАЗНО. ЊИМА ЈЕ САМО ВАЗНО ДА САЦУВАЈУ ВЛАСТ МИЛОРАДА ДОДИКА!!! НЕВЈЕРОВАТНО, КАО ДА ЈЕ САМ ДОДИК РЕПУБЛИКА СРПСКА. ОВО ЈЕ ТЕСКА БОЛЕСНА СЕКТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Два црна гаврана

13.07.2018 06:49

Српско није протестовати, но трпјети. И зато памет у главу, а главу доље, и језик за зубе, има ко да мисли и говори. То нам говоре ови смз. и тзв. експерти, стручњаци, политаналитичари, који бујају као гљиве послије кише. Што је народу теже и њих је више. И сви ударају с десна, са крајње црне конзервативне деснице, произвођачи и генератори мржње, нетолеранције, екстремног национализма и шовинизма, корупције, пљачке злоупотреба власти и овласти. Црне птице злослутнице, злу се надају, зло призивају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

13.07.2018 07:29

Иако сте историограф али немозете да одвојите људскост од политике посебно кад добијете неку пару или задовољавате свој его појавом у јавности.Ако је вама обојена револуција у глави нама обицним људима није и идемо на трг јер саосјецамо са једним оцем који је дозивио да му узму дијете на најсвирепији нацин.Нас политика не интересује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цорлеоне

13.07.2018 10:42

ДОШЛО ВРЕМЕ ДА МИЛОКРАДУ И БИСЕРКИ С БЕЛЕ ЧИЗМЕ НИКО НЕ ВЕРУЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА

13.07.2018 12:19

ФУКАРО СА ЗВАЊЕМ

Name

Тиктак

13.07.2018 12:56

Са Ћеранићем нису ништа постигли па сад извукли са неке прашњаве полице овог типа. Квазианалитичари доста је !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм!

13.07.2018 13:43

Знаци по васем,Давор убио сина да би дигао обојену револуцију Дпадас у групу оних керима јајара,а закљуци су ти на нивоу идијота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТОРИЧАРУ

13.07.2018 18:42

СРАМОТО ЉУДСКА! Како вас само могу лако купити! ФУЈ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плаценик

13.07.2018 21:44

Па откријте убице И спријеците револуцију,ето у 24х све готово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Издаја

14.07.2018 06:05

Никола Калабић, 1946.године, издаде свога команданта Дражу. Издаће и овај свога Дражу још лакше, брже и прије него се коло окрене. Таки су то људи. Безвриједни. Штетни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИсториографУ

14.07.2018 16:44

шта мислиш како ће тебе да памте?!!! изјелице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВОЈО

14.07.2018 17:06

БЕНО БЕНАСТА БОЛАСНОУМСКИ ФОЛ ИСТОРИОФРАФ МА ДУПЕЛИЗОГРАФ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Размисљам

14.07.2018 17:40

Калабиц -Додик -Павиц-Дјокиц -Лукац зар треба несто да се дода .Јадни смо са овима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

15.07.2018 00:04

Па мајмуне један резимски...ријесите убиство ДАВИДА ДРАГИЦЕВИЦА !!!!!!! БИти це избора лопови једни..само о изборима прицате...идиоти једни..знате ли госпон колко нас интересују избори....ма појма немате..пасоси су нам у дзепу....само да вас раскринкамо и одлазимо....а ви те своје фотеље понесите у затвор јер и нису бас удобне фотеље тамо..лопузе једне...како ми само дигнете притисак са тамо неким теоријама завјере....па ја мислим да сте сви исли на испирање здравог разума..ПРАВДА И ИСТИНА !!!!

ОДГОВОРИТЕ