Вукота изабрао Обрена Петровића

Високи функционер СДС Младен Босић прихватио је одлуку предсједника Српске демократске странке Вукоте Говедарице да носилац листе за изборну јединицу два за Представнички дом Парламента БиХ буде Обрен Петровић.

Република Српска 08.07.2018 | 15:00
Вукота изабрао Обрена Петровића
"Прихватам одлуку о носиоцу листе за Изборну јединицу 2 за ПД ПС БиХ коју је донио предсједник СДС Вукота Говедарица као потпуно легитимну. Он је добио право одлуком ГО СДС-а да одлучи између Обрена Петровића и мене. Данас сам обавјештен да ће носилац листе бити Обрен Петровић", навео је Босић.

Каже да има најмање права да коментарише одлуке које доноси Вукота Говедарица пошто себе сматра најодговорнијим што је Говедарица постао предсједник СДС-а.

Додаје да му је нуђено да буде носилац компензационе листе што је он одбио.

"Свима је познато да смо Обрен Петровић и ја два сасвим различита профила, како политичка тако и људска и свјестан сам да се предсједник Говедарица опредјељујући се за Обрена Петровића, опредјелио и за систем вриједносит који његово име носи са собом. Тачно је да ми је нуђено да будем носилац компензационе листе, али мој циљ није да по сваку цијену будем посланик у Парламенту БиХ. Не могу да прихватим да будем на листи и подржавам вриједности које носи носилац те листе", навео је Босић.

Када је одлазио с чела СДС-а ставио се на располагање странци уколико за то има потребе.

Признаје да је очекивао да ће рекордних 52 хиљаде личних гласова на претходним изборима, проведених 10 тешких година на челу странке, политичко и дипломатско искуство бити довољна аргументација за позицију за коју је био кандидован.

"Као неко ко је у историји СДС био најдуже на челу странке осјећам лично задовољство што сам бавећи се политиком покушао да задржим лични интегритет. Свакако ћу наставити да се борим за интересе странке. Да би Република Српска могла да иде у свјетлију будућност, Милорад Додик и систем који је он успоставио морају да оду у историју", закључио је Босић.

БН ТВ

Коментари / 159

Оставите коментар
Name

Ре

08.07.2018 13:04

Снсд линија је победила..дефинитивно снсд и сдс у коалицији,после избора наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

08.07.2018 13:19

Снсд зели да остане на власти па како било, ако треба и у коалицији....али мислим да неце бити ни потребно ни могуце. Опозиција це имати апсолутну вецину. Зато и не треба о таквим опцијама да се надају навијаци од Снсд......има онај филм...прохујало с вихором....

Name

Милован

08.07.2018 13:37

Па опозиција права и не постоји.

Name

Сдс

08.07.2018 13:54

Који Петровиц, мој Вукота,недозрела јабуко. После избора цес видети ста си урадио. Тај петровиц је снсд полтрон, ти да си прави истјерао би га из сдс,свакакао це ти отици. Само да се зна, Петрови,Мициц....су спона коалиције са снсд. Зиви били па видели.

Name

Загор

08.07.2018 14:13

Глупље прице нисам одавно процитао, Обрен је искрени СДС и откако се бави политиком нит је мијењао странку нити показује да има намере. Добој је нон стоп под блокадама дрзавних институција само због Обренове тврдоглавости и принципа.

Name

Миладин

08.07.2018 14:14

На страну сто је ми је Босиц симпатицнији и дрази као политицар, реално, свих ових година није урадио ниста осим сто је био фин, културан и реалан, а знамо да у овој земљи то не знаци ниста сто показују и изборни резултати свих ових година. Са тог становиста, Говедарица је направио добру одлуку и старог намазанца који плива годинама и има резултате цак и онда када се то одјега и не оцекује ставио на ту позицију. Сектини изборни изењери јако добро знају ста то знаци па це се трудити да ову одлуку приказу као распад система јер знају да це Петровиц направити резултат. Вукота би у први план игре требао поставити јос једног старог намазанца са резултатима, МИцу Мицица. А фини Босиц, када се скине секта са власти це вец добити по заслугама, сто се мене тице, ста год зели али једноставно он је политицар за неку нормалну земљу, а не за овај тамни вилајет.

Name

браво Вукота

08.07.2018 14:19

Одлична одлука која гарантује побједу.

Name

Сви за Додика и за Жељку

08.07.2018 14:43

За ре Зашто би СНСД улазио у коалцију са тако сумњивом странком каква је СДС.СНСД ће сам освојити око 60 % гласова.Ако желе да некога узму у коалицију биће то досадашњи коалциони партнери из патриотске коалције.СДС им је потребно колико и радијација.

Name

ре ре

08.07.2018 15:48

Који оцај влада у снсд секти па покусавају на све нацине да заваде СДС-ове гласаце, сујом прицом о издаји и патриотизму (у овом слуцају Босиц добар, постен а Обрен продо странку,издајник). Страх је цудо, губите и одговарат це те за све лосе уцињено у последњих 20 година. Вукота це бити нови предсједник Републике Српске свидјело се или не црвендацима. СВИце

Name

Добојлија

08.07.2018 16:31

Босицу немој да будес увриједјен, не мозес стално ти бити на свим функцијама, а сто се тице Обрена Петровица цовјек има циме да се похвали, изузетан цовјек и омиљен код свију , постован и цијењен, вриједан и има резултате иза себе. С његовим ликом це се и врх странке освјезити, а мора и неко из Добоја да добије неку функцију, Добој је много дао, а мало му се враца, Вукота је направио прави погодак.

Name

романија

08.07.2018 18:04

Говедаревић је лукави Ерцег, узео Обру, јер му је обећао приходе са Глигорићем који је изнио 12 милиона КМ из РУГИПП, а сад је Глигор у ПДП шеф у Добоју у опћини.

Name

Рогатица

08.07.2018 18:55

Мој Младене, храни куче да те уједе.

Name

Говедар

08.07.2018 19:15

Вукотин ниво је посланик или савјетник.

Name

Рогатица

08.07.2018 21:15

Младен, сметаш му јер те људи цијене,за разлику од дезертера. Бјежи од њих, сачувај част.

Name

ЖИКА Ж

09.07.2018 05:22

ЧОВЈЕК КОЈИ ДОБИЈА ИЗБОРЕ СЕ НЕ МИЈЕЊА. БОСИЋУ НЕ МОЖЕ ЧОВЈЕК УВИЈЕК ДА БИРА. БИО СИ ПРЕДСЈЕДНИК И ПУСТИ ТО И ДРУГОМ ПРЕДСЈЕДНИКУ ДА РАДИ.

Name

xxл, Бања Лука

09.07.2018 07:55

Предсједник Говедарица као предсједник Странке је самим кандидовањем за предсједника Републике Српске показао да је преузео одговорност са успјех СДС на себе, те цовјеку треба без оспоравања допустити да има задњу ријец у СДС и да СДС води у побједу! Ако у томе не успије, јасно је да це он сносити одговорност! Пуна подрска предсједнику Говедарици, насем будуцем предсједнику Републике Српске! СДС са Говедарицом на целу првенствено води рацуна о опстем интересу свих градјања, те у таквој политици некада се морају донијети и теске одлуке као сто је ова. Градски одбор СДС Добој је први предлозио Вукоту за кандидата за предсједника Републике Српске, господин Петровиц је имао ту визију медју првима у СДС и због тога Вукота је добро и одлуцио дајуци предност Петровицу, који иза себе има јако изборно тијело. Босиц не треба да се љути, вец да као прави професионалац, искрен патриота подрзи ову прицу и да цека своју сансу, коју као квалитетан и постен кадар це сигурно добити. Цињеница је да само један носилац листе у тој изборној јединици мозе бити. Подрска Вукоти и само напријед нас предсједнице!

Name

ре Миладин

09.07.2018 10:27

Кад је неко културан не мозе то бити САМО. То је све. И онда кажете да је за НОРМАЛНУ земљу. То нормално говори за Босића. Таквих, нажалост, немамо више или ја не знам. Наставићемо борбу са некултурнима и оним акоји су за ненормалну државу и са њима се изборити за нормалну, културну државу? Да ли је то нормално и могуће? Немојте ви случајно довести неког новог, образованог. Ако једног дана буде лустрације и закон ао поријеклу имовине, бојим се да ћете их имати пуно у својим редовима које ћете морати прочешљати. Једно знам сигурно, а то је да међу њима неће бити Босић. Да цијели остатак живота радите на себи, нећете бити ако он у смислу културе , образовања и поштења.

Name

xx

10.07.2018 08:29

Босиц вам је једини човек на јавној сцени који има господски став. Мозете се утезати колико хоћете то се не постизе тиме.

Name

Освит

08.07.2018 13:11

Господине Босицу ви једноставно рецено припадате времену које јос назалост није и ни покуцало на ове просторе а требали би сви да му стремимо зарад будуцности своје дјеце и унуцади . Овдје су назалост на цијени они који "имају" који нагласавају своју припадност колективитету а за лицне и моралне квалитете висе нико нити пита нити их цијени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

08.07.2018 14:02

Младен Босиц је један од ријетких људи у политици који има ријец,образ и постује људе. Његовим одласком РС и БиХ су изгубили много али то назалост ријетко ко види у овом моменту.

Name

Ре

08.07.2018 15:05

Не да УДБА поштеним људима ништа

Name

Синиса

08.07.2018 18:37

Доста је било ових старих кадрова, окренимо се младим људима , имамо сјајног политицара у Брцком г-дина Јовису Кикица који је будуцност пдп и Дистрикта.

Name

Теско нама свама

08.07.2018 19:12

Босиц је фини господин,али назалост пролазе намазани и безобразни,као инаце у зивоту

Name

Мик

09.07.2018 16:38

Босића, једноставно не можеш да не поштујеш , без обзира којој политичкој опцији припадаш. Мислим да је гуслар пуцао у гудало, тј.у своју ногу.

Name

Игор

08.07.2018 13:15

Босиц је господин . Говедарицин једини квалитет је сто је ПРОТИВ и људи који гласају не гласају за њега него против Миле. Катастрофа . Сад када имају сансу да срусе ове лудаке са власти они као мала дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кими

08.07.2018 19:43

Штета за Босића, није га се Вукота требао на тај начин одрећи, забијањем ножа у леђа.. Гласаћу за Вукоту зато што сам против ових секташа али дефинитивно ПДП је једина озбиљна странка опозиције која нешто ради док се СДС бави само собом. Подмлађена екипа ПДП са Бореновићем на челу и безброј младих, стручних, паметних и храбрих људи око њега је дефинитивно мој избор!

Name

ре

08.07.2018 22:15

Чекај Босицу. Мозда будес премијер. Полако

Name

Дире Страитс

09.07.2018 05:21

Кими, штета је и за СДС а самим тим и за опозицију. Жао ми је што СДС и опозиција скоро сваки дан себи дају аутогол. Зар је требало доћи до овог' да се сви носиоци листа изаберу а да се остави избор или овај или онај? По мени наравно да није, јер ће то само и даље наставити да ствара унутарње сукобе, конфузију и раздор. Можемо ми причати шта хоћемо, али у овој земљи и за наше услове, тј.на којем смо ми укупно нивоу, Додик је најбљи политичар и на жалост наша реалност.

Name

све гори од горег

09.07.2018 14:15

Јој,добро би било да је тако како пишеш,и да снсд нема толике своје унутрашње муке!Јој ПОГЛЕДАЈ КО СУ КАНДИДАТИ ИСПРЕД СНСД СТРАНКЕ!!!Реално,зар је то оно најбоље што ова странка има!!!!Па зар то нису истрошени политичари које више нико не може смислити!!!!!Па зар није вријеме да та странка са толиким чланством да предност младости ,ма не младости већ неким 40 годишњацима,а не пензионерима!!!!Зар странка није имала бољег кандидата за предсједника??????Чудно!!!Наравно да то додатно појачава несигурност код становништва у погледу будућности!!!!Тако да имамо 5 или 6 лоших странака !!!!

Name

сдс

08.07.2018 13:19

Издаде вукота младена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сссссс

08.07.2018 14:41

Издаце и сдс и преце у днс

Name

НН

09.07.2018 00:33

Засто издаја ?

Name

п.с.

09.07.2018 07:18

Па шта ће сви у днс-у?Ко их тамо смјешта све?Какве је онда улога тога днс у нашој напаћеној РС!!!!Додуше ,Марко је издао Биљану па сад карма је чудо!!!!Ето једино Стевандића ни у најсенилнијем стадију није хтио!!!!А Босић је политичар сасвим другог става ,тако да он, ако баш баш није условљен, не иде у днс лако!Већа је он брига снсд-у са кандидатуром или без ,у днс или сдс ,него многи други па чак и мали из Гацког!

Name

Стари сдс гласац

08.07.2018 13:28

Браво вукота морално громадо, сад се показа ко си и ста си. Мој глас иде Додику и Зељки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живка

08.07.2018 13:42

Вукота има комплекс ниже вриједности у односу на Босића. Босић је пре свега интелектуална громада. Нисам ни у једној странци.

Name

Одани Сдс

08.07.2018 13:46

Да залосније немозе бити, али како другације гласати против Миле

Name

Живка

08.07.2018 13:47

Босић је ИНТЕЛЕКТУАЛНА ГРОМАДА

Name

Игор

08.07.2018 13:56

Ови су луди тотално. Овако сам 2014-е навио сат да устанем ујутро и гласам . Ту се појави Тадиц на АТВ , излупета се цовјек , само сам угасио аларм и прескоцио гласање. Ови све раде да изадје испод 600 000 људи а до те цифре Миле их дере као волове. Ово је најљепсе гледати из даљине , све преко 800 километара је ОК. Нека вам је Бог на помоци са оваквом власти а и опозицијом .

Name

Врле

08.07.2018 13:58

@мало сутра икад СДС гласац Ако те ово опредијелило да гласас за Зељку и МИлу сигуран сам да си увијек био оно сто си и сада, стари лојални и провјерени СНСД гласац.

Name

Мрки Војвода

08.07.2018 13:36

Босић јесте господин и морална величина. Ипак, одлуке предсједника би морао да прихвати, као што су и његове прихватане (Ђорђо Крчмар, Огњен Тадић, Борислав Бојић, Ненад Стевандић, Вулин, Бањац, Стеванчевић). Његов мандат је обиљежен поразима, али и очувањем странке. Није радио много на терену и никад се није прихватао најодговорнијих послова. Међутим, искусан је и поштен и надам се да ће помоћи као што је најавио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

08.07.2018 19:43

Види ових снсд-ових плаценика као брину за сдс Младена и сл, . Небрините сдс је цисти и јединствени него икад Младен је нас кадар и увијек це имати знацајну функцију. Сацекајте октобар нецете знати ни ста вас је снасло народ је прогледао трази промјене

Name

СА 1972

08.07.2018 13:36

Господине Босицу, мислим да је интересни лоби преузео странку. Вукота је ту само онако, да одрзи понеку здравицу, да се похвали у својој Билеци негдје на слави да је, кобајаги, ""предцедник" странке, а да га ови с власти пред изборе оцрне као дезертера.. А кад изгуби изборе, да на њега свале сву кривицу и напрасе из странке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС ГАЦКО

08.07.2018 13:40

Е мој председнице кад издаде младена који ти је дао све у зивоту ста би урадио тек са обицним народом. Ко би рекао да цес и ти постати бранковиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андрејевиц

08.07.2018 14:27

Ти си из Гацка и јос из СДС као сто сам ја из Клагенфурта

Name

Сви за Додика и за Жељку

08.07.2018 14:45

У Гацку су сви за Додика и за Жељку.И најзагриженији СДС-овци напуштају ту странку.Не желе да буду издајници.

Name

Ботови

08.07.2018 14:59

Види ових СНСД сендвиц ботова

Name

Рс

10.07.2018 19:50

Бас си ти сендвиц бот јер морас да идес у БЛ и истерујес правду,а плате у Гацком електрани су нам огромне и наравно да це сви бити за Додика и Зељку...

Name

Лука

08.07.2018 13:48

Свака цаст, г- дине Босицу, тако то ради интелектуалац и патриота. Ниси као они сто су, хвала Богу, отисли из странке, понасали се као увриједјена млада и продали за 'саку долара' и постали папци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

08.07.2018 14:19

Зна он Папке изузетно он им је одобрио да буду носиоци листа као и састав истих.

Name

Милева

09.07.2018 08:52

Нема додиковаца у Гацку

Name

Зар

08.07.2018 13:53

није о овоме још давно давно О. Тадић говорио и писао у писмима. Штета за СДС, обојицу их очигледно власници СДС а из сјенке перфидно одстранише због личних интерешчића, само Огњен ма вријеме одреагова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Са стрне

08.07.2018 14:28

Како вас није стид поредити полтрона Огњена и постеног Босица.Огњен Тадиц је пресао у владајуцу странку само збг интереса.Такав лицемер као Огњен се родио прије лисице,ста це урадти ако власт направе СДС и СНСД под притиском Вуцица.

Name

Генерал

08.07.2018 14:30

Огњен је Милорадов играц а Босиц це добити вазну функцију. Све договорено!

Name

Ре

09.07.2018 05:22

Па, што ниси тако говорио за Тадића прије 10 година?

Name

ре Генерал

09.07.2018 10:51

Која је сврха тога што ће добити ту функцију, ако ми то не можемо знати и гарантовати. Ова одлука одвраћа народ од СДС а, што не објави одмах која је функција њему намијењена. За мене лицно је неприхватљиво гласање за СДС ако у њему Босић није нека чивија. А, поготово ми није јасно да га мијења неко ко му није до пете. Неки Босићу приговарају да је био пасиван , неактиван. Не би се могло рећи. Нпр. мене је одушевио кад је Вукановића узео за савјетника, а не неку цицу мицу, да има шта пипкати. Узео је типа који редовно пише о проблемима у друству и то диљем нам Српске. Други новинари немају ни појма о чем он пише. А то је велика ствар.

Name

Добојлија

08.07.2018 13:53

Доста сте се ви спрдали са Добојем, Обрен мозе написати политицку енциклопедију из које мозете сви заједно да уците. Свака цаст Вукоти на избору и слободно мозе да рацуна на сназну победу СДС-ове листе на целу са Обреном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

08.07.2018 14:11

Обрене, ти си ово написао?

Name

Цане

08.07.2018 14:22

Видјели смо 2014.год. и Добој. сути покриј се по глави

Name

Интегра

09.07.2018 09:03

Само што би као коаутор те Енциклопедије био Урош Гостић!

Name

Ратко С.

08.07.2018 13:56

Говорио сам Младену да це га Говедарица издати првом приликом али то није допирало до њега. Сада нам је носилац листе цовјек који се ни по чему не разликује од Милорада Додика и за кога са сигурносцу знамо да це се прилкљуцити њему буде ли то потребно. Глас искрених цланова СДС-а се висе не цује. Вукота це бити само неко на коме це се сломити кола, и он це ици после избора.. то је јасно као дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

08.07.2018 14:50

Зашто одмах квалификације издаја, бранковић, зашто се одмах латимо најружнији квалификација и дискредитирања личности.Ја незнам ни Босића ни Оборена, за мене су обадвојица инертни социјалистички профили без агилност и идеја које вуку напријед и сад кад се појавио млад човјек недамо му ни шансу него одма га стављамо у смеће.То је грешка свих народа овог јебеног Балкана што немамо љубави ни према чему, немамо поштовања, немамо оне њемачке дисциплине.Ми смо овдје сви способни за све.Ако је струја у питању сви знамо поправљати о адвокатури да и не причам а политичари тек ту смо сви ама баш сви нај способнији и најпаметнији.Ако имате своју главу размислите и гласајте за оно што је најбоље за све нас а не ситносопственички и ината.Нису политичари криви него смо криви ми сви, јер нисмо од своје дјеце успјели одгојити људе са ставом, образом, упорносцу и устрајношћу.Нека нам је сам Бог у помоћи јер ми сами себи заиста неможемо помоћи.

Name

x

08.07.2018 13:58

Једини честити српски политичар поред Коштунице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

09.07.2018 10:55

Апсолутно се слажем. Политичари за будућност, нажалост.

Name

гатачко поље

08.07.2018 14:03

Издаде те Вукота Босићу. И он да буде предсједник РС, посматрао из даљине кад се ствара РС. Кога си предложио да води СДС Босићу, ако Бога знаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамни вилајет

08.07.2018 14:07

Унутар СДС кадра на свим нивоима је велика трулеж и то је оно што их никад неће учинити здравом странком, зато због ових унутарњих фелера странке СНСД увијек успијева доби гласове и власт, а у ствари ни једни нису вриједни ни као људи , ни као политички субјекти, све шљам. И свеукупно кад се сагледа позицију и опозицију , шта то говори, па гвори нам да народ има власт какву је и заслужио. Међусобо дубоко подијељен, ирационалан, без здраве политичке свијести , затрован и јадан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

08.07.2018 14:07

Да ли су ови коментари провокаторски или су стварно од СДС- оваца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ссссс

08.07.2018 14:48

Да пратис политику знао би да нису провокације

Name

ре сссссс

08.07.2018 15:38

Ти нам реци бајина п.дгузна муво.

Name

Дразенка

08.07.2018 14:10

Да Обрен није носилац не би ни гласала за СДС. Обреново време долази и ја вјерујем у њега. Свако има право на свој избор, а Обрен је мој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

08.07.2018 14:26

Е мој Говедарица, овим потезом од побједе нема ниста, па само погледај Вукота Обрена, цовјек од 150 кг, греска, али у старту је греска требао је Мирко Саровиц, да буде кандидат за пресједника, али овим потезом са Обреном, по мени назалост нема промјена, Додик је био у праву, дајте Вукоту да буде на целу СДС, и СНСД це увијек побједити. Зивјели и то це се показати у октобру. Мој глас само за Иваница

ОДГОВОРИТЕ
Name

Есдесовац

08.07.2018 14:30

Вукота и Игор Остојиц су истјерали све из странке. Треба да идете јер це вас Жељка разбити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре есдеесовац

08.07.2018 16:33

Рајко Васићу ти ли си?

Name

за Есдеесовца

08.07.2018 17:18

Хоће, хоће у лимбургу и то са њеним омиљеним 113%.

Name

сдс

08.07.2018 19:13

Овом Игору сам пре 2 год. послао посланичка питања и није их поставио, чак ни захвалио ми.

Name

Сасвим Реална Одлука

08.07.2018 14:34

Па Обрен це донијети СДСу 20 000 гласова у Добоју само, а Босиц не мозе висе повуци толико као прије кад је био предсједник. У осталом катастрофални Босицеви кадрови су довели СДС ту гдје су га довели. Браво Вукота! Напријед СДС! Идемо сад или никад! Обрене војску у први ред и русимо резим. Ти знас како се то ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.07.2018 14:59

Тако је Мустафа из Которског

Name

Јокер

08.07.2018 16:51

Тако је! Сад кад проради Обренова машинерија.

Name

ре

09.07.2018 11:06

Ужасавам с е ових кандидата који имају машинерију иза себе, а машинерија се ставра ловом, а лова је , зна се откуд. А кад машинерија проради она и гласа, нема ту самосталног мишљења и одлучивања. Таквим гласачима није важно ко побјеђује него да они од те машине нешто добију. Босићеви гласаци мисле својом главом и одлучују по савјести. Јесу у мањини али нека су. Већина је увијек ретроградна у односу на мањину. Имао је право што је допустио да оду неки из СДС а, нек се циједе чиреви. Тај процес је, назалост, стао. Сад цемо имати двије најбројније странке идентицне по вриједностима.

Name

Војка

08.07.2018 14:38

На овим изборима једино је сигурно да Обрен пролази

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој уз Обрена

08.07.2018 14:38

Обрене уз тебе смо! Имацес рекордан број гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српска мора боље

08.07.2018 14:38

Браво предсједнице!!!Једина исправна одлука.Идемо заједно до побједе на свим нивоима.Обрен Петровиц носилац листе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

08.07.2018 14:39

Свака цаст Вукота на избору. Доказао си да си да си способан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиса

08.07.2018 14:41

Оцекивано али и заслузено! Браво за Обрена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко Арнаутовиц

08.07.2018 14:42

Исправна одлука предсједника странке.Обрен Петровиц вуце за собом најмање 20.000 гласаца.Са овим цовјеком се моземо нецему надати.Уз дузно постовање према Младену Босицу,ОО Брцко нема снагу да изнесе изборну побједу.Са Обреном до побједе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Побједа

08.07.2018 14:43

Вукота и Обрен заједно побједјују!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маса

08.07.2018 14:45

Обрен је квалитетан политицар. Свака цаст на избору. Вукота и Обрен имају мој глас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Бл

08.07.2018 14:52

Босиц је био и остао господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иронија

08.07.2018 15:00

Господин ће остати али посланик неце постати.

Name

БОСЊАК

08.07.2018 14:54

Нама Обрен брат не смета. Показо се добар, ми смо имали страх од сдс али Обрен је то демантово. Ми босњаци дјелимо мисљење да Обрена треба подрзати, стета је таком инсану не дати прилику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВИце

08.07.2018 14:58

Са Говедарицом и Обреном СВИце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ботици

08.07.2018 15:01

Сто снсд сендвиц ботови покусавају да направе свадју у сдсу. Смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Божидар Ковачевић

08.07.2018 15:03

Вукота и Обрен имају мој глас,СДС треба спој младости и искуства и ово је идеална комбинација!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идол

08.07.2018 15:03

Па Обрен це имати висе гласова и од Зељке хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

10.07.2018 10:16

Наравно али мало сутра! Обрен це добити 3000 босњацких гласова и то је то!

Name

Реалност

08.07.2018 15:05

Сад се снсд хвата за главу. Па гдје на Обрена. СДС у овој ИЈ вец мозе прогласити побједу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

08.07.2018 15:06

Босиц био и остао господин. Свака цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

08.07.2018 15:08

Младен Делић би рекао: - Људи да ли је могуће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

08.07.2018 15:11

Вукота, дје ти је памет. Каква је сада разлика између тебе и Додика и каве промјене и са ким доносиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

08.07.2018 15:13

Босић поставио Вукоту јер је вјеровао да неће у коалицију са Додиком. Вукота поставља оне који су стално на линији са Додиком и додиковим људима. Мој Вукота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запањен

08.07.2018 15:20

Па знате ли ви брацо да је Обрен увео Добој у Заједницу опстина турског свијета и организовао ифтар у центру Добоја? знате ли да му је најблизи савезник Урос Гостиц, додиков главни баја у Добоју. Па је ли ви намјерно минирате СЗП?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

08.07.2018 16:10

Сјетите се само да се сакрио док је Добој био под водом.

Name

РЕ ДЕЈАНЕ

08.07.2018 17:04

Па и говедарица се сакрио кад је био рат, је ли ти то несто говори

Name

Ре ЗАПАЊЕН

08.07.2018 17:49

Вукота игра на подршку муслимана и зато се одлучио за Обрена, а до год се СДС и СзП буду уздали у муслиманске гласове бит ће опозиција.

Name

ПОНОВО УЦЈЕНА?!

08.07.2018 15:24

2014. је СзП изгубио изборе због уцјене ИВАНИЋА, а сад ће, због уцјене ПЕТРОВИЋА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ронин

08.07.2018 15:27

Политички потпуно исправан потез ..руководећи се не који је бољи него ко Це мање сте направити..само је овако требао поступити и у Братунцу. П.с. мало је и Калинићу мило

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојка

08.07.2018 15:38

Наравно Петровић!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КоЛектор

08.07.2018 16:07

Сестро, ти у Добој долазис само кад требас у ЦИПС!

Name

Миленко Ракић

08.07.2018 15:54

Добој је бастион СДС,логичан потез Вукоте Говедарице. носиоци листа требају бити они који најбоље раде као Шаровић и они који имају најбољи резултат као Обрен Петровић!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

08.07.2018 23:17

СДС очигледно треба додатну подрску муслимана,коју це добити са Обреном. То је једини разлог зашто је изабран Обрен, а не Младен.

Name

Српско Сарајево

08.07.2018 16:13

Младен Босиц је моралан цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је овдје луд

08.07.2018 16:37

Обрен је унистио Добој као сто Додик унистава РС. Таман кад цовјек помисли да долази несто ново, боље паметни, постеније, а оно се поново показе да су сви политицари исти. А уз такве нам је пропаст загарантована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све се плаца - али и враца

08.07.2018 16:42

Зна Говедарица ко је Обрен, као сто зна и ста је у торби однио из Добоја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

08.07.2018 17:23

Можда се Вукоти свиђа име Обрен

Name

Добојлије, ста смо богу згријесили?

08.07.2018 16:50

До сада сам знао за кога нецу гласати, а сад знам да нецу ни изаци на изборе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

08.07.2018 16:54

Неспособни сте! Разјебасте и оно мало што је од СДС остало! А онда цмиздрите како сте покрадени на изборима. Две нацртане козе да вам дају и њих би изгубили, а камо ли изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

08.07.2018 17:09

Господин Босић је још једном доказао да је велики господин. Не ради за себе и за своје личне интересе, него за интересе странке. Моје велико поштовање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цица маца

08.07.2018 17:13

Најбоља одлука Предсједника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Керез

08.07.2018 17:14

Обрене Добој је уз тебе! До побједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.07.2018 17:56

Мислиш Которско

Name

Бивши снсдеовац

08.07.2018 17:19

Свако ко више буде дао глас снсду и његовим партнерима потписује смртну пресуду себе и својих синова,кцери, унуцади. Миле је своје осигурао, Спириц пунца, Зељка, Мајкицева, Радмановиц, сва снсдова свита. А Вас драги цитаоце покрала и то ПОШТЕНО. НИСУ НАШИ НАЈМИЛИЈИ ГИНУЛИ НИСИ ТИ СТРЕПИО ЗА СВОЈ ЖИВОТ НА ЛИНИЈИ ДА ИМАС ДАНАС ОВАКВУ ЗЕМЉУ, ДОК СИ ТИ РАЊАВАН МИЛЕ ЈЕ БИО БИЗНИСМЕН. НАСА НАЈМИЛИЈИ КОЈИ СУ ПОД ЗЕМЉОМ КАД БИ УСТАЛИ И ВИДЈЕЛИ КАКВО ЈЕ СТАЊЕ ВРАТИЛИ БИ СЕ У ЊУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.07.2018 11:56

Зато цу и гласат за њих. Боље нисмо ни заслузили.

Name

???

08.07.2018 17:30

Викота незна да ово није избор за градоначелника па да и Бошњаци гласају за Обрена! Сада Бошњаци имају своје кандидате, ко це гласати сад за Обрена Бог те питао? Босиц је бар господин за овог удбаса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

08.07.2018 17:41

Поцетак краја Вукоте. Код њега не вази ко тебе каменом ти њега хљебом код њега је обрнуто Босиц њега хљебом а он њега тако брзо заборавио све це му се врло брзо вратит мило за драго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиса

08.07.2018 17:57

Само је једна интелектуална громада, то је г-дин Јово Кикиц из ПДП, цовјек који је урадио висе за Брцко , него појединци за 10 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

08.07.2018 18:08

Е Вукота отјерао си бојица,тадица,а сад и босица па ко ти је остао???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре сдс

08.07.2018 20:03

Није никог отерао него су цланови Рудоњине странке откривени и сами подвили репове.

Name

Бања Лука

08.07.2018 18:21

Једини који је могао водити СДС је био Огњен Тадиц. Назалост културу отјерасе гуслари који це добити одговор од Бања Луке у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.07.2018 19:31

Ха ха ха.То може напистати само Огњен!!!Ко год је увео Огњена у сдс знао је ста ради тој странци!!!

Name

Ре ре

08.07.2018 20:54

На твоју велику жалост нисам Огњен али јесам Бањалучанин и веома добро знам шта мисле о њему и таквима који малог наставника из Гацког подржавају.

Name

одговор

09.07.2018 07:01

Без жалости!!Ал и ја сам бањалучанин,и то онај који се родио у Бањалуци живио у рату и послије рата ,гласао и за Младена Иванића и Додика када су обећавали нешто боље и новије итд !!!!Елем,познајем Огњена када је још био у радикалиима ,па кад су се радикали подјелио ,и знам више него одлично његову сарадњу са Додиком из тог периода!!!Тако да јразумијем и шта је политика тј политички инжињеринг на нашим а и другим просторима.Предпостављам и како и шта днс-у доноси политичар профила Тадић!!!А Бањалука сад овако структуирана не цјени Тадића (раније је можда и имао неку шансу).

Name

Игор БЛ

08.07.2018 18:23

Људи моји будимо реални Вукота је паметно урадио,у овом моменти Обрен мозе висе гласова донијети странци,и будите сигурни да снсд пада у октобру,Разапните ме испред Боске ако не буде тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

08.07.2018 18:25

ЈЕДАН ЈЕ ЈОСИЦ БУДУЋИ НАРОДНИ ПОСЛАНИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.07.2018 18:39

Да је барем више људи у СДС као сто је Обрен. СДС ДО КОНАЧНЕ ПОБЈЕДЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бато

08.07.2018 18:45

Да је Обрен био на листи 2014 године сада би СДС био на власти на нивоу РС. Обрена за премијера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роqуе

09.07.2018 05:37

Води га кући гдје је био 15.маја 2014. заборавили сте свједочење у суду бих против својих првих сарадника из рата

Name

лилy

08.07.2018 18:57

Распадате се као труло дрво..и ви да водите дрзаву? Ама,немозете ви водити ни Лопаре..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све је у предизборној режији и математици

08.07.2018 20:27

Па из упустава Р.В,видљиво је да не побједјује на изборима истина и правда већ "математика",добра истраживачка комбинаторика!!!!Вазно је добити гласове ,није вазно којим средствима !!!Ето, изборна машинерија снсд се слузила широким спектром метода ,па чак и куповином посланика и у постизборној комбинаторици!!!!Ако Обрен доноси гласове ,онда је он добар избор !!!!

Name

РУГИП

08.07.2018 19:01

Обрен је запослио Глигорића који је опљачкао РУГИПП за 12 милиона КМ и уписао га у ПДП

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Марковиц

08.07.2018 19:06

Нека си одступио кад ниси имао храбрости изаци Додику на црту, а и због форсирање Огњена Тадића. Треба увести правило да лидер странке иде у трку за највису функцију у Српској и ако изгуби иде са чела странке. То је свето правило демократије. Због тога, а не што сам за Обрена је исправна одлука Вукотина. Ти требас СДС и сигуран сам да цес јој јос доста прузити јер си некорумпиран и јако паметан цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дире Страитс

09.07.2018 05:37

Нисам аналитичар, али Огњен је неколико пута био кандидат јер нико други из СДС-а није хтио Додику на црту. Узми само Босића, он је узимао функције које немају важност у смислу да човјек сам одлучује и да сам доноси одлуке. Крио се иза тих мјеста, рецимо предсједавајући Скупштине. Уз сав административни апарат ту функцију можемо обављати и ти и ја. Али када је у питању функција гдје треба сам да нешто покаже, ту га није било. Тако да постоји и образложење зашто три пута Огњен Тадић.

Name

Нидзо

08.07.2018 19:07

БРАВО ОБРЕНЕ. ДОБОЈ ЈЕ УЗ ТЕБЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехехе

09.07.2018 05:25

Са Обреном у лигу сампиона !!!!

Name

Самаран

08.07.2018 19:45

САМО ДА ЈЕ ОВАКВИХ ЦЕСТИТИХ ЉУДИ,БОГ МУ ДАО ЗДРАВЉЕ И СРЕЦУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мерy

08.07.2018 21:07

Јос једна мудра и храбра одлука будуцег предсједника. Подрска !

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД лојалац

08.07.2018 22:55

Ови макар бирају човјека из своје странке, а ми Ненада Стевандића и Војина Митровића. Они прошле изборе били против нас, а сад с нама. И Жељка је била у социјалистима..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

09.07.2018 03:59

Е Вукота, који дилетантски потез. Бас када сам мислио да имам за кога да гласам, ти га бас унереди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

09.07.2018 04:07

Овом одлуком Вукота је изгубиуо сваку сансу за побједу.Снсд такодје.Једина опција за спас народа у Републици Српској је побједа Вање Елеза и његове српске традицјоналне ослободилацке партије.Дебели нутрицјониста је посљедња санса за нормалан зивот насег народа на овим просторима.То је партија постених и паметних људи,упосленика министарства правде и цланова европске комисије од цијих дневница солидно зарадјују а воде нас не у европу него према русији.Младост снага и љепота=стоп до побједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

09.07.2018 04:57

Ресио Драгомир да опет поклони гласове владајуцој странци па за носиоца листе одредио свог буразера, инаце истакнутог зворницког интелектуалца. Вец видјен сценарио на претходним опстинским изворима... Не треба Додику веца помоц од оне коју добија од саме опозиције...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куре

09.07.2018 05:11

Сада је све јасно! СДС колективно прелази у СНСД. То је изгледа једини нацин да побједе на изборима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.07.2018 10:06

А што не би снсд прешао у сдс!!!!Па ионако најбоље крило снсд је уоквирима програма странке сдс!!!!Сами видите да је оно социјалистичко крило Радмановић потписало мапа за нато!!!!А видите и да су на листи снсд све страни елементи, не најбољи дио чланства!

Name

Марко

09.07.2018 06:33

Па Вукота је изабрао Обрена по наређењу Иванића. Обрен има својих 20.000 муслимана који ће гласати за Иванића , али само под условом да је Обрен носилац листе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОГИКА

09.07.2018 09:44

Киса це пасти у Билеци ако вјетар буде у Калесији.

Name

ВУКОТА БОСНИЋ

09.07.2018 10:55

Босић је дао доста СДС-у...није ово фер од Вукоте !!!Премда је и Босић већ дуго на државним јаслама...нека дођу нови људи,ови Босићеви су губитници вјечити !!!"

ОДГОВОРИТЕ
Name

да

09.07.2018 11:25

Да, нека дођу ови сто су били начелници 20 година, они су свјежи, свјежег знања и "могућности". Треба им дати шансу и на вишем нивоу.

Name

де жави

09.07.2018 12:32

Кад год се учини да СДС има превагу над СНСД, они направе неки потез који их врати уназад. Добро је да то знамо.Велики број апстинената сигурно неће гласати ни за једне ни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

09.07.2018 18:11

Пада сдс - изнутра се урушава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

09.07.2018 19:46

Вукота подрском Обрену изгубио си мој глас и многих других.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојка

09.07.2018 22:43

Вукота разоцарао си ме.И не само мене него и моју породицу уопсте.Ако је теби Обрен избор умјесто Босица онда цемо и теби ускратити подрску и бирати Вању Елеза..Иваница да али тебе због Обрена не.Гурали сте и Тадица 3 пута па није просао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зив је добој умро није

10.07.2018 06:58

Да ли је могуце да цовјек бира Обрена Петровица да буде носилац неке листе? Вукота оцекује неких висе гласова ако је он носилац, па Вукота да ти казем ја несто, Обрен Петровиц је изгубио задње изборе за градонацелника у Добоју. Затразите да се вреце истресу и да се броје гласови па да видис Вукота како је дебело изгубио, али посто је радио трио петровиц-гостиц-палексиц све договорио тако сто су они одлуцили да Обрен буде опет градонацелник, а зивковиц који је био кандидат снсд-а и који је побједио на задњим изборима добија новац од обрена да се не буни. И кога ви замајавате са прицама како Обрен доноси гласове?? Мрзе га добојлије( праве добојлије). И неце он отици тако лако из Добоја а да прије тога не одговара за сва злодјела која је направио у Добоју. Има масинерију за дописивање гласова, ја сам присуствовао у ноци избора када су се гласови бројали и на том бирацком мјесту је било брутално дописивање гласова и опет је изгубио. Звао је палексиц предсједницу тог бирацког мјеста да пегла резултате, али нису успјели јер је вец све било уписано на главни папириц. Тако да су ту мало закаснили. То је један од примјера како Обрен и његови другари раде. Фер и постено не мозе, то је свима јасно, и сви мало муцкају али Обрен муцка превисе. И на крају, немојте молим вас да прицате како је Обрен постењацина, добар цовјек и прави избор за носиоца листе. Он је прави избор за Вукоту и осталу багру јер има новац, а за народ је ЗЛО. Будуци папак којег це Додик купити за глас у парламенту. ЛАКУ НОЦ РС И ДОБРО ЈУТРО ДОБОЈ!

ОДГОВОРИТЕ