Олимпијакос одустао од Лесора?!

У међувремену црвено-бели довели крилног центра који се подједнако сналази и као ниска петица.

Кошарка 08.07.2018 | 19:30
Олимпијакос одустао од Лесора?!
Изгледало је последњих дана да је Матијас Лесор на прагу трансфера у Олимпијакос, међутим све је изгледније да је пирејски великан одустао од младог центра Црвене звезде. Бар се такве информације могу чути из Грчке. 

Челници два клуба нису могли да се договоре око висине обештећења, пошто је Олимпијакос нудио свега 250.000 евра, а Звезда тражила више новца и то је изгледа била тачка после које није могло даље. У међувремену Олимпијакос је званично објавио да је пронашао крилног центра за наредну сезону - Зека Ледеја. У питању је 24-годишњи играч Хапоел Галил Гилбое, члан најбоље петорке израелског шампионата прошле сезоне. Ледеј је био други стрелац лиге са просеком од готово 20 поена, уз још осам скокова и више од једне украдене лопте у просеку. Са црвено-белима Ледеј је потписао уговор на три године, тачније по формули "2+1".

Ледеј је управо тип играча каквог је Дејвид Блат тражио од доласка у Пиреј - атлетски талентованог гирача под кошем, који моће да се снађе на обе центарске позиције. Упркос висини од 201 центиметра, Ледеј се добро сналази и као ниска петица. Тиме је додатно подгрејана прича да је Олимпијакос прецртао Лесора. 

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар