Кошаркаш убијен у пуцњави са полицијом!

Медији: Тајлер Ханикат убијен у пуцњави са полицијом! Бивши НБА ас и некадашњи кошаркаш УЦЛА Тајлер Ханикат забарикадирао се у кући у Лос Анђелесу и пуцао на полицију, која га је убила га, јавља амерички АБЦ7.

Кошарка 08.07.2018 | 16:30
Кошаркаш убијен у пуцњави са полицијом!
Инцидент се десио у Шерман Оуксу у околини Риверсајд драјва и Тајрон авеније у петак увече.

Полиција је добила позив од мајке кошаркаша која им је рекла да се њен син понаша неконтролисано. Када је полиција стигла, младић је пуцао на полицајце, који су узвратили ватру.

Како Американци наводе, ниједан полицајац није повређен током пуцњаве, око 30 станара из суседства је евакуисано, а реаговао је и СWАТ.

Специјалци су после пуцњаве пронашли мушкарца у кући, који није давао знаке живота.

"СWАТ јединица је ушла у кућу и пронашла беживотно тело. Он је проглашен мртвим на лицу места. Истражитељи из нашег одељења су на месту злочина и спроводе истрагу, а ми ћемо пружити више детаља када их буде", пише у саопштењу полиције Лос Анђелеса.

Трагична вест из Америке!

Према извештајима из Лос Анђелеса и саопштењу тамошње полиције, убијен је кошаркаш, Тајлер Ханикат (28 година).

Американац који је почетком ове године играо са Химкијем у Београду, убијен је у Калифорнији, у свом дому.

Ханикат је у петак увече наводно пуцао на припаднике полиције, па се забарикадирао у свом стану. Његова мајка је потом позвала полицију и рекла да се њен син понаша непредвидљиво.

Припадници полиције су дошли, он је пуцао на њих, па су га појачане снаге опколиле, а околне улице у његовом крају су биле затворене за саобраћај.

"Можемо да потврдимо да је током првог сусрета осумњичени испалио пуцње из свог пребивалишта, а наши припадници су узвратили ватру. Ниједан полицајац није повређен", гласио је први полицијски извештај, после којег су појачане, специјалне снаге ушле у његову кућу и нашле његово непомично тело.

Ханикат је рођен 1990. године у Калифорнији, студирао је на чувеном колеџу "УЦЛА", са којег је изашао на НБА драфт 2011. године. Сакраменто Кингси су га одабрали као 35. "пика" и њихов члан је био до 2013. године, када је отишао у Израел, одакле је 2014. прешао у Химки.

У сезони 2016/17 он је играо за Ефес, а прошле сезоне поново је носио дрес Химкија и био саиграч нашег Стефана Марковића и бившег играча Звезде, Чарлса Џенкинса.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар