За незгоду нико није одговарао

Бојану Марковић ударио је аутомобил прије седам мјесеци у Кнежеву, након чега је три мјесеца била на интензивној њези. Иако је полиција ухапсила и доставила извјештај против возача Синише Самарџића, истрага тапка у мјесту од јануара.

Република Српска 09.07.2018 | 22:16
За незгоду нико није одговарао
Саобраћајна несрећа од прије скоро седам мјесеци замало није завршила кобно по Бојану Марковић. Јутро послије Божића ударио је аутомобил У Кнежеву, гдје је дошла за празнике из Аустрије, након чега је завршила на интензивној њез. Петнаест дана је била животно угрожена. Од јануара траје опоравак у Аустрији, а особа која се криви за изазивање несреће и даље је на слободи, тврди Бојанин отац.

"То се све десило 8. јануара, полиција је ухапсила њега у Котор Варошу, и од тада ништа није урађено", каже Ђоко Марковић.

Полиција је одмах изашла на лице мјеста, али возача који је ударио Бојану Марковић нису затекли на лицу мјеста. Против Синише Самарџића, такође из Кнежева, поднесен је извјештај тужилаштву, али ни након седам мјесеци овај предмет није дошао на ред. Самарџић нам је кратко поручио у телефонском разговору да је позван од стране бањалучког окружног тужилаштва да да изјаву, али да ниједно рочиште још није заказано. Отац Ђоко Марковић се пита зашто.

"Он се нама никад није обратио. Нормално и даље живи и вози ауто. Не знам како му неко не одузме возачку", каже Марковић.

Из бањалучког окружног тужилаштва су нам потврдили да је против Синише Самарџића поднесен извјештај због кривичног дјела угрожавања јавног саобраћаја и непружања помоћи повријеђеном у несрећи. Такође, из Тужилаштва тврде да су била потребна додатна вјештачења те да је истрага у току.



БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Прабамбаба

09.07.2018 20:21

Ето тузилатва и курца...фуј па сто јос да се деси људи моји страдају невини људи а убице ходају слободно засто јел имају новац.ммм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

10.07.2018 07:34

Ето доказа како раде институције. Нико није одговоран. Они имају своје накарадне критеријуме. Хапсе неистомишљенике док убице и злочинци шетају слободно у РС. Правда за Давида и све остале невине"

Name

себар

10.07.2018 05:19

Као да ће престати возити ауто ако му одузму возачку дозволу. У РС-у је све накарадно, тако да нас ни ово не треба чудити. 80% аута је технички неисправно, људи возе под дејством алкохола итд. Вјероватно се и овај негдје за Божић нарољао, па ујутру сјео за волан. Сва срећа па цуру није усмтрио на лицу мјеста, срећа у несрећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грк

10.07.2018 09:05

"Институције раде свој посао" реце Лукац хахаха добар виц, хахахха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

10.07.2018 13:17

Колико оваквих случајева има, тек сад су почели испливавати. Стварно осјећам гађење према полицији и тужилаштву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ннн

20.01.2020 15:20

Нема сансе!!! Овај цовјек је спасио хиљаде зивота! Један од њих је и мој зивот!!! Не судите док се све не доказе!!! Дугогодисњи љекар и професионалац! А изнад свега велики цовјек!!

ОДГОВОРИТЕ