Шта је Милер давно рекао власнику Денвера за Јокића?

Џош Кренке, власник Денвер Нагетса, открио је занимљив детаљ у вези Николе Јокића, који је у понедељак потписао петогодишњи уговор вредан 148 милиона $.

Кошарка 12.07.2018 | 22:45
Шта је Милер давно рекао власнику Денвера за Јокића?
Кренке, који је изразио велико задовољство што Никола остаје у Денверу, рекао је да му је Мајк Милер пре неколико година послао поруку после тренинга екипе.

"Пре неколико година након тренинга Мајк Милер ми је послао поруку у којој је писало – нисам сигуран шта ће се догодити, али овај дечко је веома, веома добар", рекао је Кренке.

Познато је да је Мајк Милер један од ментора српског кошаркаша и да му је помогао доста у најјачој лиги на свету. Милер је иначе двоструки НБА шампион са Мајамијем, а у Денверу је био од 2015. до 2017, док је сада помоћни тренер у Мемфису.

Јокић је у Денвер дошао 2015. године и прве сезоне бележио је 10 поена, седам скокова и 2,4 асистенције. Друга сезона била је веома важна јер је показао да може да буде заштитно лице франшизе.

Претходне, односно треће такмичарске године, Јокић је израстао у звезду и потпуно заслужено је у понедаљак потписао најважнији уговор у каријери.

Од наредне сезоне од Џокера се очекује да направи још један корак напред, а то је да одведе екипу у плеј-оф и избори место на Ол-стару.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Р.Радоја

13.07.2018 05:04

Свака ти цаст момчино. Љепо је имати таквог сина*** да ти Бог да среће и здравља.

ОДГОВОРИТЕ