Бога се не боје људи се не стиде

Умјесто притиска на институције да расвијетле и саопште истину у вези смрти Давида Драгичевића, Српски покрет невладиних асоцијација "СПОНА" изнио је тешке и ничим аргументоване оптужбе на рачун грађана и групе Правда за Давида, који се свакодневно окупљају на бањалучком Тргу Крајине. За "Спону" та окупљања су усмјерена "на укидање Републике Српске и стварање унитарне БиХ".

Република Српска 11.07.2018 | 18:31
Бога се не боје људи се не стиде
Душко Вукотић, предсједник Удружења "Ветерани Републике Српске", рекао је новинарима након данашње сједнице "СПОНЕ" да чланице овог покрета у складу са својим програмским циљевима уважавају све демократске процесе организоване у складу са законом и не узимају себи за право да реагују све до оног тренутка док не осјете да је угрожена Српска.

Он је рекао да су се уздржавали од било каквих изјава и квалификација све до овог догађаја који се десио на Тргу Крајине 7. јула.

"Апсолутно уважавајући почетни мотив тражења правде за трагично настрадалог Давида Драгичевића и добронамјерног покушаја родитеља, породице, пријатеља и великог броја добронамјерних људи да се дође што прије до истине, ипак је скуп 7. јула показао да је, нажалост, почетни циљ - тражење правде, злоупотријебљен од неких других конструктора, прије свега, из међународне заједнице. Како објаснити другачије када се скупови и тражење правде за Давида и Џенана по сваку цијену тражи баш на Тргу Крајине у Бањалуци и то само у Бањалуци", истакао је Вукотић.

Он је упитао због чега нико не тражи окупљање у Сарајеву, Тузли, Бихаћу...

"То је за нас веома провидно и даје нам за право и моралну обавезу да реагујемо и да укажемо да ту нису чиста посла, јер тамо су препознати многи политички лидери, па чак и странака које имају своје сједиште у ФБиХ", рекао је Вукотић.

Он је нагласио да је чињеница да је Бањалука слободан град и да је Република Српска слободна, те да баш зато што смо се изборили за ту слободу немамо право да насједнемо на неке провидне манипулације које се покушавају извршити.

Вукотић је рекао да се "СПОНА" противи било каквим измјенама назива улица и тргова без прописане процедуре.

"Све чланице 'СПОНЕ' посебно су разочаране што људи себи дозвољавају да мијењају име Трга Крајине симбола града и Републике Српске и да му дају име по имену несрећног младића. Наших погинулих сабораца је 23.000 и нико од нас није поднио иницијативу да Трг Крајине мијења у било које њихово име, водећи рачуна да никога од њих или њихових породица не повриједимо, јер су сви они себе уградили у темеље Републике Српске. Нико нема право да намеће било које друго име Трга. Ми морамо разумијети и тражимо да и други разумију да је Република Српска изнад сваке индивидуалне жртве", истакао је Вукотић.

Такође, каже он, на данашњој 3. сједници договорено је да чланице "СПОНЕ" упуте иницијативу, односно захтјев Градској управи Бањалука да се мора поштовати Закон о јавном окупљању.

"Зна се која су мјеста у Бањалуци за јавно окупљање и које је предуслове потребно испунити да би се организовао јавни скуп. Ми нисмо против демократских процеса, али окупљања морају да буду организована у складу са законом", истакао је Вукотић.

Он је оцијенио да су ова свакодневна окупљања не само дегутантна, већ и прилично опасна. "Не може се за правду и закон борити незаконитим поступцима", истакао је Вукотић, позвавши полицију, институције Републике Српске, а прије свега Окружно тужилаштво да раде свој посао на потпуном расвјетљавању случаја "Драгичевић".

Замјеник предсједника Републичке организације породица заробљених, погинулих бораца и несталих цивила Вељко Лазић подсјетио је да је он отац 20-годишњег погинулог борца ВРС, али да то не даје за право ни њему ни осталим породицама погинулих српских бораца и цивила да се свакодневно окупљају и траже правду на Тргу Крајине у Бањалуци.

"Шта смо ми требали који смо изгубили своју дјецу у протеклом рату да радимо? Колики би требало да буде трг да се ми окупљамо и да тражимо правду или неправду? Саосјећам са породицом Драгичевић, али се не може на овакав начин тражити правда. Правда се тражи у институцијама, па ако је неко крив нека одговара. Уопште није битно ко је крив. И да сам ја крив, одговараћу", истакао је Лазић.

Он је нагласио да ово што се ради на Тргу Крајине то више није онај почетни мотив - тражење правде за Давида, то је нешто друго и то је нека друга врста правде онога ко хоће нешто да направи у Републици Српској.

"Нећемо дозволити да нестане Републике Српске. Нека има стотину правди за Давида, ми не дамо своју правду и своју Републику Српску", поручио је Лазић.

"СПОНУ" чине све организације, савези и удружења настали из одбра,бено-отаџбинског рата осим БОРС-а која је раније напустила ову асоцијацију.
 
(БН/Срна)
 
 
 
 
 

Коментари / 117

Оставите коментар
Name

Ја

11.07.2018 16:37

хахахахаха, па куда све ово иде? Све за Вођу, Вођу ни з ста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е, мој јадо

11.07.2018 16:49

Е мој Вукотићу, јадан ли си и ниједан. Срами се овом изјавом, гори си од свих. Зар овако прича борац? Сад си рекао, више и нетребаш, толико о твом људству и чојству. Смраду један.

Name

Никола

11.07.2018 17:40

Лазицу срамото једна, ста ти баљезгас, ти немас везе са зивотом.

Name

Ре Ја

11.07.2018 17:40

Тако је.а ти вукотићу реци колико си пара ставìо у џеп.па знамо ми тебе.

Name

Деки

11.07.2018 17:44

Ви сто сједите ту сте своју дјецу добро уновцили...љигавци без карактера и морала.А сад морате да одрадите прљав посао за Додика који вам даје паре вец годинама да трујете и распирујете мрзњу...бог све види.А ако буде бозје правде дуго цете патити.

Name

Y

11.07.2018 17:44

Ви сте идиоти и то мало жешчи, ви сте на страни убица и злочинаца. Људи указују да институције не раде у РС и БиХ и то је суштина свега. Ови набилдани су јако паметни. Да нису послушници режима повјеровцали би у њихову искреност. Доста више лопова! Убили су невиног Давида у миру. Боли вас истина и правда? Побиједићемо нељуде! Правда за Давида! Доста убијања невине младости!

Name

X

11.07.2018 17:53

Срам вас било гамад плаћеничка ви би ишли на голоруки народ због Додикових милијарди. Неће ићи! И ми смо стварали и крварили за РС! Ми се боримо за институције РС. Ваши симпатизери их уништавају. како се саучесници и з7лочинци уједињују против невиног народа. Што би ми ишли у Сарајево? Није Давид убијен у Сарајеву. У Бањалуци на Тргу Крајине сачекуша је била. Баш зато смо на Тргу и биће нас сваким даном све више јер ми смо људи. Ви сте нељуди! Правда за Давида!

Name

УХ

11.07.2018 18:23

Дуско Вукотиц је обицна диареа и невидјени смрад, који је добро плацен да дерогира борце. Инаце он са фантомском организацијом лазних Ветерана не представља никога, а то најбоље потврдјује цињеница да је насилним путем са мјеста предсједника бањалуцких Ветерана уклонио проф. Петра Дјурицица, а на његово мјесто поставио криминалца конобара Зељка Милинковица.

Name

Гојко

11.07.2018 18:37

И шта је ту спорно, није вам се подударило мишљење па га пљујете!? Прави сте биједници

Name

Врс

11.07.2018 18:40

Против овакве гамади која је данас издала ово саопстење,а која се ваби на"Спона" вриједи узети поново оно сто се цува и повремено оцисти.

Name

резиме

11.07.2018 18:59

"спона" измедју папака и постених људи не мозе бити никада успостављена!

Name

КС

11.07.2018 19:05

А пола цланова "ветерана" је у рат кренула 96-е,или евентуално кад и ја 94-е и они се зову ветерани.Ја не би од срамоте према старијим борцима се уцланио.

Name

Y

11.07.2018 19:32

Овај Вукотић је сотона, а и ови што га подржавају! Сличности се привлаче. Ви сте за нас мале поштене људе саучесници или убице. Ви браните режим, јер од њега имате личну корист. Ми смо за мир и достојанство, правду и истину. Ни смо људи, а ви сте данас потврдили да сте нељуди. Правда за Давида ће одзвањати у вашим ушима. Нећемо вам дати мира. Правда за Давида!

Name

Ти си

12.07.2018 03:05

Вукотићу режимски човјек и у моје име немој да говориш, јер све што кажеш слажес!

Name

Патриота

12.07.2018 04:33

Вукотићу, колико си пара добио за овакве изјаве. Продана душо, кога представља Давор Драгичевић? Зар он није и борац, и ратни војни инвалид и отац убијеног сина? Пробај да се ставиш у његов положај. Министар пријети да би, ако само чвоку неко опали његовом сину, знао шта да ради, а ти тако причаш. Као што и мајка Сузана рече, нема пара које могу платити оно што раде за свог сина, јер је то љубав, коју ви нажалост немате. Правда За ДАВИДА.

Name

Драго

12.07.2018 08:01

Све за РС, РС ни за ста....

Name

Треба знати

12.07.2018 09:16

Сваки већи скуп је одржан у складу са законом, а била су два већа скупа. На овом последњем је Џенанова сестра молила да сви подржимо Истину и Правду за Џенана када Сарајево није хтјело. Што значи да ви господине Вукотићу нисте довољно информисани или намјерно обмањујете своју групу, јавност, ширите лажи. Не можеш се узвисити док понижаваш другог.

Name

Титак

13.07.2018 12:54

Нека неупућеног неко упути да је био један заједнички протест за Џенана и најављен је још један. Грађани БиХ могу да протествују гдје год хоће. У рату сам трпио доста је више.

Name

ДОXА

11.07.2018 16:37

Ста сте се уздигли па неце нико Србску кад је Србија неце онда знате колико је сати па дузни сте и богу и народу и сад мисле да це неко врацати Додикове Кредите.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

12.07.2018 03:07

Тацно тако,коме ми још требамо,неће нико проблеме.

Name

Драго

12.07.2018 08:04

Каквих убица и злоцинаца??? Па је ли нормално да овај отац иста да зна да цути и само објавицу није вријеме... Ста?? Цека изборе. Мени су брата убили нисам цутао минут, отисао сам у њихову куцу... Нико ме није могао задрзати....

Name

Залосно

13.07.2018 14:15

Спавас ли мирно Јелена Јевдјениц, супруга нацелника управе полиције РС Драгана Јевдјеницасвојом бахатосцу и изивљавањем над радницима у банци си изазвала срцани удар.Послије свега си пресла у министарство здравља РС. Бојис ли се Бога срцани удар се не забодавља!

Name

Правда

11.07.2018 16:39

БОРС је ПОСТЕН. Ова Додикова гамад ПЛАЦЕНИЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леми

11.07.2018 16:49

Која плаћеничка гамад само сте ви створили РС.

Name

Споне-СОТОНЕ

11.07.2018 17:21

Боље би им пристајао назив СОТОНЕ,кога они представљају и закога се боре само за црвене сектасе.Не боје се Бога нити се стиде народа.Казу сто се не организују протести у другим градовима ,сотоне Давид је муцки убијен у Бања Луци .Да и они неце снајперима пуцати на омладину,дјецу и постене људе.

Name

Михајло

11.07.2018 17:22

Вукотиц је продао свој образ, али то урадисе и они цији синови изгинусе за РС. Немозе се поредити ратно стање и данас, валда смо слободни???

Name

Цоца цуца

11.07.2018 17:36

Чујем и ови метузалеми имају ста да казе. Толике године узимате новце за Васа удружења и губите овај напаћени народ. Ако су Васи погинули у овом рату па и моји су и музика и брат и сјевер и много сире фамилије. Па медвједи кад су Васа удружења запослила које дијете или ста помогла. Хало доста Непаламудите толике године скупљирате Давида је убила држава ова иста нама РС а не непријатељ. И зато ја самохрана мајка два интелектуалца ове исте пропале дрзаве дајем себи право на овај текст

Name

ре Правда

11.07.2018 20:46

То што је БОРС напустио ту асоцијацију говори довољно о истој. Вукотићу! Вјерујем да си чуо да је на Видов-дан у Модричи понижен генерал Новица Симић тако што је за дан општине "повељу" добила премијерка, исту онакву каквом је генерал пост хумно одликован. Ето деси се чудо па се премијерка доведе у исти ниво са генералом који је командовао операцијом ослобођења Модриче. Група грађана не могавши преко те срамоте да пријеђе, напустила је плаву салу у моменту кад је прочитано име овогодишњег добитника повеље. У тој групи је мајоре Вукотићу било поред чланова СДС-а и људи који су у ветеранима, а било је људи који са СДС-ом немају никакве везе. Прочитај Вукотићу све ове коментаре, па их проанализирај, па сам себи донеси закључак. Правда за Давида!

Name

Ја

11.07.2018 16:48

Стидите се!!!!!!!! Нормално да це у Бања Луци демонстрирати јер Бања Лука крије тајне а не неки други град.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

напокон

11.07.2018 16:50

Напокон неко хладне главе. Трг Крајине је по мјери свих градјана и питам се како је Градска управа уопсте дозволила сав онај кицерај на тргу. А СА ПОРОДИЦОМ САОСЈЕЦАМО И ДО БОЛА НАМ ЈЕ ЗАО ТОГ ДЈЕЦАКА:

ОДГОВОРИТЕ
Name

далибор

11.07.2018 17:59

Тупан си нема ста.

Name

ти да суосјећаш

11.07.2018 19:10

НЕ БИ НАПИСАО ТО ШТО СИ НАПИСАО ДА СУОСЈЕЋАШ! Лажно суосјећаш! НЕПРОДАЈИ СЕ!

Name

Правда

11.07.2018 16:53

Кад се до сада нисте огласавали, немојте се уопсте огласавати. Лоповска дрзава нама не треба, а ви лопузе доци цете пре суд. Трг це се звати како народ хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кримхилда

11.07.2018 16:55

Да није тебе Дуско не би Давор знао да о томе треба да одлуце институције.Открио си велику ствар.Бас мудро!!! Неки људи су најпаметнији кад цуте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

12.07.2018 06:52

УПРАВО СИ ТО ДОКАЗАО.

Name

Јааа

11.07.2018 16:56

Полтрони, лажне патриоте, послушне слуге, фујјј, не бојите се Бога, страсно је ста изјављујете и то све због мало пара које добијете заузврат, продајете се за ситне паре,залоснооо!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКТАСАНКА

11.07.2018 17:05

ИСТИНА И ПРАВДА, ВИ НЕ РАЗУМИЈЕТЕ ШТА ТО ЗНАЧИ, ВИ БОТОВИ САМО ЗНАТЕ ШТА ЈЕ СИЛА И ПАРЕ, НАРОД ЖЕЛИ ИСТИНУ И ПРАВДУ ПРАВДА ЗА ДАВИДА, ПРАВДА ЗА СВЕ НАС!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

давид нема другу сансу

11.07.2018 17:06

Лукац је главни баја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

11.07.2018 19:31

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

За Вукотица

11.07.2018 17:08

Вукотицу срам те било,продао си се Додику за своје ситне лицне интересе,кога ти представљас?Колико ти је платио да изадјес у медије и овако прицас.Фуј гњидо од цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сладјана

12.07.2018 18:27

Мислим да му није плацено ово лупетање. То он,онако од себе,обаска,да се надје,злу не требало.

Name

Дада

11.07.2018 17:09

Браво за Спону! Право у сриду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дада

11.07.2018 18:24

Ајде боту не лупетај!

Name

за ДАДА

11.07.2018 18:41

Браво и теби олошу.

Name

Милокрад ради даље..

11.07.2018 23:33

Добра!

Name

Одговор

11.07.2018 17:17

Ко су па сад ови?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре одговор

11.07.2018 18:25

Продане душе.

Name

Јово

11.07.2018 17:18

И ста сад...

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

11.07.2018 17:22

Чиме они то угрожавају Републику Српску.Оваквим нерадом институција лРепублике Српске саме ће себе уништити а тиме и Републику Српску.Најопаснија разарања су изнутра и нерад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

11.07.2018 17:24

Не мјесајте борце у ово.Отријезни те се овдје је убијено дијете. Сумња се да је полиција то урадила и то је проблем.Полиција треба да цува ред и мир и дјецу свих нас а не да убија.Нико не смије овако страдари ни нај гори кримибалац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

12.07.2018 08:07

Полиција убила дијете... Е ста је с мозгом???

Name

Анархија

11.07.2018 17:25

Па да ли је ово могуце..Бозе драги која смо ми гамад...Фујј Фујј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре анархија

11.07.2018 18:27

Саборац изгуби дјете на овако свиреп начин и ти умјесто да га подржаваш причаш овакве гадости! Стока најгора!

Name

Игор

11.07.2018 17:26

Вукотицу говно усљиво продано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукотицу

11.07.2018 17:27

Имам једну дилему који је црњи ти црни вукотицу или је од тебе црњи само ненад стевандиц! Ух.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Вукотићу

11.07.2018 18:28

Мртва трка!

Name

На Залост

11.07.2018 17:28

На овим просторима вец дуго нема Бога ни људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна

11.07.2018 17:29

Дајте тргу име Ронхил и онако се Баја борио за РС, срам вас било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Докле Висе

11.07.2018 18:53

,,Партнер,, ,упамтите, ,,Партнер,,а не ,,Ронхил,,.

Name

Јој Докле Висе

11.07.2018 19:32

Није тацно да је "Партнер" него је Ронхил, поуздано знам јер је тразио од мог газде да преко његове фирме умјесто каблова довезу Ронхил али газда није смио па нису говорили пар година.А кад им се интереси, обадвојице, поклописе тад су проговорили.

Name

Ковач

11.07.2018 17:31

Е моја продана сисо од борца, пљунуо бих ти у фацу да то кажеш предамном. Ниси достојан да спомињеш свог сина хероја, љиго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXX

11.07.2018 20:06

Како те није срамота тако несто написати, ти си себи дао за право да мјерис ко је веци праведник а ко није и јос би пљувао у лице. Срами се ! Са оваквим коментарима немас постовања ни према мртвим борцима ни према Давиду.

Name

Бозе Сачувај Од Овог Вукотића

11.07.2018 17:38

Цуј сто није скуп одрзан у Сарајеву или Тузли.. Ало Вукотићу па дјечко је из Бањалуке ако ниси знао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Образлозење

11.07.2018 19:28

Питање се поставило за децка из Сарајева, Босњака који је тамо и убијен. А његов отац трази правду у Бањалуци на тргу Крајине?!

Name

Дарко Миха

11.07.2018 17:39

Какав нељудски чин па.имају ли тај Вукотиц И ти што су сањим састанчили дјецу како се не боје Бога. Зар људско бице мозе толико ниско пасти да за новац ма колики био овакве монструозне лази изговара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

узас

11.07.2018 17:48

Фуј фуј фуј...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сипово

11.07.2018 18:04

Ово није нормално.Срам вас било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ново Куртиновиц

11.07.2018 18:07

Господине Вукотицу ако си прави патриота окупи све ратне војне инвалиде којима су умањена права на трг краине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ааааа

11.07.2018 19:22

Срам те било Вукотицу па Давор ти је ратни друг а ти се продао продана дусо за паре и уновцио си своје војевање е јес патриота е теби потаман имас пара поданицеее срам те било а будуцност дјеце а то тебе не занима фуј фуј фуј.

Name

Ново Куртиновиц

11.07.2018 18:07

Господине Вукотицу ако си прави патриота окупи све ратне војне инвалиде којима су умањена права на трг краине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА

11.07.2018 18:30

ВУКОТИЋУ СРАМ СЕ И БОГА И ЉУДИ.ШТА СИ РАДИО 2012,2013 И ФОРМИРАО ВЕТЕРАНЕ ЗА РУШЕЊЕ ТАДА АЈТУЛНЕ ВЛАСТИ СНСД.ДОБИО СИ НОВАЦ ИЛИ ДРУГИ НАКНАДУ ОД СНСД И ОКРЕНУО ПЛОЧУ. АКО ЈЕ СТАЛО ДО ОПСТАНКА РС ШТО ЈЕ ТИ И ТАКВИ БРАНЕ НЕКА ЈОЈ БУДЕ СУДБИНА КАКО ХОЋЕ.ЈАВЉА ТЕ СЕ ПОСЛЕ ПОДРШКЕ,, ФОНДА ЗА ХУМАНИТАРНО ПРАВО,,. ТРАЖИ СЕ ИСТИНА ЗА НАСТРАДАЛОГ МЛАДИЋА АЛИ ВИ САМО НА ПОЛИТИКУ.ДОСТА ВИШЕ ВУКОТИЋУ СРАМОТО ЉУДСЈАИ КО ЈЕ СА ТОБОМ.

Name

РАТНИ

11.07.2018 18:35

Војни инвалиди су хероји, и знају колико воле Српску, за разлику од тебе фукаро који само халабуцес, Одакле си ново, да ти казем у лице., ајде фукаро написи,

Name

Вукотићу, Стиди Се

11.07.2018 18:19

Овај се представља као вођа ветерана и док ветерани никада горе живе, он се бави овим окупљањем??????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мима

11.07.2018 18:57

Њему је добро или мисли да му је добро, брига њега за ветеране он за Бају лаје .Страшно

Name

тако је

11.07.2018 18:30

ПУНА ПОДРСКА СПОНИ , дати им неку ливаду па нек се окуплају колико хоце.ЗИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА, ИЗДАЈИЦЕ ПРОТЕРАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тебе продани олошу

11.07.2018 19:00

На ливади ти се окупљао тај што га подржаваш, лајо па се продо, сад лаје на ТРАЖЕЊЕ ПРАВДЕ! биједници једни - СРАМ ТЕ БИЛО, ти имаш рећи нешто - ПУ!

Name

ЗА ТАКО ЈЕ

11.07.2018 19:00

НЕКА ВАМ,, ФОНД ЗА ХУМАНИТАРНО ПРАВО,, ОДРЕДИ ИЗДАКНИКЕ.

Name

Никола

11.07.2018 19:13

Марш,стоко једна црвена!

Name

цитат

11.07.2018 18:33

˝ Вукотић. Он је упитао због чега нико не тражи окупљање у Сарајеву, Тузли, Бихаћу... ˝ глуп си, марс поново у парк!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.07.2018 19:17

Засто се правда за дзенана трази у б.л.марс у сарајево.

Name

ало ре-пликанту

11.07.2018 20:18

РАЗГУЛИ малоумниче!

Name

тебе ће неко да пита

11.07.2018 18:36

како ће да зове трг. МА МАРШ БЈЕДО У ЉУДСКОМ ОБЛИКУ! ПРОДАНИ ОПАНКУ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац 1 категорије

11.07.2018 18:41

Вукотићу плаћена паочино ти си се нашао бринути за Трг у Бањалуци! Иди у своје село и троши паре које си добио да браниш криминалце. Ти борац јајаро корумпирана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

11.07.2018 18:43

Бога се не боје људи се нестиде, то вази само за крминалце, лопове, убице, олосе, итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојло

11.07.2018 18:43

Ја се само питам гдје Милорад,Зелљка,Лукац,Стевандиц,Цераниц,Васиц,Косарац,Спириц,и друство мисле зивети,када им брзо додје крај. Њима би само јос требало да посаљу полицију на Давора,и оне дјевојцице њих 12 сто стоје на тргу,и да им прије Октобра 2018 прије избора додје крај.Исто као и Јануковицу, који је главом без обзира побјегао из Украјине, у коју се висе никада не смије ни помислити вратити,а био је на поцетку храбар и на голоруки народ је послао и војску и полицију.Изгледа да Лукац, иако је био борац јос није свјестан да јос нигдје на свијету полиција нити војска ,није побједила властити народ. Цуди ме да то он не зна, а за Милорада, ме то и не цуди посто је он током рата био војни дезертер.Па они ако посаљу полицију на овај мирни скуп,они су и ако би било избора били поцисцени за сва времена,јер " Правда за Давида", тренутно има 350 000 присталица, и да их полиција нападне , то се вец зна да би тада гласали за опозицију и да их изадје само 30% посто а то је инаце омладина која не излази и не гласа Милорад и Зељка, би били потуцени за вијек вијекова,јер само од 30% тих цланова који подрзавају Давора,опозиција би добила преко 100 000 гласова а знам да би у слуцају акције полиције и покусаја забране окупљања излазност тих апсинената био много веци од 30%,а поготово у слуцају да Лукац ,покуса употријебити силу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

11.07.2018 18:44

Гдје вам је морална обавеза да осудите лагање на убијеног младића.Ви имате обавеза према Баји, нељуди.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар

11.07.2018 18:46

Вукотићу, смраду од човјека! Сида те појела, смеће љигаво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

11.07.2018 20:08

ПА ВУКОТИЦУ СВИ У ЗВ.ЗНАЈУ ТЕБЕ ТИ СИ ОБИЦАН ЈАД ПРЕВАРИО СИ ПУНО ЉУДИ РАДИ ЛИЦНОГ ИНТЕРЕСА .СТО ТО У ЗВОРНИКУ НИСИ ДОСАО ДА КАЗЕС .ПРВО СИ БИО ПРОТИВ ВЛАСТИ ПА КАДА ЈЕ ДЕБЕЛИ ДАО ПАРЕ ОКРЕНУО СИ ПЛОЦУ .ТО СВИ ЗНАЈУ СРАМОТО ЈЕДНА.

Name

КС

11.07.2018 19:00

Вукотиц је морао реаговати саопстењима због зене која је запослена на дрзавне јасле.А и његов замјеник је ја мислим неки директор постао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас народа

11.07.2018 19:01

Сви коментари се монтирају!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИ НАШАО НЕШТО ДА ЛАЈЕШ

11.07.2018 19:05

зачепи *узицу, лајавче хрђави продани, ИДИ У ПАРК ПОНОВО ПА ЛАЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ, ЂУКЕЛО ПРОДАНА!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клесар

11.07.2018 19:06

Фуј зликовци, да ли сте свјесни да својим изјавама ститите убице невино страдалог младица. Багра је мало поредјење за вас двојицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

11.07.2018 19:29

Конацно глас разума. Све рецено је потпуно на мјесту!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МА БРАВО И ЗА ТВОЈ МОЗАК

11.07.2018 20:19

ако ти је ово за БРАВО!

Name

Смислов

12.07.2018 13:43

Дође такво вријеме да паметан заћути, будала проговори, а фукара се обогати.Нигдје се не спомиње Сорош, тако да Доктор Ћеранић овдје није умијешао прсте.

Name

Невладина асоцијација

11.07.2018 19:29

чега сте ви СПОНА, паркичари ЈЕДНИ?!!!!!!!!!!!!!!!! КО СТЕ ВИ ДА ИЗНОСИТЕ ОПТУЖБЕ НА РАЧУН ПРАВДЕ ЗА ДАВИДА? КО ВАС ЈЕ ПИТАО ШТА? водите ви бригу о онима што их ˝представљате˝! ФУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сасвим обицан цовјек

11.07.2018 19:33

Он није погино у рату вец убијен у земљи у којој не влада ратно стање. Ако вец поредите. Проуците градјанско право па онда изадјите пред народ. Законом сте дузни ријесит слуцај. И не разумијем цему толико одуговлацење, бијег и томе слицно? Зар и вама господо није у интересу да се ријеси слуцај Давида Драгицевица и да се врати повјерење народу? Ставите истину на сто и вратите повјерење људима у институције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

11.07.2018 19:34

Јели то онај Вукотиц сто је страјковао у парку док није запислио зену.И он је уновцио своје уцесце у рату као Лукац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТО ЈЕ ТАЈ

11.07.2018 20:20

ЈАДО!!! ИЗ ПАРКА - ПРОДАО СЕ У ПАРКУ!

Name

ВУКОТИЋУ

11.07.2018 19:43

ИДИ ЛАЈ У ПАРК ГЊИДО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тврдња

11.07.2018 20:08

Па, зна Вукотић, гдје се протествује, да се остваре захтјеви. Он је то радио у парку " Младен Стојановић" и ухљебио себе и своју фамилију. Срам га било, недавно је на ТВ изјавио, да су највећи проблем у РС борци, који су преживјели рат. Јесу ли требали сви да изгину? Докле висе спомињати рушење РС? Док се куце некога из опозиције попишки уз бандеру, руси РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

11.07.2018 20:14

Прије су само своје ботове имали СНСД и СДС, сада имају и СП и ПДП и ДНС. Из дана у дан напредујемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брука

11.07.2018 20:19

Прозирни сте ви и вама слични. Како је то угрожена РС кад се није десио ни један инцидент приликом скупа преко 10000 људи. Угрожена зато што народ јавно изажава своје незадовољство у држави, а други на то остају глуви? СРАМОТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукота

11.07.2018 20:47

И ти си био на протеста као за право бораца док ниси добио позицију па сада блебетас па увјел они наду полтроне ја помисли да се није заратило када тако лако дијецу убијате у миру дно дна.

Name

Невјероватно

11.07.2018 20:35

Ало коњу Вукотицу па убуство се десило у Бања Луци мајмуне не у Бихацу и Сарајеву отац убијениг момка је бирац у одбрамбено итадзбинском рату и ред је да га и ти подрзис.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxит

11.07.2018 21:24

Душко Вукотић предратни поручник ЈНА са слузбовањем у Сремској Митровици.У то вријеме полтрон,увлакац.Сутра би се снашао и кад би ИСИЛ био на власти.Такви људи да буду огледало шире друштвене заједнице.Морална нула ,коме је лицни интерес императив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

12.07.2018 04:44

Какви смо ми идиоти па то је страсно. "Ја саосјећам са породицом, али не може се на овакав начин тражити правда. Правда се тражи у институцијама", истакао је Вељко Лазић". И као сто видимо тразеци правду по институцијама какве нам сада дијеле правду досли смо до тога да немате господо ни један једини дрзавни споменик тој насој погинулој дјеци, неки су својевремено тразили цак ненормалних 18 милиона марака да направе такав један споменик, због постојецих "институција" смо досли до тога да вам нана Мунира сада тузи 22000 васих сабораца који су неким цудом презивјели рат, а о економској ситуацији до које су нас углавном довели они који су сада владајуци у тим институцијама и о гласацима који их здусно и безусловно подрзавају не треба пуно говорити. Господо ако смо вец изгубили дјецу, запитајте се да ли зелите да изгубите и унуке који нам се полако али сигурно "утапају" у западноевропским дрзавама. Долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

12.07.2018 05:04

Упитајте се мало, али зашто Наташа Кандић подржава Додика, и све ће бити јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

12.07.2018 08:34

Зато сто су јој рекли страни ментори, да би тако нанијели стету Додику, али неце моци!

Name

ка-тић

12.07.2018 05:16

Вукотићу, кога ти заступаш? Који су то ветерани уз тебе осим оних који су добили неку цркавицу од Баје па као и ти постали дежурни лајавци на све што није како режим хоће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боби

12.07.2018 05:38

Гамад, срам вас било. Бљуц, бљуц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Контрамитинг

12.07.2018 05:41

Вукотицу, организуј контрамитинг подрске убицама и помагацима, прикривацима и осталом твоме соју. Одрзи га на Тргу Републике да показес да су “институције” иза тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

12.07.2018 07:42

ДА ЛИ ЈЕ ТО ОНАЈ ЛИК У ПАРКУ КОЈИ ЈЕ ПЉУВАО ДОДИКА.УВИЈЕК У ОВАКВИМ СЛУЧАЈЕВИМА МИ У ГЛАВИ МЕША СЕЛИМОВИЋ"ТВРЂАВА"УЛИЗИЦЕ- ТО СУ ЗА МЕНЕ НАЈГОРИ ЉУДИ НА СВИЈЕТУ, НАЈШТЕТНИЈИ, НАЈПОКВАРЕНИЈИ, ОНИ ПОДРЖАВАЈУ СВАКУ ВЛАСТ, ОНИ СИЈУ СТРАХ БЕЗ МИЛОСТИ ,ХЛАДНИ КАО ЛЕД, ОШТРИ КАО НОЖ.ДОК ЊИХ БУДЕ НЕМА НАМ СРЕЋЕ ОНИ УНИШТАВАЈУ ИСТИНСКУ ЉУДСКУ ВРИЈЕДНОСТ.ТО ЗА МЕНЕ НИСУ БОРЦИ НАЈЕЖИМ СЕ НА ОВАКВЕ ВЕТЕРАНЕ А ИМА ИХ МНОГО ВИШЕ ОД ИСТИНСКИХ ПРАВИХ.САМО ДА СЕ ПОДСЈЕТИМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

12.07.2018 08:01

Тако је. Ово висе ни на ста не лици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

12.07.2018 08:57

ВУКОТИЋУ УЧИТЕ ОД ДАВОРА ШТА ЈЕ ИСТИНСКИ БОРАЦ И ШТА ЈЕ ДОСТОЈАНСТВО. МИСЛИШ ВАЉДА ДА СИ НЕШТО ВЕЋЕ ОД ЊЕГА.ОН ЈЕ РВИ ПРВА КАТЕГОРИЈА НОГА КРАЋА 3 ЦМ.ЗАР ОН ТО НИЈЕ БОРАЦ ЗАР ОН РУШИ РС.ОН ЈЕ ДОСТОЈАНСТВЕН,ПОНОСАН,ПРКОСАН.НЕ ДАЈ БОЖЕ НИКОМЕ ЊЕГОВО СРЦЕ И ДУША ТРПИ ЗЛО ОД ЉУДИ БЕЗ ИМАЛО СРАМА И СТИДА ЗА ПРОКЛЕТЕ ПАРЕ.ШТА СЕ РАДИЛО У РАТУ КАД СЕ ОВО РАДИ У МИРУ СВИМА НАМ ЈЕ ЈАСНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

12.07.2018 14:26

Вукотицу немам ништа против ни денеса ни сдс и свих партија нека свако воли своју странку ја не волим ни једну нити гласам ни за једну само кажем теби и твојим исто мисљеницима да тражите правду за своју децу као и давор за свог синакад их сахраните да не знате шта им се деси па ће те разумити даворасабора и остале родитеље који су изгубили своју децу па да вас питамо како вам је

Name

Кројачица

12.07.2018 13:59

Шта рећи за Вукотића. Нечовјек. Пљуво по Додику а сад и говна би јео само да му се што више увуче у гузицу ничим изазван. Нажалост није једини ту су Стевандић и други.

ОДГОВОРИТЕ