Извучени рачуни срећних добитника

У Тропиц центру Бања Лука са почетком у 12:00 часова, данас је уприличено извлачење рачуна срећних добитника наградне игре „Велико љетно РАЧУНање“, коју је организовала Бањалучка пивара у сарадњи са трговачким ланцем Тропиц и мојМаркет.

Република Српска 07.07.2018 | 22:31
Извучени рачуни срећних добитника
Сви купци домаћег трговачког ланца Тропиц и мојМаркет, љубитељи Нектар пива, који су у претходна два мјесеца учествовали у наградној игри и вриједно убацивали своје рачуне у означене кутије били су потенцијални добитници једне од три вриједне награде: иПхоне X, Пеугеот скутера и Волксwаген Поло аутомобила. Никола Аничић из Бањалуке освојио је навриједнију награду – Волксwаген Поло, док је рачун Љиљане Кнежевић извучен за награду Пеугеот скутер, а Игору Клиндићу учешће у наградној игри донијело је телефон иПхоне X.



„У самој завршници наградне игре 'Велико љетно РАЧУНање ' потрудили смо се да купце Тропиц центра Бања Лука обрадујемо додатним наградама. За рачуне са 5 КМ или више купљеног омиљеног Нектар пива припремили смо 'Коло среће' и подијелили преко 80 награда - поклон бонове за куповину у Тропиц и мојМаркет трговинама, пакете Нектар пива и друге брендиране Нектар поклоне. Драго нам је да су купци још једном потврдили оданост омиљеном пивском бренду, Нектар пиву, али и домаћем трговачком ланцу Тропиц и мојМаркет,“ изјавила је Милка Станивуковић, ПР менаџер Бањалучке пиваре.



„Вриједне награде чије смо срећне власнике данас извукли, биле су и више него довољне за велику заинтересованост купаца у нашој малопродајној мрежи. На задовољство нашег трговачког ланца и Бањалучке пиваре, купци су препознали квалитет, како наградног фонда, тако и успјешне сарадње два домаћа бренда,“ рекла је Александра Марковић, портпарол домаћег трговачког ланца Тропиц и мојМаркет.



Наградна игра „Велико љетно РАЧУНање“ трајала је од 1. маја до 26. јуна текуће године, у току које су купци у Тропиц и мојМаркет трговинама у двоседмичним извлачењима освојили и 840 других награда.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Скептик

08.07.2018 06:09

Значи, узмете рачун и на излазу га убаците у кутију. А шта ако ме вани сачека тржишни инспектор и затражи да му покажем свој фискални рачун? По закону има право да ми затражи фискални рачун у кругу од 50 м од трговине. Знам све, неће он доћи пред трговински центар, он иде пред мале трговине, кафиће, цвјецаре и пекотеке.

ОДГОВОРИТЕ