Милојевић: Није то Звезда коју ја сањам!

"Такав смо народ, очекујемо да све то буде како треба. . . ", поручује Владан Милојевић после првог меча Црвене звезде у Европи ове сезоне.

Фудбал 12.07.2018 | 11:15
Милојевић: Није то Звезда коју ја сањам!
Шампион Србије је читав меч у Риги покушавао да "пробије" дефанзивно оријентисаног ривала, али му је недостајала препознатљива оштрина са врхунца форме из претходне сезоне.

Недовољан број лопти стизао је до новог "првог шпица" Звезде, Николе Стојиљковића, који је на терену провео тек 18 минута због повреде, а није велики број њих нашао ни резервисту Милана Павкова који се ипак нашао у две "гол" шансе - и промашио.

На крају је и Спартакс имао велику шансу, одлично је одбранио Борјан, но Владан Милојевић на конференцији за медије није био забринут  за пролазак у друго коло...

"Завршено је прво полувреме и имамо реванш у Београду. Желели смо и план нам је од почетка био да идемо на победу. Међутим, једноставно, имали смо доста шанси, а уз то било је јако тешко играти по овом времену... Противник се определио за јаку дефанзиву, са неким контрама, а мислим да, сем наше грешке није било неких удараца на гол", поручио је тренер Звезде.

Поновио је још једном да је његов тим имао велики број шанси и да би било много лакше да су меч "отворили" голом, те да су кроз посед покушавали да дођу до њега.

"Имали смо доста стопостотних шанси... Нисмо дали, идемо даље, прва је утакмица, имамо играче који су сад дошли, двојицу који су били на Мундијалу. Ово им је прва утакмица, определили смо се да их ставимо и треба нам време", рекао је Милојевић и додао:

"Треба да се спремимо, тренирамо, радимо и будемо бољи у реваншу".

Шта је могуће поправити за шест дана и реванш у Београду?

"Не могу да кажем да нисам задовољан, а нисам ни презадовољан. Није то Звезда коју ја хоћу и коју сањам", поручио је Милојевић и објаснио шта је био проблем:

"Не бих да причам о неким стварима, треба да радимо и поправимо их. Треба узети у обзир да смо били на припремама, играчи полако долазе. Има ту и другачијих ствари, нисмо одиграли ниједну утакмицу, определили смо се да оба играча држе ту леву страну, Родић и Радоњић, који долазе после периода од месец дана одсуства... Имамо и Ебесилија коме смо хтели да дамо неку минутажу. Нисмо очекивали да ће Стојиљковић толико рано да изађе. То су ствари које су нормалне у фудбалу и које не можете да предвидите".

Милојевић је додао и да му је веома важно да упозна нове играче и да види како ће се навићи на тим, али да очекује од фудбалера и много већу страст за победом.

"Фудбал је игра страсти, жеље и мотива. Када немаш, мораш да га нађеш!".

На моменте је деловало као да се поприлично изнервирао...

"Такав сам, мало темпераментнији, поготово што је ово прва утакмица. Понесу вас емоције. Једноставно, има доста разлога, неких ствари које смо радили, није полазило за ногом. Из ког разлога? Сигурно је и противник у питању. Анализираћемо утакмицу, има пуно ствари које нисмо радили како је требало. Не волим анархију, неко сам ко воли да се држи договора било какав да је. Не волим кад се искаче из нечега. Има пуно ствари које нам нису полазиле за ногом", говорио је Милојевић у даху на конференцији за медије и закључио:

"Имали смо јако много шанси и са једним или два гола да причамо другачије. Такав је фудбал, велика су очекивања, то сам и напоменуо играчима. Такав смо народ, очекујемо да све то буде како треба. Много тога нам није полазило за ногом. Било какав другачији резултат да је био, не би био неправедан. Увек се игра за гол и победу и сви смо је жарко желели".

СТОЈИЉКОВИЋ

Никола Стојиљковић је ове недеље "промовисан" у првог шпица Црвене звезде пошто је Александар Пешић отишао у Саудијску Арабију, али је из игре морао после само 18 минута. Какво је стање са њим?

"Обновио је повреду коју је имао. Видећемо каква је ситуација са њим", поручио је Милојевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Владо брезовљан

12.07.2018 14:39

Оваквом игром и приступом теско да се продје даље зао ми је сто цемо и ову годину само остати на пустим зељама о уласкxу у лс

ОДГОВОРИТЕ