Дончић у Тексасу: "Само да ојача"!

Контроверзни власник Даласа имао је само једну жељу на драфту. . .

Кошарка 11.07.2018 | 20:30
Дончић у Тексасу: "Само да ојача"!
Далас и Реал Мадрид коначно су постигли договор око "откупне клаузуле" за Луку Дончића и словеначки кошаркаш коначно може да наступа за Мавсе у "летњој лиги".

Новац који ће франшиза из Тексаса платити шампиону Европе за сада није саопштен, а Далас је желео да пожури тај процес како би тренер Рик Карлајл већ овог викенда у Лас Вегасу на делу видео најталентованијег кошаркаша Европе.

Ипак, сада када је Дончић слободан да игра, у Даласу се премишљају да ли да му уопште укажу шансу пошто је дошао исцрпљен после напорне и успешне сезоне са Реалом...

Далас је на овогодишњем драфту бирао као пети, али се договорио са Атлантом да они са треће позиције изаберу Луку Дончића, док би потом Маверикси за њих изабрали Треа Јанга са Оклахоме. Словеначки кошаркаш је био велика жеља Тексашана који верују у Европљане, а нарочито добро искуство имају с Дирком Новицким кога су изабрали 1998. године.

"Он је био најбољи играч. Ако мислите да је то играч који утиче на велике промене у игри и у самој франшизи - и не размишљате о другом пику. Само желите тог кошаркаша", поручио је Марк Кјубан контроверзни власник Даласа.

Ипак, има ствари које МВП Евролиге може да поправи.

"Срећни смо што смо га добили, а само треба да постане мало јачи за ову врсту кошарке. Има све предуслове испред себе да буде сјајан!", закључује Кјубан.

Далас је овог лета довео и снажног центра из Клиперса, Деандреа Џордана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар