Лилард: Нисам несрећан, увешћу Портланд у плеј-оф!

Навијачи Портланда су одахнули, Демијен Лилард је индиректно потврдио да ће остати у дресу Трејлблејзерса.

Кошарка 11.07.2018 | 21:30
Лилард: Нисам несрећан, увешћу Портланд у плеј-оф!
Протеклих месеци се спекулисало да се Лилард заситио епизодне улоге у НБА лиги па да разматра прелазак у тим који је конкурентан у борби за титулу.

Међутим, Лилард је у развовору са медијима најавио да ће одбити сваку могућу понуду да напусти Блејзерсе.

"Нисам несрећан. Волим где живим. Волим ову организацију. Волим наш тренерски тим. Волим место где се налазим", рекао је Лилард локалном листу "Тхе Орегониан", "Док год се уклапамо у плеј-оф слику, знате шта доносим. Одвешћу нас тамо, тако ће бити". 

Лилард има са Блејзерсима уговор на још три сезоне, клуб је за следећу до сада довео Сета Карија и Ника Стаускаса, продужио сарадњу са Јусуфом Нуркићем, али је упркос његовим напорима да остане, отишао његов близак пријатељ Ед Дејвис, као и Шабаз Нејпијер и Пет Конатон. 

"Волим Еда, он ми је један од најбољих пријатеља у лиги и омиљени саиграч. Његов одлазак је губитак за тим. Базз је имао важну улогу у тиму, Пет такође. Изгубили смо тројицу играча из ротације који су нам доносили много", рекао је Ол-стар плејмејкер. 

Лилард је прокоментарисао и долазак Леброна Џејмса у Лос Анђелес Лејкерсе, те појачавање ривала са Запада Денвер Нагетса, Јуте Џез и Минесоте Тимбервулвс. 

"То ће нам отежати понављање успеха из прошле сезоне. Али Западна конференције је увек тешка. Сада ту имамо Леброна, Денвер постаје бољи, Јута такође. Биће све теже и теже. Увек је било тако, али ће сада бити мало теже", закључио је Лилард. 

Блејзерси су прошле сезоне имали учинак 49-33 и као трећи тим Запада се пласирали у плеј-оф, где их је "почистио" Њу Орлеанс са 4-0 у првој серији.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар