Студента из БиХ убио љубавник

За убиство студента Марка Радовића (24), који је од убодних рана на смрт искрварио у Земуну у Шевиној уллици, осумњичен је његов љубавник Горан А. (34).

Србија 10.07.2018 | 09:02
Студента из БиХ убио љубавник
Како јавља Блиц, у  заједничком дворишту има још шест домаћинстава, а потресене комшије описују Марка из БиХ као доброг комшију, који никада није правио проблеме те да не слуте шта би могао бити мотив овог убиства.

“Изгубљен је један млад живот. Марко је био дечко за примјер. Никада му сумњиво и проблематично друштво није долазило, само сам виђао једну девојку”, додају комшије. Особа за коју су комшије мислиле да је женског пола, у ствари је била Марков љубавник, трансвестит Горан А.

Радовић се у Шевину улицу у Земуну доселио прије око четири године када је почео студије у Београду. Живио је сам и мирно као подстанар. Комшије претпостављају да је био при крају студија, а они који живе у кућама у заједничком дворишту, о Марку имају само ријечи хвале.

“Марка сам последњи пут видио пре два дана. Срели смо се у дворишту и причали о обичним стварима као што је вријеме. Он је био добар младић, живи и студира овде већ четири године. Није доводио никакво сумњиво друштво, а ноћас нисам чуо никакву галаму”, рекао је један од комшија. Свађу од претходне вечери чуо је комшија који је живио поред њега, али није желио да даје коментар медијима, веч је само рекао да је све што зна рекао полицији. Претпоставља се да је он и позвао Хитну помоћ.

У заједничком дворишту јутро након убиства затичу се језиве сцене. Крвави трагови којих има на вратима, испред стана, на капији и испод дрвета, указују на то да је несрећни младић, након што је избоден, покушао да побјегне.

Према првим информацијама, убиству су највероватније претходиле свађа и туча између нападача и жртве у стану око 22 сати. Нападач је на Марка кренуо ножем, због чега младић излази у двориште испред куће. О крвавом јурењу по дворишту свједоче бројни трагови и локве крви по зидовима околних кућа и врата дворшта.

Судећи по томе, Марко је покушао да побјегне од помахниталог нападача са ножем. Испред његове куће и јутро након злочина затечена је велика локва крви. Трагови свједоче да је Марко затим потрчао ка кући преко пута своје гдје је на зиду оставио отиске, да би рањен успио да отвори врата капије и изађе на улицу. Крвави отисак шаке на дворишним вратима показује да се несрећни младић вјероватно, са задобијених више убодних рана, њоме покушао да задржи крварење. Марко Радовић тада успијева да изађе из дворишта, прелази улицу, међутим ту на тротоару поред дрвета пада, гдје је од задобијених повреда и издахнуо, чему такође свједоче трагови крви.

Нападач је побјегао у непознатом правцу након напада. Међутим, полиција је убрзо након злочина ухапсила Горана А, због сумње да је починио ово убиство.

Како је саопшио МУП, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Извор: Блиц

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Па

10.07.2018 07:22

Љубавник или љубавница. Како кажете све комшије тврде да му је у посјету долазила само једна дјевојка. Ал је опасма

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отахарин

10.07.2018 07:52

А да комсије пријависе буку,позвасе полицију... Мозда би спасили један млади зивот! Али код нас је срамота звати полицију, комсији!!!!! Ццццц Него цити, не мјесај се и види ста се догоди! Није уопсте вазно јел љубавник ил љубавница, свако зиви како сам бира, али зивот једног младог бица, јесте вазан! Родотељима сауцесце.

Name

Робин худ

10.07.2018 07:31

Од толико цура у Београду он надје трансвестита који му додје главе. Сваста це нама јос европа и запад донијети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ф

10.07.2018 10:09

То Робине у праву Си.

Name

Дарио

10.07.2018 07:48

Диван момак,фин комсија,успјесан студент,миран бас фини неки људи сем сто је педер а убио га трансвестит момак,дивна прица из угла Новог Свјетског Поредка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

серв Божији покорни

10.07.2018 07:50

Ја, слуга Божији покорни, сам згрожен овим чином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

10.07.2018 08:18

Сућут породици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацко

10.07.2018 08:45

Прави србин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xyз

11.07.2018 01:19

Хоце се и сад поносити тим (парада)

ОДГОВОРИТЕ