Они иду по ЧЕТВРТО узастопно злато на ЕП-у!

Селектор ватерполо репрезентације Дејан Савић је одредио екипу која ће играти на Европском првенству у Барселони. На званичном такмичењу ће дебитовати Немања Вицо центар Катаније.

Остали спортови 09.07.2018 | 22:20
Они иду по ЧЕТВРТО узастопно злато на ЕП-у!
Српски "делфини" ће на Европском првенству у Барселони, које почиње наредне недеље, имати прилику да се боре за четврту УЗАСТОПНУ титулу првака Европе.

За ово такмичење, најважније овог лета, Дејан Савић је одредио 13 играча, а дебитант је Немања Вицо, центар италијанске Катаније. 

Ево целог тима:

- голмани: Гојко Пијетловић (Шабац) и Бранислав Митровић (ОСЦ);

- играчи: Душан Мандић (Про Реко), Виктор Рашовић(Солнок), Сава Ранђеловић (ОСЦ), Милош Ћук(Младост Загреб), Душко Пијетловић (Динамо), Немања Вицо (Катанија), Милан Алексић (Солнок), Никола Јакшић (Ференцварош), Филип Филиповић (капитен, Про Реко), Андрија Прлаиновић (Солнок) и Стефан Митровић (Ференцварош).

Стручни штаб чине: Дејан Савић (селектор), Стефан Ћирић, Жарко Петровић, Владимир Павловић (тренери), др Никола Репац (доктор), Владимир Радовић и Марко Јовић (физиотерапеути), Дејан Стевовић (медији), а током такмичења ће се придружити Владимир Вујасиновић.

Србија је у Групи Д са Русијом, Румунијом и Словачком.

Подсећамо вас да ћете у уторак имати прилику да поздравите ватерполо репрезентативце пред одлазак у Барселону, али и женску репрезентацију која ће такође играти у Барселони.

Ватерполо савез Србије у уторак, 10. јула на базену СЦ "Милан Гале Мушкатировић" организује свечани испраћај женске и мушке селекције Србије на ЕП у Барселону. У 11 часова почиње пријатељска утакмица Србија - САД.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар